Saltar al contenido

Toyota Land Cruiser

18 de agosto de 2021
Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser on suuri maastoajoneuvo, jolla on erinomaiset maasto-ominaisuudet, ja jonka on valmistanut japanilainen Toyota. Se on itse asiassa yksi parhaista ajoneuvoista vaikeassa maastossa ajamiseen.

Toyota -logo

Toyota Land Cruiser ominaisuudet

päällirakenteetKaikki maasto
ovet3-5
aukioita7
runko390 l
tehoa204 hv
kulutus7,5 – 8 l / 100 km
hinta 40000 €
arviointi

The Toyota Land Cruiser Se on suuri maastoajoneuvo, jolla on erinomaiset maasto-ominaisuudet, ja jonka on valmistanut japanilainen Toyota. Se on itse asiassa yksi parhaista ajoneuvoista vaikeassa maastossa ajamiseen. Hieman vanhanaikainen Toyota Land Cruiser on yksi markkinoiden perinteisimmistä malleista, ja se on pysynyt uskollisena periaatteilleen vuodesta 1951. Toyota Land Cruiserin hinta alkaa 36 050 eurosta.

Mitsubishi Monteron, sen suuren historiallisen kilpailijan, katoamisen myötä se on käytännössä vain markkinoilla tällä tarkalla koolla. Ehkä ainoa Toyota Land Cruiserin kilpailija markkinoilla on Jeep Wrangler Unlimited, 5-ovinen versio myyttisestä Wranglerista, mutta ne eivät myöskään ole identtisiä lähestymistavaltaan, koska Jeep on leikkisämpi auto ja sillä ei ole 7 paikkaa joka tarjoaa Toyotan.

toyota-land-cruiser-2018-11

Toyota Land Cruiser -suunnittelu

Toyota Land Cruiser uusittiin viimeksi syksyllä 2017 (lisätietoja vuoden 2018 Toyota Land Cruiserista). Se on saatavana kahdessa korissa, lyhyt ja pitkä, 3 ja 5 ovea. Erittäin klassisella ja vankalla muotoilulla Toyotan tehokkaimpien katumaasturien linjat ovat sitoutuneet toiminnallisuuteen eikä muotoon ja muotoiluun. Pituus 4,85 m, vakautta on läsnä kaikissa yksityiskohdissa, pystysuorasta edestä taakse, neliömäinen ja tasainen.

Land Cruiserin sisustus on viimeistelty laadukkailla materiaaleilla ja runsaalla varustuksella. Toyota on jälleen sitoutunut vakauteen ja lujuuteen ja etsii tiettyjä käyttölupia mukavuuteen ja liitettävyyteen. Tästä huolimatta, Land Cruiser -mökki, johon mahtuu jopa 7 matkustajaa, on mukava matkalla tiellä ja kestävä vaativimpaankin käyttöön.

Vertaileva 4x4 Toyota Land Cruiser Mercedes X-Class 00022

Huippuluokan versioista löydät huipputietoja, kuten nahkaistuimet tai puiset lisäosat kojelaudassa, ovissa ja ohjauspyörässä, jotka suosivat tietyn yksinoikeuden ilmapiiriä, vaikka konsoli ja erityisesti keskimmäinen näyttö ovat jonkin verran paikoillaan huonon laadun ja heikon resoluution vuoksi.

Toyota Land Cruiser moottorivalikoima

Toyota Land Cruiseria tarjotaan kaikissa moottoreissa yhdellä moottorilla. On noin 2,8 litran turbodiesellohko ja maksimiteho 177 hv, yhdistettynä 450 Nm: n maksimivääntömomenttiin. Tämän moottorin ensisijainen tavoite on idioottivarma kestävyys ja suurimman mahdollisen tehon kehittäminen pienillä kierroksilla.

toyota-land-cruiser-2018-5

Kaikissa Land Cruiser -versioissa on pysyvä ja alennettu neliveto ja kun laajennamme valikoimaa ja varusteita, korkeammissa versioissa esiintyy lisäelementtejä, kuten Torsen -tyyppisiä keski- tai taka -tasauspyörästön lukkoja.

Toyota Land Cruiserin dynamiikka

Tukijalkojen ja poikkipalkkien tasolle rakennettu, käytännössä vanhentunut ratkaisu nykyään ja vielä enemmän jäykän taka-akselin ansiosta, Land Cruiser ei pysty vastaamaan nykyaikaisten ja tiekeskeisten vaihtoehtojen, kuten Land Roverin, ajodynamiikkaa. Discovery tai Porsche Cayenne, vaikka se voittaa heidät vaikeassa maastossa.

toyota-land-cruiser-2018-s

Viime aikoina Land Cruiser on saanut lukuisia ajoavustajia, jotka ovat keskittyneet parantamaan suorituskykyään sekä asfaltilla että sen ulkopuolella.

A) Kyllä, Tämä yli kahden tonnin painoinen japanilainen massa voi varustaa järjestelmiä, kuten pneumaattisia iskunvaimennuksia, LED-ajovaloja, törmäystä edeltävää avustajaa (PCS) tai puoliautomaattista ennakkojärjestelmää alalla Crowl Control.

Vertaileva 4x4 Toyota Land Cruiser Mercedes X-Class 00030

Toyota Land Cruiser todella erottuu kentällä, jossa sen rungon runko takaa kohtuuttoman vääntöjäykkyyden, sen jäykkä taka-akseli etsii otetta epätodennäköisimmistä paikoista ja sen neliveto ja vähennysventtiili löytävät otteen siellä, missä muut eivät voi kiivetä. Se on luultavasti täydellinen auto matkustaa pitkiä matkoja päällystämättömässä maastossa sen sitkeyden ja mukavuuden vuoksi, mutta se toimii myös uskomattomasti äärimmäisissä rinteissä, mudassa tai lumessa.

Toyota Land Cruiser esittelyvideo

1629260042 986 Toyota Land Cruiser

Oliko tästä viestistä apua?