Saltar al contenido

Renault Captur, Peugeot 2008 vai Seat Arona, kumpi SUV on kiinnostavampi?

8 de mayo de 2023

On mahdollista, että jos harkitset autosi vaihtoa, kolme tämän hetken mielenkiintoisinta mallia on kiinnittänyt huomiosi. Puhumme aiheesta Renault Capturehän Peugeot 2008 ja Istuin Arona. Haluatko tietää, kumpi on parempi? Kerromme sinulle!

Kuten varmasti tiedät, segmentti kompaktit maastoautot Se on yksi menestyneimmistä, eikä se ole yllättävää, koska sen jäseniä on monia. Sen vahvuuksia ovat hyvä asuttavuus sekä näkyvyys ja turvallisuuden tunne.

Vaikka mallit, joita aiomme analysoida tänään, ovat hyvin erilaisia, niillä on melko samanlainen suuntaus. Mitä mallia pidät enemmän? kaapata, 2008 jompikumpi Arona?

Renault Captur, Peugeot 2008 vai Seat Arona, kumpi on parempi?

Leijonamerkin ja timanttimerkin mallilla on etu, koska ne on äskettäin päivitetty. Mitä tulee kokoon, Istuin Arona on kompaktein, jossa 4,13 metriäjoten jos etsit suurempaa kokoa, sinun on valittava Peugeot 2008 joka ulottuu asti 4,30 metriä pitkään, kun taas Renault Capture pysyy sisällä 4,23 metriä.

Suurin tavaratila on Capturissa 422 litralla, jota seuraa vuoden 2008 405 litrainen ja lopuksi Arona 400 litraisella. Suunnittelemme jo sisällä erittäin varovaisia ​​hyttejä, joiden tarkoituksena on yllättää kuljettajat, mutta jos etsit eroa, lyö vetoa Peugeot 2008:aan.

On syytä huomata, että Seat Arona on saatavana liikenteen pääosaston ECO-ympäristömerkillä, koska se on kaksipolttoaineversiota. CNG. Leijonamerkin maastoautossa on puolestaan ​​Zero-merkinnät täyssähköisen version ansiosta. Captur ei ole paljon jäljessä plug-in-hybridiversion ja sen bifuel-version ansiosta LPG.

Laitteet, tarkastelun alla

Totuus on, että kaikissa kolmessa mallissa on erittäin hyvä varustustaso. Vakiovarusteisiin kuuluvat takapysäköintitutkat, hätäjarrutusavustimet, vakionopeudensäätimet tai erilaiset erikokoiset kosketusnäytöt.

Nyt kun tunnet ne hieman paremmin, olemme varmoja, että mikä tahansa niistä kattaa kaikki tarpeesi. Minkä mallin valitsetkin, se on saatavilla napsautuksia. Alle 48 tunnissa toimitamme sen sinulle täysin uudistettuna kotisi ovelle. Mitä odotat valitaksesi seuraavan autosi hyvistä käsistä?

Oliko tästä viestistä apua?