Saltar al contenido

Maserati Ghibli

8 de agosto de 2021
Maserati Ghibli

Maserati Ghibli on pienin sedan, jonka Maserati on valmistanut vuoden 2013 jälkeen. Maserati Ghibli on myös kahden suuren henkilöauton nimi, joita ensin 1960 -luvun lopulla ja sitten 1990 -luvulla Maserati markkinoi.

Maseratin logo

Maserati Ghiblin ominaisuudet

päällirakenteetSedan
ovet4
aukioita5
runko500 l
tehoa330-580 hv
kulutus12.3 l / 100 km
hinta 82 505 €
arviointi

The Maserati Ghibli Se on pienin Maseratin valmistama porrasperä sitten vuoden 2013, joka vuonna 2018 päivitettiin esteettisellä ja laitteistomuutoksella ja vuonna 2020 tuli hybridimekaniikka. Maserati Ghibli on myös kahden suuren henkilöauton nimi, joita ensin 1960 -luvun lopulla ja sitten 1990 -luvulla Maserati markkinoi. Maserati Ghibli valmistetaan Torinossa.

Maserati Ghibli on yksi pykälä Maserati Quattroporten alapuolella, vaikka jakaa sen kanssa urheilullisen sedanin filosofian. Ghibli edustaa pääsyä Maserati -sarjaan, aivan Maserati Levanten alapuolella, joka on valmistajan ensimmäinen katumaasturi.

Maserati Ghibli -lehti 0418 032

Maserati Ghibli: ylellinen urheilusalo

Parhaiden sedanien joukosta, jotka haluavat kilpailla Maserati Ghiblin kanssa, löydämme erilaisia ​​huippuluokan urheiluvaunuja, kuten Mercedes CLS tai Audi A7 Sportback, vaikka niiden edessä se tarjoaa perinteisemmän muotoilun, joka välttää coupe-tyyppisten korien muodin … Tällä tavalla Maserati Ghibli kilpailee myös perinteisempien mallien, kuten Mercedes E-luokan, Audi A6: n, BMW 5-sarjan tai Jaguar XF: n, kanssa. Kaikkia näitä malleja vastaan ​​on tärkeää huomata, että Ghiblillä ei ole perhettä.

Maserati Ghibli Hybrid 21

Maserati Ghiblin kyydissä

Maserati Ghibli on ylellinen sedan sisältä ja ulkoa. Maserati Ghiblin aluksella on siis hienostuneisuus, laadukkaat materiaalit, hyvät asetukset ja tekniikka. Hallitse kojelautaa, 8,4 -tuumainen kosketusnäyttö viihdejärjestelmää varten, yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa. Ei myöskään ole pulaa lisävarusteista, kuten Harman Kardon -stereoista (10 kaiutinta ja 900 W: n vahvistin) ja Bowers & Wilkinsista (alkaen 15 kaiuttimet ja 1280 W vahvistin).

Varusteiden, tekniikan ja ajovälineiden osalta Maserati Ghibli on nykyaikaisen auton tasolla, mutta ei pääkilpailijoidensa, Audi, BMW ja Mercedes-Benz. edistyksellisimpiä ja uusimpia tekniikoita ylellisissä sedaneissaan.

Maserati Ghiblissa on mukautuvat Matrix -LED -ajovalot, mukautuva vakionopeudensäädin, jossa on kaistaa, kuolleen kulman avustaja ja liikennemerkkien tunnistus.

Maserati Ghibli Hybrid 12

Maserati Ghibli: diesel, bensiini tai hybridi

Maserati Ghiblin mekaaninen tarjonta koostuu dieselistä, kuuden ja kahdeksan sylinterin bensiinistä ja hybridistä, jotka kaikki liittyvät ZF: n allekirjoittamaan 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

The Maserati Ghibli diesel Se on V6, jonka teho on 275 hv ja takaveto. The Maserati Ghibli -bensiinimoottorit niiden V6 on 350 CV; Ghibli S: n 430 CV: n V6, jossa on myös neljännen neliveton Q4-moottori; ja 580 hv V8 Ghibli Trofeolta.

Maserati Ghibli Quattroporte Trophy 0820 015

Ferrari -moottorit Maserati Ghiblissa

V6 -bensiinimoottorit on suunnitellut ja valmistanut Ferrari, 3 litran iskutilavuus, V6 -kokoonpano 60 asteen kulmassa ja kaksoisturboahdin. Emme saa sekoittaa tätä moottoria 510 hv 2.9 V6 Twin-Turbo -moottoriin, jonka Ferrari on suunnitellut Alfa Romeolle ja joka on läsnä Alfa Romeo Giulian ja Alfa Romeo Stelvion Quadrifoglio Verde -versioissa.

Maserati Ghibli Trofeo käyttää myös Ferrari -moottoria, V8 Twin-Turbo, 3,8 litraa, 580 CV: n teho.

Maserati Ghibli Hybrid 5

Maserati Ghibli Hybrid: 330 CV: n hybridi

Maseratin Ghibli-mallistossa on myös kevyt hybridi, jossa on 48 voltin akku. Maserati Ghibli Hybrid on ainoa Ghibli-sarjan malli, jossa on 2,0-litrainen turboahdettu nelisylinterinen moottori. Tämän bensiinimoottorin ja sähköjärjestelmän yhdistelmä, joka vastaa energian talteenotosta ja sen toimittamisesta polttomoottorin auttamiseksi, erityisesti kunnes se saavuttaa optimaalisen turbotilan, saa Maserati Ghibli Hybridin tuottamaan yhteensä 330 hevosvoimaa.

Maserati Ghibli Hybrid on tehokkaampi, nopeampi, 80 kiloa kevyempi ja halvempi kuin Maserati Ghibli Diesel.

Oliko tästä viestistä apua?