Saltar al contenido

Crossover Mikä on crossover ja miten se eroaa maastoautosta?

28 de julio de 2021
Crossover Mika on crossover ja miten se eroaa maastoautosta

Crossover-segmentistä on tullut erittäin suosittu viime vuosina, mutta eroaako se maastoautoista?

Crossovers ovat ajoneuvoja, joissa perinteisten autojen ominaisuudet yhdistyvät 4×4: n tai useamman maastoauton ulkoasuun. Tätä termiä käyttivät alun perin valmistajat markkinointityökaluna, ja siitä tuli myöhemmin erittäin suosittu ajoneuvojen, kuten Nissan Qashqai, keskuudessa.

Ja se on sitä, että Qashqai yhdistää C -segmentin ajoneuvon ominaisuudet campero -osaan, ja siitä tulee yksi merkin tärkeimmistä autoista ja mainostetaan katumaasturia alueellaan.

Onko maastoauto sama kuin crossover?

Niiden erottaminen on hieman monimutkaista, koska kyse on pikemminkin olemisesta kuin esiintymisestä. Se, että crossoverissa on vintage -yksityiskohtia, ei tee siitä autoa, joka voi ajaa tietyillä alueilla.

Kyllä, voit tehdä sen joillekin, koska heillä on yleensä joitain kosketuksia, jotka sallivat sen, mutta ne ovat edelleen normaaleja autoja tietyin muutoksin. Ongelma tulee katumaasturien kanssa, koska niistä on viime vuosina tullut erittäin suosittuja, ja niistä on tullut kaikkien valmistajien ja jopa urheilun tai perinteisten, kuten Rolls Roycen, pääpaino.

1627499183 450 Crossover Mika on crossover ja miten se eroaa maastoautosta

Crossover ei lopeta olemista kauppatermi jotka käyttävät merkkejä myydäkseen ajoneuvojaan, ja jotkut yhdistävät tietyntyyppisen mallin, kuten perheen tai tila -auton, ominaisuudet.

Maastoautot voivat kuitenkin olla autoja, joiden kapasiteetti on rajallinen maasto, koska voimme löytää ne myös etuvetoisilla jotkut mallit voivat olla 4×4tai niillä on sekoitettuja renkaita sen lisäksi, että ne voivat tehdä useita säätöjä voidakseen kiertää kentän tai jonkin monimutkaisemman maaston läpi.

1627499183 155 Crossover Mika on crossover ja miten se eroaa maastoautosta

Päätelmä

Crossoverit ovat edelleen autoja, jotka tuotemerkit luokittelevat tällä tavalla kaupallisten kysymysten mukaan, mutta useimmissa tapauksissa ovat SUV-segmenttiin kuuluvia ajoneuvoja, vaikka aina löydämme poikkeuksia, kuten perheviljelijöitä. Edellä keskusteltu Nissan Qashqai kuuluu kompaktien katumaasturien segmenttiin, kun taas crossover -segmenttiä ei ole.

1627499183 575 Crossover Mika on crossover ja miten se eroaa maastoautosta

Oliko tästä viestistä apua?