Saltar al contenido

Löydä Espanjan markkinoiden pienimmät ja halvimmat autot

28 de junio de 2023
Loyda Espanjan markkinoiden pienimmat ja halvimmat autot

Etsitkö pientä ja halpaa autoa? No, olet laskeutunut oikeaan paikkaan! Tässä viestissä kerromme sinulle, mitkä ovat Espanjan automarkkinoiden pienimmät ja halvimmat käytetyt autot.

Clicars-blogin uudessa merkinnässä aiomme analysoida tuotemerkkien, kuten esim Toyota, Renault, Dacia, Seat tai Kiakeskittyen sen kompakteimpiin ja edullisimpiin malleihin.

Tästä postauksesta löydät yhdellä silmäyksellä kunkin auton tärkeimmät ominaisuudet sekä hintatiedot.

Mikä on Espanjan markkinoiden pienin ja halvin auto?

Ymmärtääksesi mikä on a pieni auto kannattaa ajatella pääosin kaupunkiajoon suunniteltua ajoneuvoa, joka on helppo pysäköidä ja joka mahdollistaa hyvän liikkumisen pienimmässäkin tilassa.

Tämäntyyppiset autot tunnetaan hyötyautoina, ja ne sijaitsevat autojen segmentissä kompaktiautojen alapuolella. Hyödyllisyystarjouksessa on yhä enemmän sähkö- tai hybridivaihtoehtoja.

Vaikka hyötyautot ovat melkein aina kaupunkia varten, joillakin on enemmän kuin tarpeeksi lahjoja seikkailuihin tiellä. Ne ovat esimerkiksi loistava vaihtoehto pariskunnille. Lisäksi pienillä autoilla ei ole mitään kadehdittavaa muille suuremmille autoille esimerkiksi tekniikan ja turvallisuuden osalta.

Kuinka suuri on pieni auto?

Hyötyautot ovat yleensä neljä metriä pitkiä, mutta noissa mitoissa on kaikenlaisia ​​autoja: kaupunki-, urheilu-, avoautot, sähkö…

Tässä on luettelo 10 pienestä ja halvasta autosta:

Yaris ja Yaris Cross, Toyotan pienimmät autot

Toyotalla on useita pieniä malleja, kuten Toyota Yaris ja Toyota Yaris Cross, kaksi eri mallia, mutta niitä liikuttaa sama luonne: hybridimoottori, tekniikka ja kaikki mukavuudet kuljettajalle joka päivä.

  • Toyota Yaris Cross: kaupunkihybridimaasturi, joka tuli markkinoille vuonna 2021, älykkäällä nelivedolla. Sen neljännen sukupolven hybridijärjestelmä mahdollistaa ajamisen yli 50 % ajasta 100 % sähkötilassa kaupunkia kohden.
  • Toyota Yaris: tämän mallin alapuolella on Toyota Aygo, mutta Toyota Yaris on japanilaisen merkin hieno pieni auto. Se on hybridimoottorin, mukavien sisämateriaalien ja taitettavat takaistuimet antavat mahdollisuuden laajentaa tavaratilaa.

Hän toyota yaris Se alkaa käytettynä ja tilaisuudessa 10 490 eurosta. Sillä välin hän Toyota Yaris Cross osa, käytetty ja tilaisuus, 23 000 euroa.

Renault Clio, ranskalaisen merkin halvin ja pienin auto

Hän Renault Clio Se on ranskalaisen merkin halvin ja pienin auto. Se on kaupunkiajoneuvo, jolla on houkutteleva siluetti ja joka perusversioista lähtien on mielenkiintoista varustelua.

Renault Clioa on jo jonkin aikaa myyty mielenkiintoisella versiolla nimeltä Renault Clio E-Tech Engineered full hybrid. Säästä ja vähennä kulutusta 40 % verrattuna vastaavaan bensiinimoottoriin.

Hän Renault Clio on käytetty ja käytetty auto joka alkaa 9900 eurosta.

renault clio halpa pieni auto

Dacia Sandero, halvin ja pienin «halpahinta»-merkin auto

Hän Dacia Sandero Se on halvin ja pienin «halpahintaisen» merkin auto. Se on ajoneuvo, joka on kehittynyt paljon ajan myötä, ja sen muotoilu on yhä houkuttelevampi. Mutta se on aina priorisoinut hyötykäyttöä tavaratilan ja tilavien sisätilojen kanssa.

Hän Dacia Sandero käytettyjä ja tilaisuuksia Se on auto, jonka hinta on 8500 euroa.

dacia sandero pieni halpa auto

Seat Mii ja Seat Ibiza, Seatin halvimmat ja pienimmät autot

Hän Ibiza istuin Se on pienin Seat par excellence, vaikka koon mukaan on hillitympi istuin, joka on istuin mii, Aito käytetty ja käytetty kaupunki, joka alkaa 8 990 eurosta.

Hän Ibiza istuin Se on auto, jossa on laaja valikoima moottoreita, 75 CV – 150 CV. Manuaalinen, automaattinen; viisi tai kuusi vaihdetta… Seat Ibiza on myös auto, joka erottuu tekniikaltaan.

Hän Käytetty ja tilaisuus Seat Ibiza alkaen 9 800 euroa.

seat ibiza pieni ja halpa auto

Kia Picanto, korealaisen merkin pienin ja halvin Kia

Hän Kia Picante se on pienin auto korealaisesta tuotemerkistä, jolla on vastaava Hyundai i10. Molemmat ovat samasta autoryhmästä. Kia Picanto on todellinen bestseller ympäri maailmaa, josta on erittäin houkuttelevia versioita, kuten X-Line.

Kia Picanto toimii kategoriassa, jossa on paljon kilpailua. Se tekee niin kaikenlaisten moottoreiden kanssa, 68 CV: stä huipputason 100 CV: hen.

Hän Kia Picanto käytettyjä ja tilaisuuksia alkaen 6000 eurosta.

kia picanto pieni halpa auto

Osta käytetty ja käytetty pieni autosi Clicarsista

Jos etsit pientä ja taloudellista autoa, Espanjan markkinat tarjoavat monia mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Molemmat tunnetut tuotemerkit, kuten Toyota, Renault, Dacia, Seat tai Kia Heillä on kompakteja ja edullisia malleja, jotka voivat sopia tarpeisiisi ja budjettiisi.

Muista ottaa huomioon henkilökohtaiset mieltymyksesi, tilantarpeesi ja budjettisi tehdessäsi tietoon perustuvaa päätöstä auton ostossa. Mutta oli valintasi mikä tahansa, sinä käytetty ja käytetty auto on Clicarsissa. Ota yhteyttä ja valitse laajasta varastostamme!

Oliko tästä viestistä apua?