Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Tämä 2023 Formula 1 -maailmancup on alkanut mitä mielenkiintoisimmalla tavalla, ei vain siksi, että Fernando Alonso oli kahdella ensimmäisellä palkintokorokkeella, vaan myös siksi, että joukkueiden välinen tasa-arvo on suurempi, lukuun ottamatta Red Bullia, joka on paennut hieman kilpailusta. levätä. Mutta siitä huolimatta haluat varmasti nähdä, kuinka asiat etenevät tässä uudessa tapaamisessa, kolmannessa: Australian GP F1 2023:ssa.

Viikonlopun jälkeen ilman toimintaa radalla, nyt korkein luokka palaa juhlimaan uutta tapahtumaa Albert Parkin piiri. Asettelu, jossa seinät lähellä, monimutkainen joillakin alueilla ja jossa mitä tahansa voi tapahtua. Lisäksi se on rata, jossa viime vuonna jotkut kärsivät paljon karkeutumista, joten ole varovainen renkaiden ja kulutuksen kanssa… Tämän sanottuani olen varma, että meillä on hauskaa nähdä, mitä tämä uusi kilpailu on meille varattavissa, ja nähdä missä meidän, Fernando Alonso Aston Martinissa ja Carlos Sainz Ferrarissa.

Albert Park, Australian GP-rata Melbournessa

Tietysti, Red Bull on selkeä suosikki tälle Australian GP:lle. He ovat dominoineet kahta ensimmäistä kilpailua, sekä aika-ajoissa että kilpailussa, ja katsotaan, tekevätkö he sen uudelleen tällä radalla. Oli miten oli, Max Verstappen saapuu joukkuetoverinsa jälkeen toisen sijan jälkeen, josta hän ei varmasti pitänyt liikaa. Ja tässä hänen on puolustettava ykköspaikkaansa maailmanmestaruussarjassa, koska asiat ovat tällä hetkellä hyvin tasaisissa pisteissä…

Mitä tulee F1 2023:n Australian GP:n näkemiseen, sinun tulee tietää, että voit nähdä sen DAZN:ssä tai muissa vaihtoehdoissa, jotka näytämme sinulle. Ja jotta et menetä mitään yksityiskohtia, tässä se on aikataulut Asiat, jotka kannattaa muistaa tälle viikonlopulle: