Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

ÄskettäinSaksa lopetti sen asetuksen virallistamisen, joka kieltää polttomoottoriautojen myynnin kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa. Saksalaisten asema päätyi vaikuttamaan Italiaan, Puolaan, Tšekkiin, Unkariin, Romaniaan ja Slovakiaan, kansakunnat, jotka ovat myös vastustaneet tämän toimenpiteen määräämistä. Sillä välin, Teresa RiberaHallituksemme nykyinen ekologisen siirtymän ja väestörakenteen haasteiden ministeri on osoittanut itsensä vastustavien valtioiden kritiikkiä yhteisölakiin, jonka vaikutukset taloudelliseen, ympäristöön ja yhteiskuntaan ovat vähintäänkin kyseenalaisia.

Esittelyssä maalaisjärkeä ja johdonmukaisuuttaSaksaa sen päätöksessä tukeneiden alueiden poliittiset johtajat ovat puolustaneet tiukasti asennettaan väittäen, että Vuosi 2035 on liian aikaista pakottaa kansalaiset ostamaan ajoneuvoja tekniikoilla, jotka ovat toiveikkaita, mutta ovat yhtä alkavia kuin kalliitakin. Heillä ei myöskään ole tarpeeksi aikaa tai resursseja luoda tarvittavat infrastruktuurit, joita niin sanottu «siirtymä kohti kestävää liikkuvuutta» edellyttää. Kuitenkin, Espanja, joka on edelleen Euroopan kärryissä sähköistyksen suhteen ja latauspisteiden asennus tämän luokan autoille, näyttää edelleen kannattavan että vakiinnutetaan yhteinen normi, jonka mukaan heidän on erittäin vaikea noudattaa tai huolehtia kotimaisen taloutensa kehityksestä tinkimättä.

Joskus, On hämmästyttävää, kuinka pitkälle ideologinen sektantismi voi mennävaikka kyse on yhden vanhan mantereen tärkeimmistä alueista taloudellisesta tulevaisuudesta, missä tahansa autoteollisuuden paino bruttokansantuotteeseen on lähes 10 %. Saksa ja sen johtama maiden liitto konservatiivisella näkemyksellään ovat vain tehneet valaisee kuolettavasti haavoittunutta sektoria johtuen myynnin hidastumisesta, teknologisesta epävarmuudesta, joidenkin komponenttien toimitusongelmista ja Aasian hyökkäyksestä, joka tarjoaa jo nyt laadukkaita sähköautoja kilpailukykyisempään hintaan. Toistaiseksi, lopullinen äänestys kiellon hyväksymisestä on lykätty määräämättömäksi ajaksi.

Teresa Ribera arvostelee Saksaa

Huolimatta perusteettomista hyökkäyksistä Ribera, joka uteliaan «erotti» Reyes Maroton (nykyisin ehdokas Madridin pormestariksi) toimeenpanovallan, kun tämä nainen oli a jäsen, joka puolusti autoteollisuutta Espanjan kansakuntien liittouma kyseistä asetusta vastaan ​​osoittaa vain sen radikaalin luonteen. He eivät missään tapauksessa aio toteuttaa saartoa tilanteesta, vaan esitellä toinen tapa toimia ilman kiireisiä toimia ja vetoa a avoin lähestymistapa erilaisiin ratkaisuihin. Kun on niin paljon rahaa, niin paljon sosiaalista hyvinvointia ja niin monia etuja pelissä (puhumme noin 450 miljoonasta asukkaasta ja kymmenistä tuhansista yrityksistä), aggressiivisia lähestymistapoja ei pitäisi hyväksyä missään olosuhteissa.

Tässä suhteessa Saksa on ollut hyvin selvä: ennen kuin se allekirjoittaa mitään, se pyytää takuita, jotta lämpömoottorilla varustetut autot voivat jatkaa 10 vuoden sisällä laillista liikennöintiä Euroopassa käyttämällä synteettisiä polttoaineita tai hiilineutraaleja biopolttoaineita.johon saksalaiset yritykset, kuten Volkswagen-konserni, ovat jo investoineet ja jossa ne ovat työskennelleet yli viisi vuotta. Pöydällä on myös vetyä koskevia ehdotuksia ja sen mahdollisuudet erityisesti raskaan liikenteen osalta, vaikka tämäkin on hyvin primitiivisessä vaiheessa oleva vaihtoehto.

Ribera, joka on kuvaillut saksalaisten päätöstä pettymykseksi ja on vahvistanut, että «heillä saattaa olla sisäpoliittisia vaikeuksia, mutta he eivät voi viedä sitä koko Euroopan unioniin», koska «säännöt ovat kaikille», vihjaa, että ei ole tietoinen tämän geopoliittisen kokonaisuuden toiminnasta, jossa yritetään tehdä oikeudenmukaisia ​​sääntöjä, joita kaikki jäsenet voivat toteuttaa samanaikaisesti. Se näyttää myös hänen Tietämättömyys Espanjan jälkeenjääneisyydestä siirtyessäsi haluamaasi liikkuvuuteen sekä sinun tietämättömyys «e-polttoaineen» kehittämisestä tai maailmanlaajuisen ympäristöongelman todellisesta vakavuudesta, jota Euroopalla on hyvin vähän kykyä ratkaista. Toiset, järkevämpiä ja vähemmän alentuvia populistisia vaatimuksia kohtaan, haluavat suojella kansallista vaurautta ja työllisyyttä mahdollisimman pitkään.

Lähde: itse tehty