Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kauden jälkeen, jolloin olemme nähneet liian monia tuntemattomia jokaisen joukkueen suorituksesta, nyt on aika aloittaa kausi, joka voi olla yksi jännittävimmistä viime vuosina. Ja teemme sen sisään F1 Bahrain GP 2023. Paljastamme todella joukkueiden potentiaalin, vaikka on todennäköistä, että seuraavien kilpailujen aikana jokin muuttuu, koska kaikki joukkueet eivät ole pystyneet hyödyntämään täyttä potentiaaliaan kauden edeltävissä testeissä.

Oli miten oli, on mielenkiintoista nähdä, miten kauden ja kilpailun ensimmäinen aika-ajo Bahrain GP:stä. Ja ennen kaikkea seuraamme tarkasti espanjalaisten ratsastajien tekemistä. Carlos Sainzin kanssa Ferrarissa, joka näyttää hyvältä yhden kierroksen jälkeen, mutta se huonontaa paljon kilpailussa. Ja Fernando Alonson kanssa, Aston Martinin kanssa, joka on jättänyt erittäin hyvät tunteet, etenkin kilpailuvauhdissa.

Bahrain GP Circuit

tietysti myös Katsotaan mitä kaikille muille tapahtuu.. Red Bullilla, joka näyttää olevan muita edellä, Mercedeksellä, jolla näyttää olevan ongelmia kuten viime kaudella, ja McLarenilla, joka näyttää myös alkaneen huonosti. Toisaalta myös monia epäilyksiä Alfa Romeosta ja Alpinesta. Ja unohtamatta, missä ovat kolme joukkuetta, jotka näyttävät olevan testeissä tämän kauden huonoimpia: Alpha Tauri, Williams ja Haas.

Ja jotta et jää paitsi tästä, sinun tulee tietää, että voit katsoa Formula 1:tä DAZN:stä tai muissa vaihtoehdoissa. Mitä tulee aikataulut tästä ensimmäisestä F1 2023 Bahrain GP:stä, tässä ne:

#8211; #8211;
Päivä istunto Tunnin
Perjantai maaliskuun 3 vapaa harjoitus 1 klo 12.30
Perjantai maaliskuun 3 vapaa harjoitus 2 16:00.
Lauantaina maaliskuun 4 vapaa harjoitus 3 klo 12.30
Lauantaina maaliskuun 4 Luokittelu 16:00.
Sunnuntai maaliskuun 5 Ura 16:00.

Älä jää paitsi!