Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Smart kokee muutoksen aikaa, ja ensimmäinen askel oli #1 sähköinen kaupunkimaastoauto. Mutta hänen suunnitelmansa menee pidemmälle kuin vain aiempien käytösmallien säilyttäminen, jotka melkein ajoivat hänet sukupuuttoon. Nyt Geelyn (ja myös Mercedes-Benzin) uusi divisioona haluaa olla premium-pelaaja, joka tarjoaa sähköistä liikkuvuutta. Ja tämä ei ole ainoa asia, tästä lähtien sen mallivalikoima kasvaa yhtä vankilla ehdotuksilla kuin tämä uusi Älykäs nro 3.

Olemme kertoneet sinulle uudesta Smart #3:sta muutaman kerran. Nimensä mukaisesti se sijoittuu toistaiseksi merkin tarjontaan alan huippumallina, vaikka muitakin ehdotuksia saattaa tulla myöhemmin. Silti olemme ennen a SUV-segmentissä toimiva 4,4 metriä pitkä malli ja miltä se näyttää coupe-tyylinen kori. Mielenkiintoisin asia on, että se debytoi vuonna shanghai lounge Kiinan markkinoille…

Smart #3 on kooltaan 4,4 metriä ja siinä on #1:n esteettiset ominaisuudet, mutta siinä on selkeä coupe-tyyli…

Älykäs nro 3

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää uuden Smart #3:n huomion, on sen siluetti. Olemme jo sanoneet, että se saavuttaa 4,4 metrin pituuden, mutta kummallisinta on, että Mercedes-Benzin maailmanlaajuinen suunnittelutiimi on naimisissa mallin kanssa, joka on melkein jäljitettävissä #1:lle. kattolinja, joka osuu todelliseen coupé-tyyliin. Näin se erottuu etupuolella LED-optiikalla, joka on yhdistetty keskeltä ohuella nauhalla, joka kruunaa myös leveän puolisuunnikkaan muotoisen säleikön.

Se jakaa myös #1:n kanssa simuloidut ilmanottoaukot, jotka menevät suoraan puskurin kulmiin. Kaiken kanssa, se on sivukuvassa, jossa etäisyys pienimpään on havaittavissa. Katon voimakkaan pudotuksen lisäksi #3 sisältää Smart-logon aivan etupyörän kaaren takana ja taustapeilin alla. Aamen kevytmetallivanteet Mitä ne ovat ainutlaatuinen muotoilu, joka ei hallitse yhtä paljon aerodynamiikkaa kuin #1.