Saltar al contenido

Markkinoiden pienimmät autot! Näin esimerkilliset kansalaiset ovat

18 de octubre de 2021
Markkinoiden pienimmat autot Nain esimerkilliset kansalaiset ovat

The markkinoiden pienimmät autot ovat täydellinen vaihtoehto kaupunkikierroksia ja päivittäisiä retkiä. Ekologisen siirtymän ministeriön mukaan keskimäärin päivässä tehtyjen matkojen määrä on 41 kilometriä työmatkalla ja työmatkalla, johon et tarvitse korkean suorituskyvyn tai mittojen autoa, vaan yhden auton lisää vähän, a utilitaristinen tai kaupunkilainen ketterä liikenneruuhkissa ja helppo pysäköidä määränpäässäsi.

Seuraavaksi tuomme sinulle a TOP markkinoiden pienimmät autot, esimerkilliset kansalaiset, ja kerromme, miksi olemme lisänneet ne tähän luetteloon, josta löydät monia vaihtoehtoja alle 10 000 euroa ja eri moottorityypeillä: bensiini- tai sähkömoottorit.

1. Toyota Aygo

Valitse yksi markkinoiden pienimmät autot sen ei tarvitse olla synonyymi tylsälle autolle tai ilman persoonallisuutta, kuten Toyota Aygo osoittaa, kaupunkiauto, jossa on erottuva muotoilu ja se mahdollistaa a paljon vaihtoehtoja eri varustetasojen kautta. Moottorien osalta Toyota Aygo on saatavana kolmisylinterisellä, 72 hv: n 1,0-bensiinimoottorilla, joka yleensä liittyy viiden nopeuden manuaalivaihteistoon, vaikka on olemassa versio, jossa on automaattivaihteisto. Siinä on 5-ovinen kori, neljä istuinta sisällä ja 168 litran tavaratila.

2. Peugeot 108

Peugeot 108 on yksi markkinoiden pienimmistä autoista enemmän vuosia markkinoilla. Yksi tämän valinnan veteraaneista, joka jakaa myös kehitystä ja monia mekaanisia elementtejä muiden kilpailijoiden, kuten Citroën C1: n ja Toyota Aygon kanssa. Moottorien osalta Peugeot 108 on saatavana 72 hv: n 1,0 litran kolmisylinterisellä moottorilla, jossa on viisivaihteinen manuaalivaihteisto. Kuten näet tämän valikoiman pienimpiä autoja markkinoilla, moottori- ja vaihteistorakenteet ovat hyvin samankaltaisia, koska ne ovat sitoutuneet tehokkuuteen. Peugeot’n mukaan 108: n moottorissa on a kulutus ei ylitä 5 l / 100 km.

Peugeot 108

3. Citroën C1

Toinen klassiset mallit markkinoiden pienimpien autojen luettelossa. Citroën C1 on saatavana kolme- ja viisiovisena korina, ja siinä on versio, jossa on joustava liukuva kangaskatto, joka mahdollistaa pienen avoauton. Siinä voi olla seitsemän tuuman kosketusnäyttö ja sen tavaratilan tilavuus on 196 litraa. Moottorien osalta Citroën C1 on saatavana kaksi vaihtoehtoa: toisaalta yksi 68 hv että pilottivaihteiston ja toisen saman tehon vaihteiston varustaminen liittyy 5-vaihteiseen vaihteistoon. Toinen ponneaine on 1,2 litran kolmisylinterinen ja 82 hv. Hänen vastauksensa on enemmän kuin oikea tiellä.

citroen c1

4. Fiat Panda

Markkinoiden pienimmistä autoista löytyy erilaisia ​​vaihtoehtoja ja estetiikkaa, mitä hyötyajoneuvojen ja kaupunkiautojen segmentti sallii. Paras esimerkki on malli Fiat Panda takin tai jopa 4X4 -maastoauton ulkonäkö, hieman korkeampi kuin muut tämän kokoiset autot ja suojat, jotka säilyttävät myyttisen mallin, kuten Pandan, luonteen. Saatavana 5-ovisena korina, Fiat Panda on erilaisia ​​moottoreita, joista valita. Erilainen ja suositeltava vaihtoehto on 1.0 Mild Hybrid, 70 hv, mikrohybridiauto ja halvin ECO-merkintä. Toinen vaihtoehto on 0,9 TwinAir Turbo 85 hv -moottori, joka kiinnittää Fiat Panda Crossin, maallisemman version. Tavaratila on 225 litraa.

fiat panda

5. Istuimen Mii

Seat Mii on yksi markkinoiden pienimmistä autoista on kehittynyt asetusten muutosten ja alan mukaan autoteollisuudesta. Ensin tätä pientä apuohjelmaa tarjottiin nimellä bensiinikäyttöinen auto ja nyt toinen versio myydään nimellä sähköajoneuvo, joka tunnetaan nimellä Seat Mii Electric, jonka kantama on 260 kilometriä ja jossa on erilaisia ​​varustelutasoja. Yksinkertaisimmillaan Seat Mii Electricissä on automaattinen ilmastointi, kaista-avustaja, liikennemerkkien tunnistus ja 5 tuuman värinäyttö, ja huippumallissa on valo- ja sadetunnistimet, lämmitetyt urheiluistuimet ja musta pääty.

Alla olevassa kuvassa näet sen vanhemman bensiiniversion.

istuin mii

6. Hyundai i10

Hyundai on yksi merkeistä, joka huolehtii eniten markkinoiden pienimpien autojen tarjonnasta, kuten se on osoittanut uudistamalla Hyundai i10: n, houkutteleva muotoilu joka integroituu saumattomasti korealaiseen brändiperheeseen. Se on saatavana 5-ovisena korina ja neljän tai viiden istuimen kokoonpanona. Mitä tulee moottoreihin, sitä tarjotaan vaihtoehtoina 1,0 litraa bensiiniä ja 66 hv, 1,2 litraa ja 87 hv ja esimies 1.0 T-GDi 100 hv, että minulla voisi olla manuaali- tai automaattivaihteisto. Se on auto, joka tarjoaa koostaan ​​huolimatta mukavan ajoasennon, jossa kaikki on käsillä. Sen tavaratila on 252 litraa.

hyundai i10

7. Kia Picanto

Kia Picanto on Hyundai i10: n «kaksos», jonka kanssa se jakaa kehitystyötä. Se on yksi pienet autot markkinoiden parhaita myyjiä monipuolisen tarjonnan ansiosta. Se on saatavana 5 ovella, ja sen sisällä voi matkustaa 5 matkustajaa-lisäistuin, joka erottaa sen joistakin kilpailijoistaan-, jotka voivat säilyttää matkatavaransa 255 litran tavaratilassa. Kia Picanto on saatavana 1,0 litran 67 hv: n, 1,2 litran ja 84 hv: n ja 1,0 100 hv: n bensiinimoottoreilla, joihin kaikkiin liittyy 5-vaihteinen manuaalivaihteisto, mutta siinä on myös automaattivaihteisto. Tämän tyyppisissä pienissä autoissa manuaalisen vaihtoehdon avulla voit hyödyntää paremmin sen suorituskykyä. Kia Picanto on yksi markkinoiden pienimmistä autoista parempaa käsittelyä ja käyttäytymistä, pystyy lähtemään tielle menettämättä tehokkuuttaan.

kia picanto

8. Renault Twingo

Renault Twingo on toinen yleinen nimi ja sukunimi vuosikymmenien ajan markkinoiden pienimpien autojen joukossa. Viimeisimmässä päivityksessään tämä kaupunki on voittanut erittäin houkutteleva kuva, erittäin henkilökohtaisella rintamalla. The hytti on myös ollut uudistettu ja avaa näytön, jossa on uusia toimintoja. Näissä pienissä autoissa liitettävyys on yleensä uskottu matkapuhelimen kanssa toimivaan yhteyteen, joka toimii kytkentätauluna kaikille sovelluksille, joita voidaan käyttää. Moottorien osalta Renault Twingossa on 75 hv kolmisylinterinen bensiini ja 95 hv. Edellinen voidaan liittää vain käsivalintaiseen vaihteistoon, ja tehokkaampaan on saatavana EDC -käsivalintainen tai automaattivaihteisto.

renault twingo

9. Älykäs fortwo

Pienin auto tässä luettelossa on Smart fortwo, a kaupunkien mikroauto 2,7 metriä pitkä ja kaksi istuinta tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon kiertää ympäri kaupunkia voit pysäköidä käytännössä mihin tahansa. Sen nykyisessä sukupolvessa on 82 hevosvoiman sähkömoottori ja sähkökäyttöinen 133 km: n etäisyys, joka on muita samanlaisia ​​autoja, kuten Citroën C-Zero tai Peugeot iOn, 100 kilometriä parempi, mutta vähemmän kuin Skoda Citigo iV, Seat Mii Electric ja Volkswagen e-up!, jotka ylittävät 260 kilometriä.

älykäs fortwo

10. Suzuki Ignis

The Suzuki Ignis Se ei ole halvin vaihtoehto pienempien autojen valikoimasta markkinoilla, mutta se on yksi niistä tarjoaa enemmän erilaisia ​​elementtejä. Pienessä tilassa meillä on auto 4X4 SUV ulkonäkö erittäin hyvällä käytöksellä ja niin voi varustaa neliveto. Siinä on 1,2-litrainen 83 hv: n Mild Hybrid -bensiinimoottori ja 5-vaihteinen manuaalivaihteisto. Jos et ole varma, mitä mikrohybridiauto tarkoittaa, muistutamme, että tämäntyyppisellä ajoneuvolla on pieni sähkömoottori joka auttaa bensiini- tai dieselmoottoria, jota se seuraa tiettyinä hetkinä. Esimerkiksi käynnistyksen aikana tai kun auto ajaa vakionopeudella vähentää polttoaineen kulutusta. Suzuki Ignisissä on 5 ovea, 4 istuinta ja 260 litran tavaratila.

suzuki ignis

Oliko tästä viestistä apua?