Saltar al contenido

Renault kadjar

15 de agosto de 2021
Renault kadjar

Vuonna 2015 Renault päätti lyödä vetoa muotisegmentistä lanseeraamalla Renault Kadjarin, crossoverin Renault Capturin yläpuolella ja Renault Koleosin alapuolella. Se on maastoauto, joka jakaa monia elementtejä suorimman kilpailijansa Nissan Qasqhain kanssa, joka on Renault-Nissan-allianssin tulos, mutta jolla on erilainen filosofia.

Renault -logo

Renault Kadjarin ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko472 l
tehoa115-160 hv
kulutus4.2 – 5.7 l / 100 km
hinta 17 288 €
arviointi

Vuonna 2015 Renault päätti lyödä vetoa muotisegmentistä lanseeraamalla Renault Kadjarin, crossoverin Renault Capturin yläpuolella ja Renault Koleosin alapuolella. Se on maastoauto, joka jakaa monia elementtejä suorimman kilpailijansa Nissan Qasqhain kanssa, joka on Renault-Nissan-allianssin tulos, mutta jolla on erilainen filosofia. Vuonna 2018 Renault Kadjar on saanut päivityksen.

Renault Kadjar 2019 003

Kilpailijoista voitaisiin korostaa joitain markkinoilla olevia keskikokoisia maastoautoja, kuten SEAT Ateca, Volkswagen Tiguan, Hyundai Tucson ja Kia Sportage.

Renault Kadjar 2019 001

Kaukana olisi sen edullisen ehdotuksen vuoksi hänen veljensä Renault-konsernista, Dacia Duster.

Kadjaria valmistetaan Espanjassa, tehtaalla, joka ranskalaisella brändillä on Palenciassa. Sieltä tulee tämä maastoauto, jonka pituus on 4,45 metriä, leveys 1,84 ja korkeus 1,60. Mikä siinä on vikana SUV -ominaisuudet se on huomattava sen vapaasta korkeudesta maahan, tässä tapauksessa 190 millimetriä. Löydämme myös muita yksityiskohtia, jotka osoittavat sen, kuten pyöräkaarien, ovien pohjan tai niiden kattotelineiden suojalevyt. Sisältää kromi -aksentteja ikkunanpuitteissa ja LED -päiväajovalot, täydet LED -ajovalot.

2018 Nouveau Renault Kadjar

Sisältä tilava ja tekninen, näin esitetään Renault Kadjarin ohjaamo, joka sisältää pehmeitä ja pehmeitä materiaaleja. Sisältää a 7 tuuman digitaalinen ja kosketusnäyttö jossa se käyttää R-Link 2 -mediajärjestelmää puheentunnistuksella. Renault Kadjar on sisältä käytännöllinen auto, jolla on suuri kapasiteetti modulaarisuudelle, koska takapenkki voidaan taittaa kokoon 60:40, matkustajan istuin voidaan taittaa pöytään ja sen kuormauspinta on tasainen.. Siinä on myös Tavaratila 472 litraa ja 30 muuta matkustamon säilytystiloissa.

Viimeisimmässä päivityksessään, vuonna 2018, joitain esteettisiä yksityiskohtia on tarkistettu.Uusi ajovalojen ja pyörien muotoilu on saatavana 17 ja 19 tuuman kokoisina, ja etuosa on modernisoitu ja uusimpien Renault -lanseerausten mukainen.

2018 Nouveau Renault Kadjar

Renault Kadjar -moottorit

Renaultin kompaktissa crossoverissa on nyt saatavilla kaksi bensiini- ja kaksi dieselmoottoria.

Vuoden 2018 päivityksen myötä Renault Kadjar käynnistää moottorin 1,3 TCe saatavana 140 ja 160 hv teholla. Dieselversioissa on tarkistettu 115 hv 1,5 dCi ja 1,7 dCi 150 hv.

Renault Kadjar on saatavana etu- ja nelivetoisena sekä manuaalisena ja automaattivaihteistona, EDC-kaksoiskytkinvaihteistona.

2018 Nouveau Renault Kadjar

Renault Kadjar -versiot

Vuoteen 2018 asti ja odottaen valikoiman tarkistamista päivitetyn Kadjarin kanssa, Renault on markkinoinut tätä katumaasturia neljällä varustetasolla, alimmasta korkeimpaan lisäosaan, Life, Intens, X-Mod ja Zen.

Elämä: se on tukiasema, ja siinä on vakiona ilmastointi (manuaalinen), 16 tuuman teräsvanteet, joissa on verhoilut, LED -päiväajovalot, sähköinen seisontajarru, stereot USB: llä ja Bluetoothilla, nopeuden säädin ja paineenhallintajärjestelmä. renkaat. Siksi Life -linjalla on erittäin perusvarustus ja yksinkertainen muotoilu, koska sen vanteet on varustettu koristeilla, ellemme valitse valinnaisia ​​kevytmetallivanteita

2018 Nouveau Renault Kadjar

Intensiivinen; lisää kuljettajan istuimen, jossa on ristiselän säätö, kahden vyöhykkeen automaattinen ilmastointi, automaattiset valot ja tuulilasinpyyhkimet, krominen oviverhoilu, sumuvalot, 17 tuuman kevytmetallivanteet, pysäköintitunnistin takana, handsfree-sisäänkäynti ja -käynnistys sekä katettu ohjauspyörä.

X-MOD: Sen lisäksi, että takki on esteettisempi, se lisää varoitusta tahattomasta kaistanvaihdosta, liikennemerkkien tunnistuksesta, taitettavasta ja korkeussäädettävästä matkustajan istuimesta, kattotelineistä, kaukovalojen automaattisesta kytkemisestä ja katkaisemisesta, sivuikkunoista ja pimennetystä takaa, Laajennettu kahvajärjestelmä, taittuva takapenkki kahdessa osassa (60/40).

2018 Nouveau Renault Kadjar

Zen: Se olisi alueen huippu ja ottaisi edellisen navigaattorin, jossa on 7 tuuman näyttö, etu- ja takapysäköintianturi sekä liitäntätoiminnot. Joka tapauksessa lisävarusteet, kuten 19 tuuman pyörät, täysi LED -ajovalot, automaattinen hätäjarrutus tai kuolleen kulman ilmaisin, ovat edelleen valinnaisia, ja ne sisältyvät eri varustepaketteihin.

Renault Kadjar esitteli videon

1628993553 257 Renault kadjar

Oliko tästä viestistä apua?