Saltar al contenido

Opel Grandland X

13 de agosto de 2021
Opel Grandland X

Opel Grandland X on pienikokoinen maastoauto, segmentti C, jota Opel on valmistanut vuodesta 2017. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan, ja se sai vuonna 2019 merkittävän uutuusvalikoiman, kun Opel Grandland X Hybrid, plug-in hybrid, saapui .

Opelin logo

Opel Grandland X: n ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko514 l
tehoa130 hv
kulutus5.1 – 6.4 l / 100 km
hinta 21 434 €
arviointi

The Opel Grandland X Se on pienikokoinen maastoauto, segmentti C, jota Opel on valmistanut vuodesta 2017. Tällä hetkellä ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan, joka vuonna 2019 sai merkittävän uutuusvalikoiman, kun Opel Grandland X Hybrid, plug-in-hybridi saapui. Opel Grandland X: lle on ominaista PSA Group -alusta, joka on jaettu Peugeot 3008 -tuotteiden kaltaisille tuotteille. Opelin ulkonäön ja saksalaisille tyypillisten esteettisten ominaisuuksien jälkeen löydämme PSA Peugeot Citroënin teknisen käyttöönoton. Opel Grandland X valmistetaan Sochaux’n (Ranska) ja Eisenachin (Saksa) tehtaissa.

Kompaktien katumaasturien joukosta, jotka haluavat kilpailla Opel Grandland X: n kanssa, löydämme muita luokkansa katumaastureita, mukaan lukien Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, KIA Sportage, Peugeot 3008, Nissan Qashqai ja SEAT Ateca.

opel-grandland-x-5

Tämä on Opel Grandland X

Opel Grandland X on Opel -sarjan suurin ja pienin maastoauto. Tuote, jolla on suurempia mittoja ja enemmän tilaa kuin Opel Mokka ja Opel Crossland. Vaikka onkin totta, erot Grandland X: n ja sen pikkuveljien välillä eivät ole niin merkittäviä kuin voisi odottaa, kun otetaan huomioon, että niiden välillä on enintään 26 senttimetrin ero. Joka tapauksessa Opel Grandland X onnistuu erottautumaan merkittävästi muista Opelin maastoautoista tarjoamalla paljon anteliaamman ja tilavamman ohjaamon.

Opel Grandland X on vaihtoehto Nissan Qashqain tai SEAT Atecan kaltaisille tuotteille, jotka on kehitetty Peugeot 3008: n käyttämälle alustalle

opel-grandland-x-6

Opel Grandland X: n suunnittelu

Opel Grandland X eroaa veljistään paitsi tilavammalla ja suuremmalla myös sen mukaan vankempi ja takki -kuva. Siinä on mukautuvat LED -ajovalot ja kori voidaan konfiguroida kahdella sävyllä, toinen katolle ja toinen muulle autolle.

On totta, että Opel Grandland X on onnistunut erottautumaan esteettisestiPeugeot 3008. Sisältä ja ulkoa Peugeot 3008. Mutta myös se, että teknologisella tasolla se perustuu selvästi ranskalaiseen veljeensä. Joka tapauksessa hanke Opel Grandland X: n kehittämisestä Peugeot 3008: n kanssa samalle alustalle on peräisin useita vuosia, kauan ennen kuin General Motors myi tytäryhtiönsä Opelin.

opel-grandland-x-2

Grandland X -moottorit

Alue Opel Grandland X -bensiinimoottorit Siinä on yksi moottori, tunnettu 1.2 Turbo PureTech, jossa on 3 sylinteriä ja 130 hv, sekä 6-vaihteinen manuaalivaihteisto.

Alue Opel Grandland X dieselmoottorit Siinä on myös vain yksi vaihtoehto, 130 hv: n 1.5 CDTI -moottori, johon liittyy 6-vaihteinen manuaalivaihteisto tai lisävarusteena EAT6-automaattivaihteisto momentinmuuntimen kautta.

Opel Grandland X Hybrid4 2020 Sininen 20

Opel Grandland X -moottorivalikoimaan kuuluu bensiinimoottori, dieselmoottori ja kaksi plug-in-hybridivaihtoehtoa, ja ilman mekaanista 4×4-vetoa Grip Control -järjestelmä ja M + S-renkaat.

Opel Grandland X on saatavana myös plug-in-hybridimekaniikalla, joka on saatavana kahdessa eri versiossa: Opel Grandland X Hybrid 225 hv ja toinen 300 hv. Jälkimmäinen on ainoa, jossa on vetävä taka-akseli ja eräänlainen neliveto, joka ilman 4×4-mekaanista kytkentää akselien välillä pystyy ajamaan molempia akseleita.

Opel Grandland X: ssä ei ole mekaanista 4×4 -vetoa, kuten tapahtui Peugeot 3008: ssa, mutta järjestelmä on mahdollista sisällyttää Grip Control PSA: sta ja M + S renkaat parantaakseen sen ominaisuuksia asfaltilta. Molemmilla akseleilla on myös versio, jossa on vetovoima, 300 hv Hybrid, vaikka on totta, että siinä ei ole keskivaihteistoa.

opel-grandland-x-1

Opel Grandland X: n sisustus

Sen siteiden ja PSA Group -teknologian lisäksi Sisällä Opel Grandland X eroaa vastaavista ja käyttää Opelin omaa muotoilua ja tekniikkaa. Löydämme sisätilat, joiden laatu on oikea, ja niitä hallitsee viihdejärjestelmä, jossa on kojelautaan upotettu 8 tuuman kosketusnäyttö, IntelliLink 4.0 -järjestelmä ja käyttöliittymä, jossa on suuret ja helppokäyttöiset kuvakkeet, sekä Apple CarPlay- ja Android -yhteydet. Auto.

Opel Grandland X on tilava auto, jossa on 514 litran tavaratila, tilavat ja mukavat takaistuimet sekä vaihtoehto perheille.

Opel Grandland X -tarjous 2019 5

Opel Grandland X: n tekniikka

Opel Grandland X on auto, jossa teknisesti, plug-in-hybridiversion lisäksi, on kehittyneitä järjestelmiä, joita odotetaan luokkansa nykyaikaisessa autossa, joista suurin osa on PSA-konsernin kehittämä. Korostaa Grip Control -järjestelmä, joka maksimoi vetokapasiteetin nelivetoisuuden puuttuessa ja mukauttaa luistonestolaitteen työskentelyn maaston olosuhteisiin. Mukana myös pysäköintianturit ja 360 asteen näköjärjestelmä, kehäkamerat.

Opel Grandland X: n kohokohta, joka on myös Opelin oma tekniikka, ovat sen mukautuvat LED -ajovalot, jotka kykenevät ohjaamaan valonsäteen liikenneolosuhteiden perusteella – valaisemaan koko tien ja pitkiä matkoja, kun muita ajoneuvoja ei ole, ja säätämällä valokeilaa niin, ettei se häikäise muita kuljettajia. Erittäin hyödyllinen valaistustekniikka, erittäin tehokas kokemuksemme mukaan ja yksi tämän mallin ja Opelin tärkeimmistä voimavaroista.

Opel Grandland X Hybridi 4

Tämä on Opel Grandland X -hybridi ja -laajennus

Lisäksi korostuu Opel Grandland X Hybrid, plug-in-hybridi, jonka teho on 225 ja 300 hv. Tämä hybridi perustuu PSA: n plug-in-hybriditekniikkaan kompakteihin ajoneuvoihin, joissa on 1.6 Turbo-bensiinimoottori ja yksi tai kaksi sähkömoottoria. 225 hv: n hybridissä on sähkömoottori, joka on kiinnitetty vaihteistoon, etuakseliin. Vaikka 300 hv: n hybridi ei ole vain tehokkaampi, se sisältää myös taka -akselin sähkömoottorin.

Opel Grandland X Hybridin virallinen sähkömatka ylittää 50 kilometriä, Hybrid 4: llä 59 kilometriä ja hybridillä 57 kilometriä. Testeissämme olemme todistaneet, että kantama todellisissa olosuhteissa on jonkin verran pienempi eli 40–50 kilometriä. Sähkötilassa se saavuttaa 135 km / h.

Opel Grandland X Hybrid käyttää 13,2 kWh: n litiumakkua. Lataus voidaan tehdä vaihtovirtajärjestelmissä. Kotitalouksien pistorasiassa täysi lataus voidaan suorittaa noin 7 tunnissa ja 10 minuutissa, mikä lyhenee noin 4 tuntiin 3,7 kW: n Green Up -järjestelmällä. Vaihtoehtoisesti se voi varustaa integroidun 7,4 kW: n latausjärjestelmän (vakio on 3,7 kW) ja ladata uudelleen Wallboxiin, joka tukee 7,4 kW: n tai korkeampia tehoja.

Opel Grandland X Hybrid4 2020 Sininen 01

Opel Grandland X: n esittelyvideo

1628844875 770 Opel Grandland X

Oliko tästä viestistä apua?