Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Viikon jälkeen ilman Formula 1:tä, nyt toiminta palaa radalle uuden tapahtuman myötä Euroopan alueella. Se on noin Itävallan F1 GP 2023. Uusi tapaaminen Red Bull Ringillä, jossa maailman parhaat kuljettajat taistelevat parhailla autoilla. Ja sitä ei voi missata, siksi näytän sinulle, missä voit seurata tätä kilpailua ja aikatauluja.

Muista, että tämän Itävallan GP-kilpailun katsomiseen on monia kannustimia, koska olemme kotoisin a Kanadan GP missä Aston Martin oli lähellä Red Bullia, heillä ei ainakaan ollut niin suurta haittaa kuin muilla radoilla. Täällä täytyy katsoa, ​​oliko kyse vain suotuisasta radasta vai ovatko he todella ottaneet askeleen eteenpäin toteutettujen parannusten kanssa. Toisaalta myös Mercedestä silmällä pitäen, joka näyttää ottaneen valtavan suorituskyvyn harppauksen.

Itävallan GP, ​​Red Bull Ring

Ferrari Hänellä on hieno auto, mutta hän ei aina näytä saavan siitä irti eniten, johtuipa sitten ongelmista kuljettajiensa kanssa tai strategiavirheistä, rengasongelmista jne. Mutta emme saa unohtaa, että he menestyvät erittäin hyvin karsinnoissa ja että meidän on myös odotettava heitä ensimmäisille sijoille Mercedes ja Aston Martinvaikka näyttää siltä, ​​että kotona punainen härkäja nähtynä, mitä on nähty, tiedämme jo kuka on suosikki…

Ja jotta et jää paitsi siitä, mitä tapahtuu, tiedät jo, että voit seurata sitä DAZN F1:ssä tai muissa vaihtoehdoissa. Mitä tulee aikataulutovat seuraavat: