Saltar al contenido

Kuinka hankkia auto ostamatta sitä, vuokraamatta sitä tai turvautumatta «vuokraamiseen»

20 de agosto de 2021
Kuinka hankkia auto ostamatta sita vuokraamatta sita tai turvautumatta vuokraamiseen

The autojen myynti vahvisti positiivista suuntaustaan ​​heinäkuussa ja kasvoi 11,4% edellisen vuoden vastaavaan kuukauteen verrattuna, mutta kuljettajat eivät vain ajattele osta auto. The vuokraus saa näkyvyyden arvostetuimpana vaihtoehtona. Tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana he ilmoittautuivat Tämän järjestelmän kautta 71701 yksikköä, 16% enemmän kuin vastaavana aikana vuonna 2017.

Ja vaikka sopimukset yksilöitä ne edustavat edelleen niukkaa 8% tästä segmentistä, alalla on optimismia: Espanjan autovuokraamon liiton puheenjohtaja Agustín García uskoo, että prosenttiosuus kasvaa 15 prosenttiin «viiden vuoden kuluttua». Toiset odottavat vielä suurempaa vallankumousta: ”Kolmen tai viiden vuoden välein 30% ja 40% yksilöistä he ostavat ajoneuvonsa vuokraamalla ”, sanoo SEAT Espanjan myyntijohtaja Marc Bisbe.

Tämä ei kuitenkaan ole ainoa tapa hankkia oma auto tai ainakin Saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Kasvavalla kilpailulla markkinoilla, joilla on vaikeuksia houkutella nuorempia asiakkaita, syntyy erilaisia ​​ehdotuksia. Se on tapaus llollo Mobility, liikkuvuuteen erikoistunut yritys, joka lanseerasi viime vuonna Bipi, a sovellus joka mullistaa perinteisen vuokrausmenetelmän. Käyttäjät voivat ilman matkoja toimistoihin tai paperityötä varaa autosi 15 sekunnissa mobiilisovelluksen kautta, ja Bipi -agentit toimittavat ne haluttuun paikkaan sovittuun aikaan.

Mitä yritys todella tarjoaa, joka toimii Madrid, Barcelona ja Valencia, Se on kuukausittainen tilauspalvelu, jossa on kaksi erilaista tapaa. Asiakkaat voivat tällä tavalla valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon ilman, että heidän tarvitsee sitoa itseään kulut Tämä tarkoittaa ajoneuvon omistamista ja joka tapauksessa huolehtimatta vakuutuksista tai huollosta.

Flex -tilauspalvelu on tarkoitettu niille, jotka eivät tarvitse autoa päivittäin, mutta haluavat saada sen heti. Alkaen 149 euroa kuukaudessa, Bipi sisältää kaksi kotiinkuljetusta ja kokoelmaa, ja sen avulla voit määrittää käyttöpäivien määrän (ne voivat olla peräkkäisiä tai erillisiä) ja kuukausittain kilometrejä, sekä lisätä toimitusten määrää. Vakuutukset, huolto ja tiepalvelut sisältyvät hintaan ja edellyttävät vain yhtä kolmen kuukauden oleskelua.

Niin kutsuttu Smart-tilaus on lähempänä a vuokraus perinteinen, joissakin vivahteissa: alkaen 349 eurosta kuukaudessa auto on käytettävissä päivittäin, keskeytyksettä, kanssa vankeusajoneuvo, vakuutus, ylläpito ja apu ilman sisäänpääsymaksua. Lisäksi asiakas voi halutessaan vastaanottaa uusi auto kolmen kuukauden välein ja vaihda ajoneuvoluokkaa milloin haluat. Oleskeluaika on myös kolme kuukautta. Bipin tärkein etu, joka tarjoaa myös normaalin vuokrauspalvelun (35 euroa päivässä), on valtava joustavuus ja helppokäyttöisyys; haittapuoli on se hinnat ovat huomattavasti korkeammat kuin a vuokraus normaali.

Amovens on toinen yritys, joka tarjoaa palveluja vuokraus hieman erilainen kuin tavalliset. Asiakkaiden ei tarvitse maksaa sisäänpääsyä, ja kuukausimaksu Se sisältää riskivakuutuksen, joka sisältää ylimääräisen, verot, tarkistukset ja renkaat. Sopimukset vaihtelevat mallista riippuen 12–60 kuukaudeksi. Toistaiseksi mikään ei ole epätavallista, mutta ero on siinä, että yritys tarjoaa mahdollisuuden vuokrata auto kun sitä ei käytetä, jotta kuljettaja voi maksaa suuren osan maksusta tällä järjestelmällä. Mielenkiintoinen sekoitus vuokrauksen, «auton jakamisen» ja vuokraus, toinen vaihtoehto niille, jotka eivät halua investoida ajoneuvon hankintaan.

Drivy-autojen jakamisalusta tarjoaa puolestaan ​​myös modaliteetin vuokraus erilainen kuin tavalliset, saatavilla vain Barcelonassa ja Madridissa. Kun vuokraat yhden ajoneuvoista vuokraus että alusta tarjoaa ja aktivoi Drivyn ajoneuvon 14 päivänä kuukaudessa (mukaan lukien kaksi viikonloppua) vuokratakseen sen muille, kuukausimaksu se leikataan puoliksi. Lisäksi, jos auto vuokrataan säännöllisesti, auton kustannukset voidaan korvata. vuokraus Kokonaisuudessaan.

”Barcelonassa tai Madridissa omistettu auto voi tarkoittaa 3000-6000 euroa vuosi ylläpitokustannukset, arvostelut, pysäköintimaksut jne. Auton jakaminen näissä kaupungeissa vuorostaan ​​vuokralle voi puolestaan ​​sisältää muutaman kuukausitulot jopa 900 euroa, koska kysyntää on paljon auton jakaminen, erityisesti kesällä ”, kertoo Drivyn Espanjan maajohtaja Jaume Suñol. Ja hän lisää: ”Halusimme yhdistää nämä kaksi käsitettä ja tarjota ihanteellisen vaihtoehdon: vapauden vuokraus auton joustavuudella; kuukausimaksu on puoleen hintaan, jos jaat auton muiden ihmisten kanssa muutaman päivän kuukaudessa nollan hinnalla jos vuokraat enemmän ”, Suñol jakaa.

Oliko tästä viestistä apua?