Saltar al contenido

Audi e-tron GT

25 de julio de 2021
Audi e tron GT

Audi e-tron GT on Audi valmistama «coupe» -muotoinen sähköinen sedan. Ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan tällä hetkellä vuonna 2021.

Audi-logo

Audi e-tron GT: n ominaisuudet

koriSedan
ovet4
aukioita4
tavaratila490 l
teho476 – 598 hv
kulutus l / 100 km
hinta
arviointi

Audi e-tron GT Se on Audi valmistama sähköinen sedan, jossa on «coupe» -malli. Ensimmäistä sukupolvea markkinoidaan tällä hetkellä vuonna 2021. Audi e-tron GT Sille on ominaista erittäin urheilullinen dynamiikka, joka saavuttaa jopa 646 CV: n ja 488 km autonomisen voiman. Säästämällä teknisiä eroja työntövoimassa ja korissa, puhumme konseptista, joka on hyvin samanlainen kuin Audi A7 Sportback. Lisäksi Audi e-tron GT on kehitetty Porsche Taycanin (molemmat valmistajat omistavat Volkswagen-konserni) pohjalta. Se on rakennettu Audi-tehtaalle Neckarsulmiin (Saksa). Se on kolmas Audi-malli sähköautojen valikoimassa Audi e-tronin ja Audi e-tron Sportbackin jälkeen.

Audi e-tron GT: tä kilpailevien sähköisten sedanien joukossa on luokkansa muita sedaneja, joista Porsche Taycan ja Tesla Model S erottuvat.

Audi e-tron GT on ensimmäinen Audi Sportin kehittämä sähköauto

Audi E Tron Gt 2021 9

Audi e-tron GT: n ulkomuoto

Kun otetaan huomioon Audi e-tron GT: n kehittämisestä ja valmistamisesta vastaa Audi Sport eikä Audi, ensimmäinen asia, joka on huomattava sen suunnittelussa, on huomattavasti urheilullisempi esteettisyys kuin tavallisessa Audi-mallissa nähdään, samoin kuin muissa «e-tron» -mallin tähänastisissa malleissa. Audi e-tron GT lanseeraa uuden muotoilukielen, jolle on ominaista suurten pyöränkaarien, jopa 21 «pyörien käyttö ja erittäin herkkä takaosa, jossa sen diffuusori ja erittäin johtavan OLED-optiikan käyttö erottuvat. animaatio ajoneuvoa avattaessa ja suljettaessa, ja sama tapahtuu myös edessä, kun löydät suuren etusäleikön, suuret sivusuunnassa olevat ilmanottoaukot ja terävän muotoisen LED-optiikan.

Sen sivunäkymä säätelee koko kehoa, että huolimatta 4,96 metrin pituudesta tarjoaa erittäin urheilullisen siluetin jyrkän katon pudotuksen ansiosta tavaratilaan asti (korkeus on 1,38 metriä). Yleensä se on yksi moderneista Audista, jossa on erilainen ja toimivampi muotoilu, jossa on kaunis yhdistelmä suorituskykyä ilmaa ja vaikutusta vastaan.

Audi E Tron Gt 2021 7

Audi e-tron GT: n sisustus

Audi e-tron GT: n sisustus näyttää hieman tavanomaisemmalta, valikoima kiitettäviä materiaaleja: hiilikuitu, Alcantara, synteettinen nahka, korkealaatuinen tekstiili, alumiini. Kokoa 12,3 tuuman digitaalinen ohjauspaneeli ja a 10,1 tuuman infotainment-järjestelmän keskusnäyttö; mikä esittelee meille Audi e-tronin kehityksen, vedonlyöntiä vaakasuorille linjoille, minimalismia ja runsaasti näyttöjä.

Mökki on suunniteltu suojaamaan 4 matkustajaa, ja siinä on kaksi tavaratilaa, 405 litraa takana (tai 366 litraa RS-versiossa) ja 85 litraa edessä.

Audi E Tron Gt 2021 17

Audi e-tron GT: n sähkömoottori ja suorituskyky

Kuten Porsche Taycan, Audi e-tron GT perustuu samaan J1-alustaan yksinomaan Volkswagen-konserni on kehittänyt suuritehoisten 100% sähköautojen valmistukseen.

Tämän rakenteen ansiosta litiumioniakut, joiden bruttokapasiteetti on 93 kWh (nettokapasiteetti 85 kWh), sijaitsevat matkustamon lattian alla, mikä mahdollistaa ihanteellisen painojakauman ja erittäin matalan painopisteen.

Audi E Tron Gt 2021 24

Saatavilla on 2 versiota, joissa molemmissa on kaksi sähkömoottoria, ja takamoottori on yhdistetty kaksivaihteiseen vaihteistoon:

Malli Teho Moottorin vääntömomentti 0-100 km / h WLTP-autonomia
Audi e-tron GT quattro 476 hv (530 hv tehostustilassa) 630 Nm 4,1 sekuntia 487 km
Audi RS e-tron GT 598 hv (646 hv tehostustilassa) 830 Nm 3,3 sekuntia 472 km

Molemmat versiot ovat erittäin dynaamisia koneita alustankokoonpanonsa ansiosta. Heillä on vakiona kolmikammioinen ilmajousitus RS: ssä, takaosan vääntömomentin vektorijärjestelmäja nelipyöräinen ohjausjärjestelmä. Jarrujärjestelmä voi olla hiilikeraaminen lisävarusteena. Lisäksi lataamisen kannalta se on yhteensopiva 800 voltin pikalatausjärjestelmän kanssa, joka pystyy palauttamaan 80% akuista 20 minuutissa.

Audi E Tron Gt 2021 0421 056

Kuinka Audi e-tron GT tekee?

Diariomotorissa olemme testanneet Audi e-tron GT: n ja Audi RS e-tron GT: n. Tärkeimmät avaimet, jotka määrittelevät koko Audi e-tron GT -malliston, ovat sen korkea laatu, ajomukavuus ja korkea suorituskyky.

Vertailut lähisukulaisensa kanssa Porsche Taycaniin ovat väistämättömiä, koska ne lähtevät Volkswagen-ryhmän samalta J1-alustalta ja löytävät Taycanista urheilullisemman ajokokemuksen tunteissaan ja reaktioissaan ja nauttivat hienostuneemmasta ja mukavammasta luonteesta e-tron GT, jopa urheilullisena RS-versionaan.

Audi E Tron Gt 2021 0421128

Kahden version erot ovat hienovaraisia, mutta jos etsimme ylimääräistä suorituskykyä ja suorituskykyä, RS on harppaus, joka kannattaa arvioida.

Nauttii dynaamisesti erinomainen kiihtyvyys ja ajo-ominaisuudet, joka tarjoaa todellisia urheiluautojen tuntemuksia, kun vaadimme sitä, ja jopa antaa tietyn ketteryyden suuntaisen taka-akselinsa ansiosta. E-tron GT: n tunnelma kutsuu kuitenkin enemmän tekemään pitkiä matkoja – rentoina, mutta suurilla nopeuksilla – hyödyntämällä hemmottelua, jota se tarjoaa kaikille asukkailleen.

Audi E Tron Gt 2021 0421111

Esittelyvideo Audi e-tron GT: stä

1627244982 238 Audi e tron GT

Oliko tästä viestistä apua?