Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

BMW on yksi johtavista premium-segmentin yrityksistä. Ei turhaan sen koko historia on väärennetty tämän tyyppisten ajoneuvojen kehittämisen ja myynnin kuumuudessa. Arvostetuimpia meillä on Series 3, Series 5 ja Series 7, mutta sen tarjonta koostuu malleista, jotka kattavat käytännössä kaikki segmentit. Itse asiassa he yhdessä Minin ja Rolls Roycen kanssa muodostavat suuren osan tästä myynnistä. Ja nyt, kanssa uudet BMW 5-sarja ja i5 He haluavat vahvistaa tittelinsä uudelleen.

The E-segmentin executive-sedanit Ne ovat erittäin tärkeitä, vaikka on totta, että niiden myynti on laskenut. Siitä huolimatta A6-, 5-sarjan ja E-sarjan muodostama Baijerin triumviraatti säilyy vahvana lähes kaikilla markkinoilla maailmassa. Ja nyt Bayerische esittelee 7-sarjan nuoremman veljen kehitystä. Tässä tapauksessa se tekee sen kahdesti, koska se ei ainoastaan ​​näytä maailmalle lämpöversiota, vaan se tekee niin myös sähköisen i5:n kanssa. Ota muistiin…

BMW 5-sarjan ja i5:n estetiikka jakaa, vaikkakin vivahteineen…

Kuten kuvista näkyy, uudet BMW 5-sarja ja i5 muuttuvat radikaalisti. Nyt sen estetiikka on samanlainen molemmissa versioissa on omat suunnitteluelementtinsä korostaakseen heidän ominaisuuksiaan. On kuitenkin selvää, että ne kasvavat, koska ulkoisesti ne saavuttavat Pituus 5,06 metriä 1,9 metriä leveä ja 1,52 metriä korkea. Akselivälin osalta korkeus kasvaa 2 senttimetriä ja koskettaa yhteensä 3 metriä…

Mitä tulee estetiikkaan uuden 5-sarjan etuosa on lihaksikkaampi kuin ennen. Sen optiikka on selkeämpi ja onneksi kaikkein puristeille grilli kasvaa, mutta ei saavuta M3:n tasoa. Omituisena tosiasiana se voidaan myös valaista LED-tekniikalla ja lisäksi se on aktiivinen avaamalla ja sulkemalla jäähdytystarpeen mukaan. Konepellissä ja puskurissa on myös uusia linjoja, kuten sellaisia, jotka antavat eloa sen ylähermoille tai ilmanottoaukkoille.

Jos katsomme sivulle, näemme a jyrkempi kattolinja mikä tuo sen coupe-muotiin. Ovenkahvat ovat «normaalit», mutta ne on säilytetty ovissa ja myös pyörien ulkonäkö on eksklusiivinen. Lopulta takana Full LED -optiikka on enemmän repeytynyt ja sisustus on sujuvampaa. Tässä puskurissa on erilainen diffuusori jokaiselle sarjan versiolle, mukaan lukien M Sport ja M Sport Pro -pakkaukset.