Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Stellantisin Dare Forward 2030 -suunnitelma näyttää ottavan vakaata muotoa. Fiat ja Peugeot luovat autoteollisuuden jättiläisen, joka sähköistystä hyödyntäen haluaa saada alalle suuren painoarvon. Ja heidän tekemänsä suunnitelmat käyvät läpi niiden käytön uuden sukupolven STLA modulaarisia alustoja. Niiden ansiosta he voivat kehittää ja valmistaa loputtoman määrän malleja hyötyajoneuvoista suuriin ja tehokkaisiin avolava-autoihin.

Joten suunnitelmien muokkaamiseksi Stellantis julkistaa palkinnot ja satojen miljoonien investoinnit vasemmalle ja oikealle. Ei kauan sitten saimme tietää, että he olivat luottaneet Fiatin Cassinon tehtaaseen valmistamaan siellä sähköautonsa STLA Largeen perustuen. Pian sen jälkeen he ilmoittivat, että uusi Euro 7 moottori Se on yksinoikeus Pratola Serran tehtaalle. No, nyt he vahvistavat, että Opel on toinen onnekas.

Stellantis luottaa Opeliin uusien sähköisten mallien kokoamisessa STLA Medium -alustaan ​​Eisenachissa…

Opel Astra GSe vs Opel Astra Sports Tourer GSe 0

Kun sukupuuttoon kuollut PSA-konserni otti Opelin ohjat haltuunsa, mietimme kaikki, millainen sen tulevaisuus olisi. Koska valikoima oli melkein päällekkäinen Peugeotin kanssa, näytti siltä, ​​ettei siinä ollut järkeä. Ajan myötä olemme kuitenkin nähneet sen salaman talo ja leijonan talo sopivat paremmin kuin näytti, vaikka on selvää, että galalla on enemmän painoarvoa kuin baijerilaisilla. Siitä huolimatta Stellantis osaa «hemmotella» allekirjoituksiaan ja on vahvistanut tilauksen saksalaisessa talossa.

Kyllä, koska virallisen lehdistötiedotteen kautta Stellantis on vahvistanut investoivansa Opeliin. Tai pikemminkin sisällä tehdas Eisenachissa (Thuringia – Saksa) yli 130 miljoonan euron lisäyksellä. Tavoitteena on muuttaa tekninen keskus niin, että sähköinen vaihtoauto Opel Grandlandiin. Ja kaikki tämä tarkoittaa myös STLA Medium -alustan käyttöönottoa vuoden 2024 toisella puoliskolla.