Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Se, että Stellantis keskittyy sähköistykseen, on tosiasia. Mutta vaikka siitä tulee standardi, heillä on vielä pitkä matka kuljettavanaan. Varsinkin kun on kyse kaikkien italialais-galilais-amerikkalaisen ryhmän muodostavien merkkien valikoiman päivittämisestä. Onko tuo ICE-lämpömoottoreita on vielä monta vuotta jäljellä koska heidän tulevaisuudensuunnitelmansa riippuvat siitä, ansaitsevatko he edelleen paljon rahaa myymiensä ajoneuvojen avulla.

Kuten tiedätte, yksi Stellantisin ja sen kaikkien kilpailijoiden ongelmista on mukautua päästöstandardeihin. Annamme hetkessä väistyä yhdelle vaativimmista, koska se on yksi kovimmista «CO2-päästöjen vähentämisestä». Itse asiassa, jos parannuskeinoa ei ole, Euro 7 Evo tulee olemaan ongelma, koska se tekee autoista kalliimpia mutta ryhmä ei epäile hänen teknisiä valmiuksiaan. Itse asiassa keskus on ilmoittanut asentavansa yhden suunnittelemistaan ​​uusista moottoreista.

Stellantis valmistaa B.B2 Euro 7 Evo -moottorin FCA:n tehtaalla Pratola Serrassa, Italiassa…

Fiat Doubled Van 13

Toistaiseksi tämän uuden Stellantis-moottorin tiedot ovat rajalliset. Mutta kiitos fismisen liiton, vähimmäisyksityiskohdat ovat ylittäneet. Ensimmäinen asia, joka meidän on tiedettävä, on, että tämä uusi moottori täyttää Euro 7 Evo -päästöstandardin ja sen on tarkoitettu hyötyajoneuvoihin. Se on kuitenkin kaikkien ryhmän muodostavien tuotemerkkien saatavilla. Lisäksi se voi päätyä joidenkin henkilöautojen moottoritilaan.

Hänen tekniikansa suhteen arvellaan, että hän on a nelisylinterinen diesellohko, turbo ja suoraruiskutus. Hänen koodinimi on B.B2 ja se kootaan sukupuuttoon kuolleen FCA-konsernin keskustaan ​​Pratola Serran kaupunkiin (Avellinon maakunta Campanian alueella). Itse asiassa linjan ja tarvittavien työkalujen päivittämiseen on jo vahvistettu 30 miljoonan euron investointi. Työvoimaa myös täydennetään koulutuksella.

Kaiken kanssa, jos se on uusi diesellohko, voimme vahvistaa, että sen kuolema on kaukana. Itse asiassa, jos se koskee teollisuusajoneuvoja, sen ei pitäisi olla bensiiniä, ellei se voi luottaa jonkinlaiseen sähköistykseen. The Toinen vaihtoehto on, että se on modulaarinen ja samaan lohkoon voidaan valmistaa kaksi eri moottoria.. Lyhyesti sanottuna sinun on oltava tietoinen Stellantisin askeleista, koska se kertoo meille, että yllätykset eivät ole vielä loppuneet…

Lähde – Fismic