Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kauden ensimmäisen kilpailun jälkeen, jossa näimme erittäin vahvan Fernando Alonson Aston Martinillaan, nyt on toisen kierroksen aika, F1 Saudi Arabian GP 2023. Ja jos ensimmäinen kilpailu tuntui sinusta uskomattomalta, odota, kunnes näet tämän, sillä periaatteessa layoutin ominaisuuksien vuoksi Aston Martinin vahvuudet voivat saada sen sujumaan jopa paremmin kuin ensimmäisessä kilpailussa…

näemme myös mitä tapahtuu ferrarin kanssa, joukkue, joka on kriittisessä tilanteessa. Lisää päitä soi, joiden täytyy rullata, ja jopa jotkut Maranelloa lähellä olevat mediat puhuvat siitä, että vain yhden kilpailun pääjoukkueena toiminut Frédéric Vasseur valmistaisi jo laukkujaan lähtöön. Lauren Mekies voi myös olla toinen punaisen joukkueen välittömistä lähteistä. Siksi hän liittyisi myös kaatuneen aerodynamiikan johtajaan David Sáncheziin (espanjalaista alkuperää oleva ranskalainen).

Saudi-Arabian F1 GP -rata

Preseasonissa yksi moottoreista, joka sanoi tarpeeksi, oli Alfa Romeon Ferrari. Ensimmäisessä kilpailussa Charles Leclerc vaihtaa akkuyksikön ja elektronisen ohjausyksikön (heillä voi olla vain 2 per kausi ilman rangaistusta). Ja käy ilmi, että auto epäonnistuu uudelleen, mahdollisesti lämpömoottorin tai ICE:n takia. Ferrarin luotettavuus on edelleen synkkä sen ulkonäön perusteella, ja tämä saa monet Maranellossa hermostumaan… Pystyvätkö he näyttämään vahvan suorituskyvyn Saudi-Arabian GP:ssä ja jättämään tämän painajaisen taakseen? Näemmekö taas uuden epäonnistumisen Ferrarissa?

Tuntemattomia on monia, jotta et menetä mitään, muista, että voit katsoa F1 2023 Saudi Arabian GP:n DAZN:stä tai muissa vaihtoehdoissa. Lisäksi jätämme sinut tähän aikataulut kaikista istunnoista:

#8211; #8211;
Päivä Istunto Tunnin
Perjantai maaliskuun 17 vapaa harjoitus 1 14.30
Perjantai maaliskuun 17 vapaa harjoitus 2 18:00
Lauantaina maaliskuun 18 vapaa harjoitus 3 14.30
Lauantaina maaliskuun 18 Luokittelu 18:00
Sunnuntai maaliskuun 19 Ura 18:00