Jos Chevrolet ei olisi sen portfoliossa, General Motors ei olisi mitään. Talo, jossa on rusetti, on ryhmän eniten myynyt talo maailmanlaajuisesti ja siten sen arvo. Sen verran, että vaikka GMC ja Buick saavat lähes kaiken kiitosta sähkömalleistaan, he ovat työskennelleet niiden parissa pisimpään. Oli miten oli, brändi on valmistautunut tähän siirtymään jonkin aikaa ja Vuosi 2022 tulee olemaan suurten muutosten vuosi.

viimeisten kuukausien aikana olemme nähneet useita edistysaskeleita malleista, jotka General Motors aikoo tuoda markkinoille. Itse asiassa juuri äskettäin julkaisin sarjan teasereita, joissa esiteltiin uusi Silverado EV, GMC Hummer EV ja Cadillac Lyriq. No, nyt on palannut uusi teaser mallista, joka varmasti kiinnittää brändin uskollisimpien huomion. Se on noin Chevrolet Blazer EV SS Kuulostaa…?

Chevrolet Blazer EV SS saapuu, jos kaikki menee hyvin, keväällä 2023…

No sen pitäisi, koska Blazer on yksi katumaastureista, jotka arvostavat enemmän historiaa Chevrolet-valikoimassa. Eikä vain siksi, että se on brändin ikoninen nimi, vaan koska se menee sähköpuolelle. Mutta on enemmän, ja se näkyy hänen sukunimi «SS» Tiedätkö mitä nämä lyhenteet tarkoittavat? No, se ei ole enempää eikä vähempää kuin SuperSport ja niitä käyttävät urheilullisen leikkauksen mallit. Siksi meillä on sähköinen SUV, jossa on kilpa-hahmo.

Asennostaan ​​riippumatta Chevrolet haluaa meidän alkavan arvailla tätä uutta Blazeria. Siksi lähetin a teaser-kuva, jossa näemme kuinka se kytkeytyy latausverkkoon. Muut sen suunnitteluyksityiskohdat ovat täysin piilossa. Siellä on kuitenkin teaser-video, joka näyttää jotain muuta. Se ei ole paljon, mutta tarpeeksi nähdäksesi pyörän kaaresi, kuinka latausportti sulkeutuu ja kevytmetallivanteet.

Sen muotoilu on todella urheilullinen, mutta pidämme eniten siitä SS-alkukirjaimet punaiset. Tosiasia, jota ei pidä unohtaa, sano, että niissä on kuusi kaksoispuolaa ja ne on viimeistelty kiiltävän mustalla ja kromilla. Joka tapauksessa, virallinen lehdistötiedote että he julkaisevat, ei myöskään anna paljon yksityiskohtia. Kuten voimme lukea…

«Chevrolet tarjosi välähdyksen täyssähköisestä Chevrolet Blazer SS:stä, joka on ensimmäinen Chevy EV, jossa on korkean suorituskyvyn SS-malli. Täyssähköinen Blazer SS tekee debyyttinsä myöhemmin tänä vuonna tulee saataville keväällä 2023«

Huhumylly ei kuitenkaan toistaiseksi ole kaikunut yksityiskohtia. Sinun ei tarvitse olla ilves tietääksesi sen Se perustuu General Motors Ultium -alustaan., mutta sieltä kaikki on mysteeriä. Meidän on katsottava, miten tapahtumat kehittyvät, mutta hänen debyyttinsä lähestyy… Kärsivällisyyttä sitten.

Lähde – Chevrolet