Smart on kokemassa muutosvaihetta, joka saa sen tutkimaan uusia segmenttejä. Nyt se riippuu yhtä suuressa osassa Daimleristä ja Geelystä, joten sen uusilla malleilla on erityinen sekaannus. Varsinkin nyt kun on pakko käännä huomiosi Kiinaan, josta tulee sen päämarkkina-alue liiton jälkeen. Eurooppaa ei unohdeta, mutta viime vuosien kokonaismyynnin valossa näyttää siltä, ​​että yleisö on menettänyt suosion…

The Smart #1:n kaupallinen lanseeraus Se on ollut hänen uuden tärkeän matkansa ensimmäinen kivi. Se on kuitenkin vähän, ja vielä enemmän, jos sitä verrataan tuotevalikoimaan, jota vastaan ​​se haluaa kilpailla. Siten kehittelevät uusia malleja, joilla yllättävät meidät. Eikä kestäisi kauan, ennen kuin he näkivät valon, koska useat tiedotusvälineet ovat toistaneet tämän kehityksen vakooja kuvia. Seuraavanlainen crossover coupe.

Ilmeisesti tässä uudessa sähköisessä Smartissa olisi sisäinen kehityskoodi HC11…

1650860369 325 Smart tyostaa uutta crossover coupe tyylista sahkomallia…

Yichen (kiinalainen media) mukaan vakoojakuvaajat ovat havainneet uuden Smartin eri yksiköitä. Meidän on oletettava, että se kuuluu tälle yritykselle, koska joidenkin sen elementtien suunnittelu on hyvin samankaltainen kuin viimeisimmän numeron 1. Lisäksi he ovat pystyneet vangitsemaan joitain yksityiskohtia sen sisustuksesta. Kaikkien nähneiden joukossa on yksi, joka kiinnittää huomion ennen kaikkea: Brabusin «B» kirjailtu punaisella istuimissa.

Tämän hypoteettisen uuden Smartin suunnittelusta puhuminen on kuitenkin monimutkaista. Sitä peittävä naamiointikerros on erittäin korkea, mutta se ei voi peittää korin tyyppiä, jolla he työskentelevät. Se näyttää eräänlaiselta kompaktilta coupélta, joka korin korkeuden vuoksi haluaa olla SUV. Vastaavin malli, jonka tiedämme ottavan referenssinä, on Kia XCeed, joka saavuttaa niin hyviä kaupallisia tuloksia Euroopassa ja puolessa maailmassa.

Lopuksi he raportoivat siitä tämän uuden Smartin sisäinen koodi on HC11. Sitä ei ole vielä vahvistettu, mutta näyttää siltä, ​​​​että se on sama kuin #1. Siksi meillä voi olla kaksi vaihtoehtoa. Ensinnäkin, että se on dynaaminen versio tai toiseksi uusi malli, joka on kehitetty hyödyntäen #1:n työtä. Joka tapauksessa ei ole epäilystäkään siitä, että se perustuu Geelyn luoma modulaarinen alusta sähköalalle nimeltä SEA.

tulee Pysy kuulolla älykkäistä uutisista, koska näyttää siltä, ​​että tämä uusi crossover coupé debytoisi koko tämän vuoden ajan. Viimeistään vuonna 2023, mutta emme usko, että he haluavat viivyttää niin paljon…

Huomautus: Jos haluat nähdä vakoilukuvat, käytä alla olevaa lähdettä…

Lähde – Yiche