Saltar al contenido

Kia Sportage

6 de agosto de 2021
Kia Sportage

Kia Sportage on KIA: n valmistama perhemaasturi, joka kilpailee suoraan keskikokoisten katumaasturien tiukassa segmentissä. KIA: lla on KIA Sportage -mallissa yksi perusmalleista, jolla ymmärretään SUV: n nousu markkinoilla.

KIA -logo

Kia Sportagen ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko491 l
tehoa115-177 hv
kulutus4.2 – 7.8 l / 100 km
hinta 19 800 euroa
arviointi

The Kia Sportage Se on KIA: n valmistama perhemaastoauto, joka kilpailee suoraan keskikokoisen katumaasturin tiiviissä segmentissä. KIA: lla on KIA Sportage -mallissa yksi perusmalleista, joka ymmärtää SUV: n nousun markkinoillamme. Se on auto, joka putoaa KIA Stonicin ja KIA Sorenton väliin. Vuonna 1993 lanseerattiin ensimmäinen KIA Sportage, joka sisälsi jopa vaihdettavan version. Tällä hetkellä neljättä sukupolvea markkinoidaan, esitellään vuonna 2015 ja päivitetään uudistus esiteltiin kesällä 2018 johon on sisällytetty uusia varusteosia ja hieman tarkistettua estetiikkaa.

Vuoden 2019 Kia Sportage -videotestimme

Kia Sportagen tärkeimmät kilpailijat ovat Nissan Qashqai, Volkswagen Tiguan, SEAT Ateca tai Hyundai Tucson, joiden kanssa sillä on alusta ja mekaniikka.

Kia Sportage 105

KIA Sportage -moottorit

KIA Sportage -mallisto on a mikrohybridi- ja bensiini- ja dieselmoottoreiden tarjonta.

Välissä bensiinimoottorit Löydämme 1,6 GDI: n 132 hv: n (ilmanotto) ja 1,6 T-GDI: n 177 hv: n (sama turbomoottori).

The Dieselin tarjonta on 1,6 CRDI: n, 115 CV: n ja 136 CV: n, käsissä, jotka erottuvat ennen kaikkea joukostaan mikro-hybriditekniikka, joka liittyy 48 voltin asennukseen. Mikro-hybridisaatiojärjestelmä Se voi tukea lämpömoottoria kiihtyvyyden hetkillä moottorigeneraattorin kautta, joka on kytketty kampiakseliin hihnan avulla, tuottamaan energiaa retentioissa ja palauttamaan sen tarvittaessa käyttövoiman muodossa. Tämä järjestelmä mahdollistaa myös sen, että moottori pysyy kokonaan sammutettuna tiettyinä aikoina ajon aikana ja käynnistyy heti tarvittaessa.

Myös KIA Sportage -sarjasta löydät vaihtoehtoja, joissa on automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto (DCT) ja 4X4 -vetovaihtoehdot.

Kia Sportage 1600x900 1

KIA Sportage -suunnittelu

KIA Sportagen suunnittelussa korostuvat sen sivun pyöristetyt muodot, uritettu konepelti ja optiikan integrointi etupyöräkaariin sekä tietysti tyypillinen merkkisäleikkö.

KIA Sportagen sisäpuolelta löydät brändin klassisen kokoonpanon ilman upeita muotoiluja, jotka korostavat multimediajärjestelmän näytön keskikonsolissa. Koettu laatu on erittäin korkea, yleisen SUV -segmentin parhaan tason tasolla ja askeleen päässä premium -maastoautoista.

Kia Sportage 1600x900 2

KIA Sportagen hyveitä ja vikoja

Kia Sportage on tuote, joka on suunniteltu myytäväksi suuria määriä. Se saavuttaa tavoitteen, mitä markkinat vaativat (esteettiset näkökohdat syrjään), ja siinä on kaikki ainesosat, joita tarvitaan bestselleriksi.

Valoisemmalla puolella tasapainosta kannattaa korostaa korkealaatuinen tulostus Ne tarjoavat materiaalit ja sisustusasetukset johdonmukaisella ja houkuttelevalla muotoilulla, jossa yhdistyy auton ohjaus kosketusnäytön kautta ja erilaiset painikkeet keskikonsolissa, joita voidaan monissa tapauksissa pitää «pikavalintoina» elintärkeisiin toimintoihin.

Sen varustus on erittäin täydellinen, jossa on mahdollisuus sisällyttää mukautuva vakionopeudensäädin stop-go-toiminnolla, 360 asteen kamerat, suuntavalot, itsenäinen pysäköinti, takaluukun automaattinen avaaminen, avustaja tahattoman kaistanvaihdon yhteydessä, ajoneuvojen havaitseminen kuolleessa kulmassa ja pitkä luettelo muista elementeistä viimeisintä turvallisuutta ja viihdettä.

Haittapuoli, on huomattava, että dieselmoottorit jäävät jälkeen verrattuna melun ja kulutuksen markkinastandardeihin, ainakin verrattuna viimeisimpään sen suoran kilpailun tarjoamaan hiljaisuuteen ja tehokkuuteen.

Kia Sportage 1600x900 5

Miksi ostaa KIA Sportage?

Ostopäätöksen tekeminen on yhä vaikeampaa keskikokoisten maastoautojen segmentissä (katso keskikokoisten katumaasturien osto -opas) segmentti, jossa Nissan Qashqai on ollut ehdoton suvereeni sen lanseerauksesta lähtien (pohjimmiltaan keksinyt segmentin sellaisena kuin me sen tunnemme), mutta jossa kilpailu kiristyy paitsi Kian osien, myös muut yleisvalmistajat.

Kiasta löydämme mielenkiintoinen tasapaino Laadun ja viimeistelyn välillä parhaiden, täydellisten laitteiden korkeudella, erittäin tilava sisustus ja erittäin kilpailukykyinen hinta. Sieltä, jos estetiikka sopii meille, Sportage voisi olla täysin suositeltava vaihtoehto, vaikka niiden dieselmoottorit eivät ole aivan markkinoiden parhaita.

Esittelyvideo Kia Sportage

1628279190 859 Kia Sportage

KIA ARVO

Autot ovat sitä mitä omistajat sanovat olevansa

Kuka voi paremmin kuin Kian omat asiakkaat neuvoa sinua, kun valitset tarpeisiisi parhaiten sopivan mallin? (KIA: n toimittamat tiedot)

Kaikki Kia Sportage arvostelut

Oliko tästä viestistä apua?