Saltar al contenido

Renault Captur

14 de agosto de 2021
Renault Captur

Renault Captur on kaupunkien crossover, segmentti B, jota Renault on valmistanut vuodesta 2013. Tällä hetkellä myydään toisen sukupolven Renault Captur, malli, joka lanseerattiin markkinoille kesällä 2019.

Renault -logo

Renault Capturin ominaisuudet

päällirakenteetPieni katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko422 l
tehoa90-140 hv
kulutus7.7 l / 100 km
hinta 15 662 €
arviointi

The Renault Captur Se on kaupunkien crossover, segmentti B, jota Renault on valmistanut vuodesta 2013. Tällä hetkellä myydään Renault Capturin toisen sukupolven mallia, joka lanseerattiin markkinoille kesällä 2019. Lisätietoja Renault Captur 2019 -mallista. Renault Capturille on tunnusomaista se, että se on kaupunkiauto, jolla on selkeä katumaasturimalli ja toiveet, suunniteltu niille, jotka etsivät kaupunkiautoa, joka on esteettinen ja perheen kutsuma. Sitä valmistetaan Espanjassa, erityisesti Renaultin omistamassa tehtaassa Valladolidissa. Renault Capturin hinta alkaa hieman yli 14 000 eurosta.

Renault Capturin kanssa kilpailevien crossoverien joukossa on muita luokassaan olevia katumaastureita, joista Hyundai Kona, Nissan Juke, Opel Crossland, Peugeot 2008, SEAT Arona tai Volkswagen T-Cross erottuvat muista.

Renault Captur 2019 Oranssi Atacama Ulkopuoli 07

Renault Capturin ulkoasu

Vaikka Renault Captur on malli, joka perustuu Renault Clioon ja jolla on paljon yhteistä tämän mallin kanssa, se eroaa selvästi hyötyajoneuvosta selvästi erilaisella muotoilulla ja mittasuhteilla. Kanssa Pituus 4,23 metriä Vuonna 2019 lanseerattu Captur kasvoi 11 senttimetriä edeltäjäänsä verrattuna, ja se tarjosi myös riskialttiimman ja henkilökohtaisemman suunnittelun, jossa oli terävämpi optiikka ja päähenkilöt, kaikki muuttamatta liikaa ensimmäisen sukupolven Renault Capturin ominaisuuksia, mikä tekee siitä helposti tunnistettavan huolimatta siitä, että täysin uusi auto vuodesta 2019.

Henkilökohtaistaminen on yksi Renault Capturin vahvuuksista, ja sillä on suuret mahdollisuudet ulkoasun ja sisätilan suhteen, pystyä yhdistämään värejä, vinyylejä, moduuleja jne.

Renault Captur 2019 Oranssi Atacama Ulkopuoli 03

Renault Captur -moottorit

Captur -valikoiman ponneaineiden valikoima on laaja. Bensiinimoottorivalikoimaan kuuluu 1,0 TCe 100 CV ja 1,3 TCe 130 ja 155 CV. Näiden «perinteisten» moottoreiden lisäksi 100 hevosvoiman TCe-moottorille on saatavana kaksipolttoaineinen nestekaasumuunnelma.

Lähitulevaisuudessa a E-TECH-plug-in-hybridiversio, joka kykenee kulkemaan jopa 45 kilometriä (WLTP) sähkötilassa kiitos akun, jonka kapasiteetti on 9,8 kWh.

Dieselvaihtoehdot perustuvat 1.5 Blue dCi -moottoriin, jonka teho on 95 ja 115 hv.

Vaihteistoja ovat 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto tai jatkuva CVT-vaihteisto.

Renault Captur 2019 Sisustus 04

Renault Capturin sisustus

Renault Capturin sisällä on paljon enemmän samankaltaisuutta Clion kanssa, etenkin multimediaosassa, mutta se tarjoaa ainutlaatuisen kojelaudan alaosan, jossa on kelluva tyyppinen keskikonsoli, sekä huomattavan tilan lisäyksen. Ajoapuja on runsaasti ja Renault Captur voi asentaa järjestelmiä, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, jossa on Stop & Go -toiminto, kaistanpitoavustaja tai itsenäinen hätäjarrutus jalankulkijoiden tunnistuksella.

Jos keskitymme infotainment -osioon, Captur tarjoaa tyylikkään näytön, koska siinä voi olla digitaalinen mittaristo 7 tai 10 tuuman näytöllä viimeistelystä riippuen sekä multimediajärjestelmä kosketusnäyttö pystyasennossa, koko 9,3 tai 10,2 tuumaa.

Uusi Renault Captur - kansainvälinen koeajo, Kööpenhamina - toukokuu 2017 (24)

Alkaen multimediakäyttöliittymä hallitsee suurinta osaa Renault Capturin ominaisuuksistaTämän mallin erittäin myönteinen puoli on kuitenkin se, että se ylläpitää fyysisiä ohjauksia toistuviin kulkujärjestelmiin, kuten äänenvoimakkuuteen, ilmastointiin tai erilaisiin ajoon liittyviin toimintoihin. Tämän panoksen ansiosta häiriötekijöitä ratissa voidaan vähentää merkittävästi.

Renault Capturin hytissä on 5 istuinta ja enintään 536 litran tavaratila, jos takapenkissä on pitkittäissiirtotoiminto, gadget, jolla voidaan muuttaa jalkojen käytettävissä olevaa tilaa takamatkustajien tapauksessa.

Uusi Renault Captur - kansainvälinen koeajo, Kööpenhamina - toukokuu 2017 (29)

Ajovaikutelmia Renault Capturista

Olemme voineet testata 1.3 TCe -bensiiniversioita 130 ja 155 CV: n teholla, ja voit lukea täältä täydellisen testimme Renault Capturista.

Tunteet ratissa ovat erinomaiset: toisaalta molemmat moottorit liikuttavat autoa helposti, etenkin 155 hevosvoimaa, mutta jo 130 -versiossa meillä on tarpeeksi voimaa rullata lakisääteisiin rytmeihin ketterästi.

Renault Captur ajo 00002

Alustan suhteen meillä on jousitus, jossa on a erinomainen kompromissi huomattavan mukavuuden ja hyvän kaarrekäyttäytymisen välillä, varsinkin kun otetaan huomioon, että se on korkeampi auto kuin hyötyajoneuvo tai kompakti. Se on myös hiljainen auto matkustaa, mutta silti hyvä kaupunki kiertää kaduilla, joilla on hyvä näkyvyys.

Sekä moottorissa että vaihteistossa, manuaalisessa tai automaattisessa, on enemmän kuin tyydyttävä suoritus, Olemme olleet erittäin vakuuttuneita tuotteesta kokonaisuutena ja vain osoite ilman tietoja estää meitä todella nauttimasta tämän kompaktin katumaasturin pyörästä.

Esittelyvideo Renault Capturista

1628980505 758 Renault Captur

Oliko tästä viestistä apua?