Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Volkswagen-konserni elää ratkaisevaa hetkeä. Kaikkien sen tuotemerkkien sähköistäminen käy läpi sen nykyisten bestsellereiden uusimisen ja siten myös tulevat julkaisut, joista saamme tietää. Niistä, jotka nostavat eniten hälinää, ovat seuraavat Skoda Superb ja Skoda Kodiaq No, nämä ovat kaksi painomallia tšekkiläisessä yrityksessä. Ja vaikka meillä on vielä muutama kuukausi ennen kuin voimme tavata heidät henkilökohtaisesti, edistystä on jo tulossa.

Skoda on vahva myyntipilari Volkswagen-konsernille. Kaikkien näiden vuosien aikana se on osoittanut kaikki mahdollisuutensa parantaa, ja meillä on tästä todisteita enyaq iV. No, hänen kanssaan uusi loistava toinen tilaisuus osoittaa, että ne ovat korkealla tasolla, koska se on malli, joka toimii segmentissä, joka ei ole kovin suosittu nykyään. Näin ollen, ainakin näiden tulkintojen mukaan, hänen esteettinen evoluutio tulee olemaan niin hillitty.

Skoda Superbin uuden sukupolven muotoilu kehittyy nykyisen mallin mukaiseksi, mutta se ei ole tylsä…

Uuden sukupolven Skoda Superb

Jos vähän muistelet, muistat, että jokin aika sitten Kolesa julkaisi pari renderöintiä uudesta Skoda Superbista. Kommentoimme jo tuolloin, kuinka suuren tšekkiläisen sedanin esteettinen kehitys voisi olla. Nyt brändi on kuitenkin antanut meille materiaalia virallinen grafiikka, joka tukee uusimpia julkaistuja luomuksia. On totta, että ne perustuvat naamiointiin ladattuihin yksiköihin, mutta näiden kerrosten alta ne voidaan jo nähdä sen mukaan, mitä ominaisuuksia niiden linjassa on.

Jos katsot edestä, se on selvää uusi Superb on evoluutio nykyisestä. Suuri grilli erottuu joukosta ja vastaa lähes uuden Octavian ja Enyaqin tyyliä. Sen Full LED -optiikka on kulmikkaampi ja päissä on pari «hampaat». Sivunäkymässä näkyy enemmän «lihasta» vyölinjan ja pyöränkaarien muodosta johtuen. Suurin ero on ovenkahvojen ja peilien sijainnissa.