Saltar al contenido

Alfa Romeo Tonale

24 de julio de 2021
Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale on prototyyppi Alfa Romeon seuraavalle pienikokoiselle maastoautolle, joka on sarjan toinen SUV pikkuveljensä Alfa Romeo Stelvion jälkeen. Tämän maastoauton tarkoituksena on Alfa Romeon pääsy markkinoiden kannattavimpiin segmentteihin.

Alfa Romeo -logo

Alfa Romeo Tonalen ominaisuudet

Alfa Romeo Tonale Se on prototyyppi Alfa Romeon seuraavaan pienikokoiseen maastoautoon, joka on sarjan toinen SUV pikkuveljensä Alfa Romeo Stelvion jälkeen. Tämän maastoauton tarkoituksena on Alfa Romeon pääsy markkinoiden kannattavimpiin segmentteihin. Alfa Romeo Tonale valmistetaan Pomiglianon tehtaalla Italiassa. Sen nimi viittaa Passo del Tonale -vuorisolkuun, joka sijaitsee Italian Alpeilla.

Alfa Romeo Tonale tulee kaduille vasta vuonna 2022, mikä voi painaa kaupallisesti: se kilpailee seuraavien autojen sukupolvien, kuten SEAT Ateca tai BMW X1, kanssa.

Alfa Romeo Tonale -konsepti P2

Tämän auton tarkoituksena on auttaa Alfa Romeoa saavuttamaan a vuotuinen myynti 400 000 yksikköä ja se uudistaa valikoimaa kompaktisegmentissä – missä tällä hetkellä heillä on vain Alfa Romeo Giulietta, joka on vanhentunut ja tuskin kilpailukykyinen tuote kaupallisella tasolla.

Alfa Romeo Tonale -muotoilu

Sen muotoilu omaksuu joitain Alfa Romeo Stelvion ominaisuuksia ja tuo hienostuneen ja hoikkaan kuvan segmenttiin, jossa kovat ja maskuliiniset ominaisuudet ovat erityisen suosittuja. Optiikan muotoilu on erittäin tyylikäs, ja takaosien kohdalla ne kulkevat auton leveydellä.

Alfa Romeo Tonale -konsepti 4

Vaikka jotkin sen yksityiskohdista eivät saavuta tuotantoa – kuten pakoputkien muotoilu – se on auto, joka on lähellä lopullista mallia. Sen hytti on tällä hetkellä prototyyppi, jossa on syvänkellon instrumentointi, nyt digitoitu.

Alfa Romeo totesi vuoden 2019 Geneven autonäyttelyssä pitämässään esityksessä, että se on yksi segmentin tilavimmista ja käytännöllisimmistä autoista.

Alfa Romeo Tonale -konsepti 10

Tällä hetkellä ei ole selvää, mitä alustaa se käyttää. Kaikki osoittaa, että se käyttää samaa alustaa kuin Jeep Renegade ja Jeep Compass, mikä antaa sille mahdollisuuden käyttää plug-in-hybridimoottoria.

Oliko tästä viestistä apua?