Saltar al contenido

Renault arkana

14 de agosto de 2021
Renault arkana

Renault Arkana on C-segmentin coupe-maastoauto, jota Renault on valmistanut vuodesta 2019 ja jota on myyty Euroopassa vuodesta 2021 lähtien.

Renault -logo

Renault Arkanan ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko513 l
tehoa140-160 hv
kulutus l / 100 km
hinta 21 106 €
arviointi

The Renault arkana Se on maastoauto, segmentti C, jota Renault on valmistanut vuodesta 2019 ja jota on markkinoitu Euroopassa vuodesta 2021 lähtien. Euroopassa myytävässä Arkanassa käytetään Clio- ja Captur-alustaa (CMF-B), ja se on saatavana mikro- ja hybridimoottoreilla. Periaatteessa Arkana on suunniteltu Venäjän markkinoille, missä sitä myydään Dacia Duster -alustalla. Myöhemmin se tuotiin Etelä -Koreaan, jossa se tunnetaan nimellä «Samsung XM3». Sitä valmistetaan Renault-Samsungin tehtaalla Busanissa (Etelä-Korea).

Renault Arkana on ensimmäinen laatuaan yleisten merkkien joukossa. Sen suorimmat kilpailijat olisivat muita coupe -muotoisia katumaastureita, joita tällä hetkellä tarjoavat vain premium -merkit, kuten BMW X4 ja Mercedes GLC Coupé.

Renault Arkana 2021 Valokuvat 63

Renault Arkanan ulkoasu

The Eurooppalainen Renault Arkana perustuu korealaiseen malliin sen suunnittelun perusteella, laitteet ja tekniikat, mutta ei sen moottoreita. Arkana esitetään a houkutteleva SUV -coupe -kori, joka erottuu ennen kaikkea merkittävistä ja urheilullisista linjoistaan ​​ja etuosa liittyy selvästi Renault Capturiin. Sen pituus on 4568 mm, korkeus 1571 mm ja akseliväli 2720 mm. Lisäksi sen maavara on 200 mm.

Säleikössä, jossa on Renaultin keskimmäinen logo, on kromilevyt ja yksityiskohdat sekä muutama 100% C-muotoiset LED-ajovalot.

Renault Arkana 2021 Valokuvat 58

Profiilista löydämme 17 ja 18 tuuman pyörät sekä katon huomattavan pudotuksen, joka päättyy lihaksikkaaseen ja korotettuun takaosaan, puhtaimmassa Mercedes GLC Coupé-tyylissä. Takana on takaluukkuun kiinnitetyt vaakasuorat takavalot.

On valinnainen suunnittelupaketti, nimeltään RS Line, jossa on ainutlaatuinen väri nimeltä «Valencia Orange», ainutlaatuinen puskuri, erityisesti suunnitellut pyörät ja kaksinkertainen kromipakoputki takana.

Renault Arkana 2021 Valokuvat 51

Renault Arkanan sisustus

Renault Arkanan sisustus on myös melkein kopio Renault Capturin sisältä: sen ulkonäkö on hyvä, ja siinä on laadukkaat materiaalit ja koristeelliset pinnat, jotka ovat miellyttäviä silmille ja kosketukselle, korostaen elementtejä, kuten digitaalisia instrumentteja 4,2, 7 tai 9,3 tuuman näytöllä ja Infotainment -näyttö, pystysuora 7 tai 9,3 tuumaa ja liitettävyys Apple Carplayn ja Android Auton kanssa.

Takana jalkatila on enemmän kuin tarpeeksi, mutta on selvää, että katon putoaminen vaikuttaa taka -asuttavuuteen, ja päätilaa on reilummin kuin Kadjarissa, jossa voimme nauttia tilavammista korkeuksista. Omalta osaltaan Tavaratilan tilavuus on 513 litraa, mikä on 480 litraa E-Tech-hybridiversion tapauksessa.

Renault Arkana 2021 Valokuvat 90

Lisävarusteena saatavan RS Line -paketin avulla löydät ovisuojuksen ja -verhoilun hiilen näköisenä, verhoilun ja Punaiset ompeleet kojelaudassa ja ovissa sekä alumiinipolkimet.

Renault Arkana -moottorit

The Renault Arkanaa markkinoidaan kolmella moottorilla, joissa kaikissa on jonkinlainen hybridisaatio, jonka ansiosta he voivat saada ECO -merkin DGT: ltä. Urheilullisesta ulkonäöstä huolimatta nämä moottorit ovat mukavia, mutta eivät tee Arkanasta liian urheilullista autoa.

Renault Arkana 2021 Valokuvat 89

The polttomoottori on 1,3-turboinen nelisylinterinen bensiini, 140 tai 160 hv ja joka liittyy 7-vaihteiseen EDC-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottorissa on 12 voltin valon hybridisaatiojärjestelmä ja siksi ECO-merkki, jonka avulla voit irrottaa moottorin jarrutusvaiheessa ja aloittaa marssin puhtaasti sähköisellä tavalla. 140 hevosvoiman versio kiihdyttää nollasta sataan kilometriin tunnissa 9,8 sekunnissaVääntö 260 Nm ja kulutus 5,8 litraa 100 kilometriä kohden.

The hybridimoottoria kutsutaan E-Techiksi, siinä on 145 hv ja siinä on 1,6 4-sylinterinen bensiinimoottori (94 hv), yhdessä kahden sähkömoottorin kanssa, joiden avulla voit saavuttaa 145 hevosvoiman kokonaistehon. Hybridimoottoria ei ole kytketty verkkovirtaan, mikä tarkoittaa, että akut latautuvat automaattisesti polttomoottorin ansiosta ja myös jarrutus- ja hidastusprosessien aikana. Tällä tekniikalla se saavuttaa kiihtyvyyden nollasta 100 kilometriin tunnissa 10,8 sekunnissa ja a Keskikulutus 4,9 litraa.

Renault Arkana 2021 Valokuvat 72

Miten Renault Arkana voi?

Diariomotorissa meillä on ollut mahdollisuus testata Renault Arkana 2021 140 CV: ajaa sitä, analysoida sen sisätilaa ja katsoa, ​​miten se menee. Jos jokin erottuu dynaamisesti tarjoamalla täsmälleen samanlaisen dynamiikan kuin Renault Captur.

Olemme testanneet 1.3 -bensiinisen MHEV: n 140 hv: n voimalla. Tämä moottori työntää tarpeeksi perheautolle, mutta se on kaukana urheilutavoitteiden moottorista. Suunta on suora ja tarkka, mutta liian pehmeä ja ilman kommunikaatiota.

Renault Arkana 2021 Valokuvat 47

Huomasimme sen kuitenkin tämän auton menestyneimmäksi moottoriksi, koska sen avulla voimme sijoittaa rahaa varusteisiin sen sijaan, että ostamme hevosia autoon, joka ei koskaan ohjaa hyvin ja jota et koskaan aja iloksi. Ehdottomasti, se on auto, joka toimii hyvin, mutta ei ole hauskaa ajaa.

The jousituksilla on tiukka asetus, etenkin vaimennuksen suhteen. Auto ei keinu ollenkaan ja sillä on melko korkea pitoraja ja hyvät kaarret. Tämä ominaisuus luo mukavuutta etenkin kuiville kohoumille, kuten nopeuksille, joissa se ravistuu hyvin.

Renault Arkana 2021 Valokuvat 1

Esittelyvideo Renault Arkana

1628975749 566 Renault arkana

Oliko tästä viestistä apua?