Saltar al contenido

Suzuki s-cross

17 de agosto de 2021
1629190022 987 Suzuki s cross

Suzuki S-Cross on maastoauto, segmentti B, jota Suzuki on valmistanut vuodesta 2014. Tällä hetkellä toista sukupolvea markkinoidaan vuonna 2017.

Suzukin logo

Suzuki S-Crossin ominaisuudet

päällirakenteetKeskikokoinen maastoauto
ovet5
aukioita5
runko430 l
tehoa129 hv
kulutus l / 100 km
hinta 22 181 €
arviointi

The Suzuki s-cross Se on maastoauto, segmentti B, jota Suzuki on valmistanut vuodesta 2014. Tällä hetkellä toista sukupolvea markkinoidaan, ja se esitetään vuonna 2017. Suzuki s-cross Sille on ominaista hyvät offroad -ominaisuudet ja vahva ja luotettava Suzuki -kuva, kaikki erittäin edullisesti asiakkaalle. Se valmistetaan tehtaalla Magyar Suzuki Unkarissa.

Niiden kompaktien katumaastureiden joukossa, jotka haluavat kilpailla Suzuki s-cross Löydämme muita luokkansa SUV-B-malleja, joista erottuvat Peugeot 2008, Dacia Duster tai FIAT 500X.

Suzuki S-Cross muotoilu

The Suzuki s-cross se tarjoaa kohtuullisen perinteisen suunnittelun ilman paljon kompromisseja omaperäisyydestä. Japanilainen katumaasturi tarjoaa, sen runko 4,3 metriä pitkä, joitain yksinkertaisia ​​viivoja, ei kovin jännittävää, mutta hyvin harkittua. Sen edestä löydämme epäilemättä kaikkein houkuttelevimman osan, joidenkin kanssa optiset klusterit LED -tekniikalla ja runsas kromattu säleikkö.

suzuki-s-cross-2017-9

Juuri kromiosat tarjoavat pakkauksen puskurin alaosaan, ikkunankehyksiin tai kattotelineisiin. Sen profiili miellyttää silmää ilman mitään liikaa huomiota herättävää elementtiä. Takapuolelta löydämme kuitenkin joitain houkuttelevia, yksinkertaisia ​​viivoja.

Yksityiskohdat, kuten tummennetut takaikkunat, mustat kehykset, kevytmetallivanteet jopa 17 tuumaa tai sivuhelmat hopeaa Ne auttavat parantamaan mallin kuvaa, joka ei ole visuaalisesti yhtä houkutteleva kuin jotkut sen kilpailijat.

suzuki-s-cross-2017-8

Suzuki S-Cross -moottorit

Suzukin japanilainen katumaasturi on saatavana vain uusimman sukupolven bensiinimoottoreilla. On noin kaksi BoosterJet -perheen tehosuihkua, kanssa 1,0 ja 1,4 litran tilavuus kolmen ja neljän sylinterin lohkoissa. Nämä ovat moderneja ja tehokkaita moottoreita, joissa on turboahtimen ja suorasuihkutuksen kautta tapahtuvaa ahtamista.

Vähemmän tehokas moottori tarjoaa 111 hv ja 170 NM, vain 5-vaihteinen manuaalivaihteisto. Omalta osaltaan, 1,4 litran BoosterJet -moottori tarjoaa 140 hv ja 220 NM, yhdistettynä kahteen vaihteistoon, manuaalinen tai automaattinen kaksoiskytkimellä, aina kuusi vaihdetta. On mahdollista saada Suzuki S-Cross etuvetoisena tai nelivetoinen, joka voidaan liittää monilevyisen keskikytkimen avulla.

suzuki-s-cross-2017-1

Suzuki S-Cross sisustus

Suzuki S-Cross tarjoaa matkustajilleen laadukkaat sisätilat, yksinkertaisen mutta hyvin harkitun suunnittelun ja materiaalit, jotka ovat kiiltävät ilman hyväksyntää. Laaja valikoima kovia pinnoitteita tekee Suzuki S-Crossin sisätiloista hieman «halpoja», vaikka kokoamisen hyvä laatu korvaa enemmän kuin huomaamattomat materiaalit.

Ohjaamossa on kuitenkin kaikki perinteisen ajoneuvon mukavuudet ja hyvät varusteet – voit asentaa elementtejä, kuten selaimen Android Auto -järjestelmällä ja Apple Carplay, lämmitetyt istuimet, aktiivinen vakionopeudensäädin, valo- ja sadetunnistimet tai automaattinen ilmastointi – ja tarpeeksi tilaa.

suzuki-s-cross-2017-4

Eturivin matkustajat matkustavat mukavasti takaistuimen käyttäjät tekevät sen mukavasti sekä polvi- että pääntilaan. Ovien välinen leveys on normaali, sopii neljälle matkustajalle, mutta ei kovin hyvin viidelle käyttäjälle. Tavaratilan tilavuus on 430 litraa.

Suzuki S-Crossin dynamiikka

Suzuki S-Cross on rakennettu perinteiselle alustalle, joka muodostaa Monegasque-rakenteen. Sen jousitusjärjestelmä on yksinkertainen McPherson-pylväät etuakselilla ja vääntöakseli takana, jotka on korvattu monilinkkijärjestelmällä 4×4-versioissa. Sen maavara on 18 senttimetriä.

suzuki-s-cross-2017-7

Se ei ole segmentin ketterin maastoauto: muita malleja, kuten Peugeot 2008 tai Citroën C3 Aircross on miellyttävämpi käyttää mutkaisella tiellä, vaikka onkin totta, että niiden jousitus tarjoaa hyvän kompromissin mukavuuden ja dynaamisuuden välillä.

Asfaltin ulkopuolella Suzuki S-Cross tarjoaa hienovaraisia ​​mittoja, vaikka sen nelivetojärjestelmä tarjoaa hyvän pidon M + S -renkaiden tiimin avustamana. Eri toimintatavoilla nelivetojärjestelmä voi kuitenkin estää voiman jakautumisen tasaisesti molempien akselien välillä Siinä ei ole tukijärjestelmää nousuun tai laskuun.

suzuki-s-cross-2017-11

Oliko tästä viestistä apua?