Saltar al contenido

Mitsubishi eclipse cross

12 de agosto de 2021
Mitsubishi eclipse cross

Mitsubishi Eclipse Cross on pienikokoinen C-segmentin maastoauto, jota Mitsubishi on valmistanut vuodesta 2017. Tällä hetkellä markkinoidaan ensimmäisen sukupolven mallia, joka esiteltiin vuonna 2017 ja joka on uudistettu vuoden 2020 lopussa.

Mitsubishin logo

Mitsubishi Eclipse Crossin ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko466 l
tehoa163 hv
kulutus6.7 – 7.7 l / 100 km
hinta 20 450 euroa
arviointi

The Mitsubishi eclipse cross on pienikokoinen maastoauto, segmentti C, valmistanut Mitsubishi vuodesta 2017. Tällä hetkellä ensimmäinen sukupolvi, esiteltiin vuonna 2017 ja sai kasvojenkohotuksen vuoden 2020 lopussa. Mitsubishi Eclipse Crossille on ominaista crossover kompakti ja aggressiivinen muotoilu, jonka tarkoituksena on vallata hieman pienemmän valikoiman veljensä Mitsubishi ASX: n tila. Mitsubishi Eclipse Cross valmistetaan Okazakin tehtaalla (Japani).

Kompakteista katumaastureista, jotka haluavat kilpailla Mitsubishi Eclipse Crossin kanssa, löydämme muita jakosuodattimet luokastaan, joista Nissan Qashqai, Peugeot 3008 ja SEAT Ateca erottuvat.

Mitsubishi Eclipse Cross 2021 1

Mitsubishi Eclipse Crossin ulkoasu

The Mitsubishi eclipse cross on pienikokoinen maastoauto, joka sopii mitoiltaan segmenttiin C 4,54 metriä pitkä, on luokkansa kärjessä, paljon edellä Nissan Qashqain ja SEAT Atecan, jotka eivät ylitä 4,40 metrin esteitä, ja myös tilavan Peugeot 3008: n (4,45 metriä). Laske yhdellä erittäin terävä ja terävä ulkoasu joka noudattaa suunnittelukieltä Dynaaminen suoja vedonlyönti erittäin aggressiiviseen esteettiseen mutta vähemmän persoonalliseen kuin ennen uudelleensuunnittelu kohteeseen menettää tyypillisen jakautumisensa kahteen osaan.

Edessä on joitain repäisty LED -optiikka päällä Niitä täydentää toinen kaksinkertainen kuusikulmainen muotoilu, jota ympäröivät hopeiset C: t, jotka reunustavat näkyvää säleikköä. Sivulla on myös coupe-kaltainen ilme sivussa hieman ansiosta jyrkkä katto, jota korostaa jyrkästi kalteva takalasi ja spoileri, joka kruunaa sen. Sisään takana löydämme konservatiivisemman suunnittelun kuin edellinen, yksi lasi takaluukussa ja uudistettu optiikka, mikä luo tyylilinjan, joka tulee sivuttaisen vyölinjan jatkeeksi.

Mitsubishi Eclipse Cross Phev 2021 16

Mitsubishi Eclipse Cross -moottorivalikoima

Mitsubishi Eclipse Cross on saatavana vain kaksi moottoria. Ensimmäinen on 1.5 MIVEC, nelisylinterinen bensiinilohko, jossa on turboahdin ja suoraruiskutus, joka kehittää tehoa 163 hv nopeudella 5500 rpm ja suurin vääntömomentti 250 Nm välillä 2400 – 4500 rpm, jolle ei ole ominaista alhainen kulutus tai hyvä suorituskyky verrattuna kilpailijoihinsa. Se on mahdollista yhdistää a automaattinen vaihto jatkuvasta variaattorista, jossa on kytkin vääntömomentin muuntimella, jossa on 8 suhteen ja a nelivetojärjestelmä (jälkimmäinen vain automaattivaihteistolla).

Toinen mekaanikko, jonka saapumista Eurooppaan ei ole vielä vahvistettu (vaikka melkein varmasti tulee), on a plug-in hybridiversio samalla voimansiirrolla kuin Mitsubishi Outlander PHEV. Tällä mekaanikolla on Kokonaisteho 224 hv ja kanssa NOLLA -merkki DGT: stä, koska se pystyy sähkökäytössä kulkemaan 45 km WLTP -syklin mukaan. Tätä varten se käyttää Atkinsonin syklin 2,4 MIVEC: tä ja 135 CV: tä, jotka käyttävät etuakselia yhdessä 82 CV: n sähkömoottorin kanssa, ja toista 95 CV: tä taka -akselille.

Mitä tulee akkuun, niin se on litium-ioni, jonka kokonaiskapasiteetti on 13,8 kWh, joka voi ladata 80%: iin 25 minuutissa tasavirralla 22 kW: n teholla. Samoin on huomattava, että on kykenee toimimaan 1500 W: n sähkögeneraattorina (2 CV), pystyy toimittamaan energiaa talolle 10 päivän ajan V2H -protokollan kautta.

Mitsubishi Eclipse Cross Phev 2021 2

Mitsubishi Eclipse Crossin sisustus

The Sisustussuunnittelu Mitsubishi Eclipse Cross -mallista erottuu raittius ja yksinkertaisuus, jossa on 8 tuuman kelluva kosketusnäyttö, joka on selkeä päähenkilö, mutta jossa on fyysiset säätimet radion tai ilmastointilaitteen ohjaamiseen, ja kosketuslevy keskikonsolin muutoksen vieressä. Tämä muotoilu on siis suunnattu hieman kuljettajalle, joka löytää perinteiset analogiset instrumentit ja pienen värinäytön kahden pallon välistä.

Sisätilan mukaan sijoittuu edelleen laajimpien joukkoon (2670 mm akseliväli), Peugeot 3008: n tasolla, vaikka 405 litran tavaratila Se on aivan koukussa verrattuna uuteen erään kompakteihin maastoautoihin (ei ole vahvistusta siitä, kuinka monta litraa tavaratilaa pienenee PHEV -versiossa).

Varusteiden osalta sen mahdollisuudet eivät ole yhtä laajat kuin muut vaihtoehdot, mutta siinä on silti hyvät ajovälineet ja turvajärjestelmät, kuten mukautuva vakionopeudensäädin, kaistanpitoavustaja, kuolleen kulman tunnistus sekä Android Auto ja Apple CarPlay -yhteys tai a heijastusnäyttö väreissä

Mitsubishi Eclipse Cross 2021 4

Mitsubishi Eclipse Crossin dynamiikka

Diariomotorissa meillä ei ole vielä ollut mahdollisuutta testata vuonna 2020 esitellyn Mitsubishi Eclipse Crossin kasvojenkohotusta, mutta meillä on versio esimuodostus, joiden käyttäytyminen ei saisi vaihdella liikaa. Tuossa 2017 Eclipse Crossissa oli a kiinteä jousitusasetus, mutta silti riittävästi kapasiteettia absorboimaan maaston epätasaisuudet ja sen CVT -siirto, joka jäljittelee 8 suhdetta, ei tarjoa yhtä epämääräistä kosketusta kuin muut laatuaan, joita löydämme muista merkeistä. Lisäksi sen äänieristystä suurilla nopeuksilla, osittain aerodynaamisen melun vuoksi, voidaan parantaa, samoin kuin bensiinimoottorin kulutusta ja kytkimen tuntumaa manuaalivaihteistolla varustetussa versiossa.

Mitsubishi Eclipse Cross Phev 2021 17

Mitsubishi Eclipse Crossin esittelyvideo

1628734565 112 Mitsubishi eclipse cross

Oliko tästä viestistä apua?