Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Japanilaisen brändin vaikean ajanjakson jälkeen vanhalla mantereella, Mitsubishi laajentaa tuotevalikoimaansa Euroopan markkinoilla. Uuden ASX:n julkaisun jälkeen Renaultin kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta aasialainen valmistaja on vahvistanut tämän tuo lippulaivansa Outlander PHEV:n myyntiin alueellamme. Hän vakuuttaa, että se tapahtuu 2024, määrittelemättä tiettyä päivämäärää. Siten se sitoutuu yhdelle autoteollisuuden kypsimmistä alueista planeetalla.

Tämä malli tulee olemaan erityinen kehitys Euroopassa ja se seuraa Mitsubishi Coltin uutta sukupolveajonka kaupallistaminen alkaa syksyllä 2023 (perustuu luultavasti nykyiseen Renault Clioon). Outlanderissa, jonka näemme ensi vuodesta alkaen, on, ellei muutoksia tapahdu, a PHEV (plug-in hybrid) propulsiojärjestelmä, jonka maksimiteho 250 CV ja 20 kWh akku kapasiteettia, jonka ansiosta se voi kiertää sähkötilassa noin 80 km. Se on 4,71 metriä pitkä ja siinä on enintään seitsemän istuinta. Tietysti sen vetovoima on olennainen.

Outlander PHEV 2024 Spain takana

Outlander PHEV:n (tätä katumaasturia on myyty Japanissa ja muissa maissa vuoden 2022 alusta) saapuminen länteen on tärkeä askel Mitsubishi Motors Europen strategisessa suunnitelmassakoska se palaa luokkaan, jossa asiakkaat arvostavat tietyn tason ylellisyyttä ja teknisiä valmiuksia. Kyseistä ajoneuvoa on palkittu useaan otteeseen, ja aiempien painoksiensa aikana sitä on myyty mantereellamme yli puoli miljoonaa kappaletta alkuperäisen lanseerauksensa (2003) jälkeen. Tämä tulee olemaan Neljäs sukupolvi yhtiön maineikkain auto.

Manuel Salvadores, Espanjan Mitsubishin pääjohtaja, on ollut todella innostunut uutisesta Outlander PHEV:n jälkeen. on johtanut ja toiminut referenssinä kansallisten markkinoiden sähköistämisessä sen perustamisesta lähtien. Korkean varustelutason ja aktiivisen turvallisuuden lisäksi ajoneuvon ulkomuoto on kestävä ja sisältää Dynamic Shield, differentiaalinäkökulma nykyaikaisissa «Mitsu»-autoissa, jonka etupuolella on kolmen timantin symbolinen logo. Sisällä lyöt vetoa ominaisuudet sen segmentin tasolla, jossa se kilpailee, ja melko kehittynyt multimediajärjestelmä.

Lähde – Mitsubishi