Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Euroopassa Kia Motorsin valikoima on hyvin selkeä ja määritelty.. Muilla maailman alueilla korealainen talo tarjoaa kuitenkin joukon malleja, joita emme näe Vanhalla mantereella, vaikka pyytäisimme niistä kuinka paljon. Seltos on yksi niistä, joita haluaisimme, mutta siitä vastuussa olevat uskovat, että on kätevää, että sitä ei myydä näissä osissa. Ja brändissä heillä on siihen painava syy, sillä Kia Seltos on samassa liiketilassa kuin kia sportsage.

Tällä hetkellä Seltos-sarja on läsnä joillakin maailman tehokkaimmista markkinoilla. USA ja Intia ovat niiden joukossa, mutta myös muita vähäisiä Aasiasta tai Etelä-Amerikasta. Kaiken kaikkiaan nykyinen erä on tulossa saada ensimmäinen uudelleenmuotoilu parantaaksesi ne näkökohdat, joissa se on jäänyt jälkeen. Ja brändin viestintätiimi valmistelee jo tietä sen välittömälle viralliselle esittelylle. Ota muistiin.

Uudistettu Kia Seltos saa tyylitellymmän etuosan, jossa on LED-nauha…

Jos nykyisessä Kia Seltosissa on jotain erityistä, niin se on sen omaperäisyys. Kauan ennen kuin Sportagen nykyinen sukupolvi näki valon, se uskalsi uudistua linjoilla, joista loputon määrä asiakkaita piti alusta asti. Ja parhaan esimerkin sen kaupallisesta menestyksestä näimme muutama kuukausi sitten, kun brändin Intian-divisioona julkaisi myyneensä maassa jo puoli miljoonaa kappaletta. Joten uudistamisessaan he noudattavat samaa reseptiä.

Toistaiseksi uudistetun Seltoksen esteettinen kehitys on salaisuus, mutta kaikki viittaa siihen, että se tulee olemaan rohkeampaa. Toistaiseksi brändi on julkaissut useita edistysaskeleita teaser-videon ja satunnaisen kuvan muodossa. Niissä näet uuden LED-valaisimen etuoptiikalle, joka myös seuraa muotia ja yhdistyy keskelle. Mukana on myös uusi puskuri, jonka ilmanottoaukot antavat sille urheilullisemman ja rohkeamman kuvan.

Sivunäkymässä se erottuu joukosta joidenkin mukaan uudet itse suunnitellut kevytmetallivanteet. Tämä alue tulee kuitenkin saamaan vähiten muutoksia, koska uudelleenmuotoiluna se ei kiinnitä brändin huomiota. Takaosassa tulee muutoksia joidenkin kanssa Täysi LED-optiikka uusittu koska sen rakenne on samanlainen kuin Sonet. Ja toistaiseksi brändi on antanut katsoa, ​​millaisia ​​sen uudistuneen ulkopinnan muotoilevat linjat ovat… Jotain on myös sisällä.