Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Italialainen startup Aehra on palannut toisella mallillaan. Muutama päivä sitten yritys ilmoitti, että se esittelee pian tämän ajoneuvon. Eikä kestänyt kauan tehdä sen viralliseksi, mutta tällä kertaa sarjalla viralliset kuvat, jotka paljastavat todella houkuttelevan muotoilun. Tuolloin aistimme, että ne olivat renderöityjä, ja nyt näiden uusien kanssa se näyttää vahvistavan, että ne eivät ole täysin todellisia.

Olipa miten tahansa Aehra Sedan «näyttää» lähestyvän ja tämä olisi todiste. Kuten hyvin tiedät, se on SUV:n kaksoisveli, jonka yritys esitteli aiemmin samaa menettelyä noudattaen. Tätä voidaan arvostaa tarkasteltaessa sen estetiikkaa sekä lukiessa brändin lehdistötiedotetta ja todettaessa, että niillä on yhteinen alusta. Mutta uutuus velvoittaa ja on välttämätöntä tarkastella, mitä se tuo uutta ja ennen kaikkea mitä voimme odottaa hänen tekniikaltaan. Tulet näkemään.

Uuden Aehra Sedanin siluetissa on sekoitus sedanin ja coupé-konsepteja…

Aehra Sedan 9

Aehra Sedanilla on esteettisesti sama esteettinen koodi kuin SUV:lla. Tämä näkyy käytännössä jokaisessa linjassa, joka muodostaa sen korirakenteen. Suurin ero on, että se on a sedan vahvalla coupemaisella kattolinjalla jossa on lisäksi etu- ja takaosa yksityiskohdilla, joita ei ole all-roadissa. Lisäksi akseliväli on erittäin leveä, «mäyräkoiraa» muistuttava…

Tämä samankaltaisuus johtuu sivulinja on hyvin yksinkertainen ja puhdas, mikä korostaa ovien kahvojen puutetta tai lasitettu pinta. Jos katsomme edestä, siellä on erittäin repeytynyt Full LED -optiikka, joka antaa kokonaisuuteen urheilullista ilmaa, jota leimaa tehokas puskuri. Alkuperäisenä kosketuksena kaksinkertaiset haukkaovet Ne lepäävät runsaan leveän B-pilarin tai ohuiden, kameroilla varustettujen taustapeilien päällä.