Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Renault-konsernilla on kouristeleva hetki. Se on yksi suurimmista autonvalmistajista koko Euroopassa, mutta silti kriisi on iskenyt siihen erittäin voimakkaasti. Kovin juoma on tullut Venäjältä, koska se on antanut periksi Putinin hallituksen kiristykselle täytyy erota AvtoVAZista. Mutta sen Alliance-kumppaneiden kanssa asiat eivät suju niin kuin pitäisi, ja tiedämme tämän, koska muutama päivä sitten he ilmoittivat käyvänsä uusia neuvotteluja.

Emme vielä tiedä, mitä Renault-Nissan-Mitsubishi Alliancen tulevaisuudelle tapahtuu, mutta he eivät ole pysähtyneet ja ottavat askeleita eteenpäin ilman niitä. Todiste tästä on heidän antamassaan virallisessa ilmoituksessa Renault ja Geeley Tunteja sitten. levyt perustaa yhteisyrityksen luoda ja valmistaa uuden sukupolven vähäpäästöisiä ICE-, hybridi- ja plug-in hybrid (PHEV) -moottoreita. Mutta yllätyksiä on vielä paljon enemmän.

Renault-konserni jakaa tästä eteenpäin toimintansa viiteen eri «liiketoimintaan»…

Uusiminen

Jos muistat vähän, muistat sen Muutama kuukausi sitten kerroimme sinulle Renault-konsernin jälleenrakennusstrategiasta. No, Ranskan ryhmän johto on päättänyt mennä täydelliseen «vallankumoukseen». jakaa sisäisen rakenteensa viiteen itsenäiseen yritykseen jota puolestaan ​​ruokkii teknologiapankki, joka on yhteinen kaikille, mutta jolla on riippumaton hallinto. Lehdistötiedotteen mukaan mm. nämä yritykset ovat seuraavat:

  • Ampeeri– Ensimmäinen puhdas sähköauto ja ohjelmistosoitin, joka syntyi OEM-katkoksen jälkeen.
  • Alpine: Huippuluokan, päästötön maailmanlaajuinen merkki, jolla on kilpa-sukutaulu. Ainutlaatuinen omaisuusvalomalli yhdistettynä patentoituihin teknologioihin.
  • Mobilisoi: Rakennettu johtavan rahoituspalveluyrityksen ympärille uusien data-, energia- ja liikkuvuuspohjaisten palvelujen markkinoille.
  • Tulevaisuus on NEUTRAALI: ensimmäinen autoteollisuuden 360° kiertotalousyritys suljetusta materiaalikierrosta akkujen kierrätykseen.
  • Tehoa– Groupe Renaultin perinteinen ydinliiketoiminta jatkaa innovatiivisten vähäpäästöisten ICE- ja hybridiajoneuvojen kehittämistä Renault-, Dacia- ja Renault LCV-tuotemerkeillä, joilla kullakin on oma organisaationsa ja hallintonsa.

Ampere-divisioona on «innovatiivisin» koska tähän asti emme tienneet sen olevan olemassa. Älä myöskään anna sen nimen johtaa sinua harhaan, sillä se ei ole enempää eikä vähempää kuin Renaulution-strategian virallistaminen sähköajoneuvojen kehittämiseen ja valmistukseen. Lisäksi tiedämme jo, mitkä ovat heidän ensimmäiset mallinsa ja milloin ne saapuvat. Ennen vuotta 2030, 5 Electric, 4 Electric, Megane E-tech Electric, Scénic Electric ja kaksi muuta julkaisematonta.

Lopuksi emme voi sivuuttaa sitä Renault Group on liittoutunut Qualcomm Technologiesin ja Googlen kanssa kahdelle uudelle liiketoiminta-alueelle. Ensinnäkin Snapdragon Digital Chassis -alustaan ​​perustuvien korkean suorituskyvyn laskenta-alustojen kehittäminen ja toiseksi alustan luominen Android-ohjelmistolla. Lopulta Alpine muuttuu tehokkaaksi sähköbrändiksi ja Dacia parantaa kannattavuuttaan…

Toivottavasti tämä vallankumous saa Renault-konsernin ulos taantumasta…

Lähde – Renault Group