Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Renault Capturin ensimmäinen sukupolvi oli todellinen myyntimenestys. Juhlatalo ei koskaan ajatellut näin hyvää myyntiä ja vielä enemmän niin vahvan Peugeot 2008:n kanssa lähes kaikissa Euroopan maissa. Se on enemmän Valladolidin tekniselle keskukselle, se oli tunnustus, koska se vahvisti, että se on yksi ryhmän huippuluokan ja kannattavimmista. Ja jos näytti siltä, ​​että helpotuksen antaminen hänelle tulee olemaan vaikeaa, Capturin nykyinen iteraatio he ovat tehneet sen taas.

Renaultin B-maastoauto myy todella hyvin, mutta markkinat ovat kehittyneet ja sen valikoimaa on kasvatettava. Brändin syynä on SUV-autojen suuri kysyntä ja tarve täyttää asiakkaidensa kaikki tarpeet. niin se on Renault on pelannut turvallisesti ansaitakseen rahaa… Capturin valikoima ja versiot tulevat esiin ja avautuvat muutaman kuukauden kuluttua, koska tiettyjä tietoja on jo vuotanut sen uudelleenmuodostuksesta.

Uudistetun Renault Capturin kuva on terävämpi ja lähempänä viimeaikaista Rafalea…

RENAULT CAPTUR (HJB) – VAIHE 1

Näiden kuukausien aikana olemme puhuneet useaan otteeseen Capturia odottavista muutoksista. Toistaiseksi gaalatalo ei ole antanut lupausta, mutta nähtyään sen uusimmat luomukset voimme jo kuvitella, millainen sen tie tulee olemaan. Kanssa uusi Captur ja Grand Captur tulemme todistamaan uutta esteettistä vallankumousta seuraa Rafalen jalanjälkiä. Itse asiassa, vaikka kyseessä onkin uudelleenmuotoilu, sen syvyys on erittäin tärkeä, ja tätä arvostetaan koko sen etuosassa ja optiikassa.

Nyt ajovaloissasi ei ole päivänvalon «kyyneleitä», vaan ne erotetaan puskurissa. Niissä on samanlainen tyyli kuin bumerangin muotoinen Rafale ja lisäksi Renault-logo integroidaan grilliin. Sen johtajat osoittavat tällä uudella estetiikalla hiljattain remontoidun Peugeot 2008:n vesiviivaa. mahtava vangitseminen kaikki osoittaa, että sillä on a kapeneva coupemainen siluetti enemmän tilaa ja tavaratilaa…