Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Renault Arkana on ollut yksi viime vuosien suurista menestyksistä. Jos olet unohtanut, tämä on ensimmäinen coupe-tyyppinen SUV, jonka yleinen merkki uskalsi tuoda markkinoille. Ensimmäiset esimerkit tapahtuivat BMW:llä X4:n ja X6:n kanssa, mutta molemmat mallit rajoittuvat premium-spektriin. Kuitenkin, kun gaalatalo ilmoitti lanseerauksestaan ​​Venäjälle, monet olivat iloisia, ettei se päässyt Länsi-Eurooppaan.. Kyllä vai ei…?

Oli miten oli, emme voi kiistää sitä Renault Arkana on erittäin omaperäinen tuote. Teknisesti se on segmentissä B, mutta koon mukaan se on C tai melkein D, joten se osaa pelata korttinsa erittäin hyvin tavoittaakseen kunnianhimoisimmat asiakkaat. Itse asiassa siitä lähtien, kun se tuli markkinoille, siitä on tullut a aito myyntimenestys 163 tuhannella Euroopassa myydyllä yksiköllä ja noin 240 tuhatta, jos meillä on XM3 Koreasta. Mutta mitä se muuttaa…?

Kunnostetun Renault Arkanan estetiikka on terävämpää ja rohkeampaa, Esprit Alpine -versio sisältää…

uusi renault arkana

Yksi Arkanan vahvuuksista on sen imago. gaalatalo He tietävät, että näin on, ja siksi he ovat rajoittuneet koskemaan siihen, mikä on välttämätöntä kiillottaakseen «epäonnistumisia» ja tehdäkseen niistä entistä houkuttelevampia. Muutokset eivät sinänsä ole kovin syvällisiä, sillä säleikkössä on uusi timantinmuotoinen sisäkuvio musta, satiini tai tumma kromi. Uusimmassa versiossa etupuolella on brändilogo sekä uudistettu Full LED -optiikka houkuttelevammalla puskurilla.

Sivukuvassa näkyvät uudet kevytmetallivanteet sekä tummat kromiosat. Nyt valikoima on jaettu kolmeen viimeistelyyn: Evolution, Techno ja Esprit Alpine jälkimmäinen on tyylikkäin ja urheilullisin. Sen tekijät ovat varustaneet sen yksinomaan kaksisävyisillä 19-tuumaisilla kevytmetallivanteilla, joissa on Alpine-kirjoitus, logo pyöränkaareissa tai eksklusiivinen säleikkö. On otettava huomioon, että Esprit Alpine -taso korvaa RS-linjan.