Saltar al contenido

Mikä on Id. Volkswagenilta?

8 de agosto de 2021
Mika on Id Volkswagenilta

Kaupallisten autojen maailma muuttuu ja brändit eivät halua jäädä jälkeen, koska niiden selviytyminen on vaarassa. Volkswagenin tapauksessa uusi sarjanumero. Se on alku muutokselle liikkuvuuden käsitteessä ja filosofiassa.

Monia vuosia hybridiajoneuvot ovat toimineet katalysaattorina autoteollisuudelle siirtyäkseen lämpömoottoreista sähkötekniikkaan, ja nyt on viimeisen aika alkaa elää apogee, jonka pitäisi palvella sen vahvistamista tulevaisuuden kuljettajan pysyvänä ja toteuttamiskelpoisena vaihtoehtona.

Riippumatta siitä, onko tämä totta vai ei, totuus on, että tuotemerkit panostavat siihen voimakkaasti ja alkavat markkinoida kaikki sähköajoneuvot päivittäisenä ja jokapäiväisenä liikkuvuusratkaisuna, joka ylittää yksinkertaisen mielivallan tai kertaluonteisen resurssin.

Volkswagen pyrkii tuomaan sähköisen liikkuvuuden tavalliselle kuljettajalle

Kuten Hyundai, jossa on IONIQ, Volvo, jossa on Polestar tai Mercedes, jossa on IQ, Volkswagen halusi aloittaa uuden aikakauden julkaisemalla ID -sarjansa.

Helppokäyttöinen sähköinen liikkuvuus

Volkswagenin motto esitellessään sähköisen liikkuvuusprojektinsa Zwickaun megatehtaan tunnuksena on, että siitä tulee tavallinen kuljettaja, joka näkee tällä hetkellä markkinoilla olevat sähkömallit ne ovat enimmäkseen liian kalliita.

Ei vain sitä, koska saksalainen autokonserni aikoo parantaa tekniikkaa niin, että sen kaksi heikkoa kohtaa lakkaa olemasta: itsenäisyyttä ja valtaa.

Javier Gómara testaa Volkswagen ID.3: n. Kiipeätkö?

Vaikka Volkswagen aikoi aluksi tarjota ID -sarjan pääsymallin. noin 25 000 euron hinnalla totuus on, että viiva on vihdoin ollut yli 30 000 euroa ilman ylennyksiä tai tukia. Se on edelleen jonkin verran korkea ja tekee selväksi, että laivaston sähköistämisessä on vielä pitkä matka, mutta joka tapauksessa Volkswagen on jo asettanut markkinoille ensimmäisen kiven.

Volkswagen ID.3, jotain Golfin sähköistä vaihtoehtoa, syntyi kattamaan kompaktin aina kannattavan segmentin, kun taas Volkswagen ID.4 tuli markkinoille saadakseen paikan kukoistavien katumaasturien, todellisten kuninkaiden, joukossa. markkinoilla. läsnä. Molemmat aloittivat polun, jolla kulkee vähintään viisi mallia, Tuleeko saksalaisen yrityksen panos hedelmää?

Oliko tästä viestistä apua?