Saltar al contenido

Mitsubishi outlander

12 de agosto de 2021
Mitsubishi outlander

Mitsubishi Outlander on maastoauto, CD -segmentistä, jota Mitsubishi on valmistanut vuodesta 2001. Tällä hetkellä markkinoidaan kolmas sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2012 ja sai päivityksen vuonna 2016, joka on edelleen myynnissä, vaikka muilla markkinoilla se on jo myyty esitteli Outlanderin neljännen sukupolven, jota ei ole vielä vahvistettu, jos se saapuu Espanjaan.

Mitsubishin logo

Mitsubishi Outlanderin ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita7
runko124 l
tehoa150 hv
kulutus7.1 – 7.4 l / 100 km
hinta 23 250 €
arviointi

The Mitsubishi outlander Se on maastoauto, CD -segmentistä, jota Mitsubishi on valmistanut vuodesta 2001. Tällä hetkellä markkinoidaan kolmatta sukupolvea, joka esiteltiin vuonna 2012 ja joka sai päivityksen vuonna 2016, joka on edelleen myynnissä, vaikka neljäs sukupolvi on jo esitetty muissa Outlanderin sukupolvea, jota ei ole vielä vahvistettu, jos se saapuu Espanjaan. Mitsubishi Outlander on yksi Mitsubishi-sarjan tärkeimmistä malleista, koska se on ainoa, joka tarjoaa mahdollisuuden asentaa jopa 7 istuinta ja lisää myös mahdollisuuden asentaa plug-in-hybridimekaniikka, mikä tekee siitä vaihtoehto, joka otetaan huomioon luokassaan. Sitä valmistetaan Mitsubishin tehtaalla Okazakissa, Aichin prefektuurissa, Japanissa.

Mitsubishi Outlanderin tärkeimpien kilpailijoiden joukosta löytyy muita yleismaailmallisia katumaastureita, kuten Skoda Kodiaq, Nissan X-Trail, SEAT Tarraco tai Hyundai Santa Fe.

Katso parhaat vaihtoehdot Mitsubishi Outlanderille

mitsubishi_outlander_PHEV_2016_DM_12

Mitsubishi Outlanderin ulkomuoto:

Mitsubishi Outlander näyttää kuvan erittäin lihaksikas ja aggressiivinen etuosa, jossa suuret metalliset insertit sekä säleikössä että verhouksissa, jotka yhdistävät etuoptiikan pyöräkaarien alaosaan, ovat vaikuttava ulkonäkö. Sivulinjaa, samanlaista kuin mitä löytyy saksalaisten valmistajien maastoautoista, on kehitetty takaamaan hyvä istuvuus takaistuimilla. Jälkikuva on perinteisempi, vaikka se on sopusoinnussa muun suunnittelun kanssa.

Sen mitat ovat 4695 mm pitkiä, 1810 mm leveitä ilman peilejä ja 1710 mm korkeita.

Mitsubishi Outlander -moottori:

Mitsubishi Outlanderilla on pienempi tarjous mekaniikan suhteen yhdellä 2.0 ilma -imumoottori, 150 hv. Moottori on saatavana vain yhdessä CVT -tyyppisen vaihteiston kanssa, mutta sen avulla voidaan valita vetotyyppi: 4×2 ja 4×4. Jos etsimme pientä kulutusta, se ei todellakaan ole suosituin vaihtoehto, vaikka se on vankka ja luotettava moottori, ja se tarjoaa myös erittäin kohtuullisen ostohinnan.

Mitsubishi Outlander PHEV, plug-in-hybridiversio

mitsubishi_outlander_file_0217_012

Mitsubishi Outlanderin plug-in-hybridiversio on sen suurin vaatimus. Tämän mekaanikon tarjous tekee Outlanderista vakavan vaihtoehdon tärkeimmille dieselkilpailijoilleen a sähköautonomia jopa 54 kilometriä latausta kohden ja kulutus 2 l / 100 km WLTP -syklin aikana. Plug-in-hybriditeknologia on ainutlaatuinen segmentissään ja markkinoilla, koska siinä yhdistyvät 121 hv: n bensiinimoottori ja 82 hv: n sähkömoottori etuakselin ajamiseen ja 82 hv: n sähkömoottori taka-akselin ajamiseen. Mitsubishin ilmoittama yhteisteho Outlander PHEV: lle on 224 hv.

Siinä yhdistyvät etuakselin hybridijuna ja sähkömoottorin käyttämä taka -akseli. Tämä tarkoittaa, että akselien välillä ei ole fyysistä yhteyttä, kuten muissa moottoreissa, jotka voidaan yhdistää 4×4-nelivetoon. Outlander PHEV: n menestys johtuu pääasiassa mahdollisuudesta saada tukea ja tukea plug-in-hybridiajoneuvojen ostamiseen sekä eri kaupunkien vähäpäästöisille ajoneuvoille tarjoamien liikkumis- ja pysäköintietujen lisäksi. Lisäksi sillä on DGT: n päästömerkintä 0.

mitsubishi_outlander_file_0217_006

Mitsubishi Outlanderin sisustus:

Mitsubishi Outlander -mallisto mahdollistaa sen 5- ja 7 -paikkaiset kokoonpanot, myös mahdollisuus valita 4×2 tai 4×4 veto valitusta versiosta riippuen. Sisäkuva on erittäin raikas ja siinä yhdistyvät käytännöllisyys sekä laadukkaat materiaalit ja tekniset laitteet, joissa infotainment-järjestelmä, jossa on Android Auto ja Apple CarPlay -yhteensopivuus, erottuu kojelaudan keskellä sijaitsevasta kahdeksan tuuman näytöstä. Se löytyy myös sellaisista elementeistä kuin sähköinen lannerangan säätö, avaimeton avaus- ja käynnistysjärjestelmä tai ohjauspyörän takana olevat melat sekä takaluukun avaaminen avaimesta, kuljettajan istuimen painikkeesta tai kahva. itse tavaratilasta.

Tarjoamatta viimeisimpiä näkökohtia, kuten tieto- ja viihde- tai ajoavustusta, Outlander pysyy mukana täydellisessä täydennyksessä ja kaupallisilla väitteillä, kuten laadulla ja hinnalla.

Mitsubishi Outlander 2021 0221 068

2021 Mitsubishi Outlander

Helmikuussa 2021 esiteltiin neljännen sukupolven Mitsubishi Outlander, uusi auto kaikin puolin sellaisena kuin se oli kehitetty yhteistyössä Nissanin kanssa osana Renault-Nissan-Mitsubishi -liittoon perustuvia linkkejä. Tämä antoi Outlanderille a erittäin tärkeä laadullinen harppaus sisustuksen ja tekniikan kannaltatarjoaa myös täysin uudistetun ulkoasun.

2022 Mitsubishi Outlander sisustus esillä

Sen lähestymistapa suureksi SUV: ksi, jossa on jopa 7 paikkaa, pysyy ennallaan, mutta sen plug-in-hybridimoottorista, joka oli edeltäjänsä suuri menestys, ei vielä tiedetä mitään. Sen lanseerauksessa Ainoa saatavilla oleva moottori on 2,5 ilmausbensiini, jonka teho on 184 hv ja 245 Nm (Nissan -alkuperää), joka liittyy CVT -automaattivaihteistoon ja jossa on mahdollisuus valita 4×2- tai 4×4 -vetovoima.

Käynnistettiin virallisesti Yhdysvalloissa, Mitsubishi ei ole vahvistanut suunnitelmia mahdollisesta lanseerauksesta EuroopassaVaikka sen mahdollinen kaupallistaminen olisi järkevää vain Outlanderin asentaman plug-in-hybridijärjestelmän uuden kehityksen myötä, jota voidaan edelleen ostaa Espanjasta.

Oliko tästä viestistä apua?