The autovarkauksia Ne ovat edelleen päivän järjestys, valitettavasti. Saimme äskettäin kuulla, että valtakunnallinen poliisi on iskenyt kovan iskun purkamalla a rikollisjoukko, joka on erikoistunut urheiluautojen varkauksiin jonka he myöhemmin kloonasivat ja laittoivat myyntiin. He ovat pidättäneet 10 jäsentä ja onnistuneet saamaan takaisin 10 yli 300 000 euron arvoista ajoneuvoa.

The toimintatapa tästä ryhmästä oli yksinkertainen. He ostivat romutettuja autoja erittäin alhaisella hinnalla käyttämällä alustaa ja muita tunnistuselementtejä asentaaksesi loput osat myöhemmin muiden varastettujen ajoneuvojen osat ja komponentit.

Autovarkaudet kloonataan onnettomuuksilla

Toisin sanoen he säilyttivät alustanumeron, korjasivat ne varastettujen autojen osilla ja myivät ne myöhemmin. Tämä tekniikka tunnetaan nimellä ajoneuvojen kloonaus. A) Kyllä, ilmeisesti se oli täysin laillinen autokoska alustanumero oli kunnossa ja he saattoivat myydä sen suurella voitolla ilman epäilyksiä.

Ajoneuvojen varkauksien suorittamiseksi tällä väitetyllä rikollisryhmällä oli huippuluokan laitteita, jotka rikkoivat ajoneuvon varkaudenestojärjestelmiä.

Ilmeisesti kymmenen pidätettyä jäsentä sijaitsivat siellä Madridin ja Ciudad Realin provinsseissa. He ovat myös löytäneet a mekaaninen työpaja sisään Toledon maakunta jota käytettiin varastettujen autojen piilottamiseen ja hajottamiseen. Tarkastuksessa löydettiin useita varastettuja ajoneuvoja vastaavia kappaleita, ja osalliset pidätettiin.

The väitetyt rikokset pidätetyt kohtaavat kuulumista rikollisryhmään, ajoneuvovarkaudet, vastaanotto, petokset ja asiakirjojen väärentäminen. Joka tapauksessa valtakunnallinen poliisi vahvistaa, että tutkinta on edelleen käynnissä ja että uusia pidätyksiä ei suljeta pois.

Suosituin malli tälle nauhalle voisi olla Abarth 595

Poliisi ei ole antanut tarkempia tietoja ajoneuvotyypeistä tai -malleista, joilla he harjoittivat tätä menetelmää, paitsi että ne olivat urheilullisia. Kuitenkin Bodyn lehdistösivustolla artikkelin mukana on kuvattu, jossa näkyy viisi yksikköä Abarth 595 esplanadilla, sosiaalisiin verkostoihin julkaistun videon lisäksi, jossa voit nähdä agenttien tarkistavan autoja.