Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Ineos Grenadier on hyvä esimerkki siitä, että jos asiat tehdään oikein, ne voivat toimia. Kun alkuperäinen Land Rover Defender sanoi hyvästit meille ilman seuraajaa, monet itkivät surusta. Kaikki ei kuitenkaan ollut sitä vastaan, sillä vaikka englantilainen talo ei voinut päivittää sitä erilaisten säännösten mukaiseksi, ilmaantui uusi tapa elvyttää se. Ineos Group Hän «omisti» Defenderin idean ja on taistellut sitä vastaan, kunnes se on tehnyt siitä totta.

Ja tulos on a Ineos Grenadier joka kirjaimellisesti on yksi markkinoiden parhaista puhtaista TT:istä. Se on yksi harvoista, jotka pysyvät vanhanaikaisella tavalla ja todiste tästä on sen tekniikka, vaikka sen mekaniikkatarjonta on ajan tasalla yhteistyökumppaneiden, kuten BMW:n, ansiosta. Grenadier ei kuitenkaan ole yksin markkinoilla, koska Ineos Grenadier Quartermasterin nouto on tulossa hyvin pian. Ja varokaa, ettei hän tee sitä yksin, sillä suuri yllätys tulee hänen mukanaan.

Ineos Grenadier Quartermaster debytoi 13. heinäkuuta Goodwood Festival of Speed ​​-tapahtumassa…

Ineos Grenadier Quartermaster

Jos muistat vähän, muistat sen Ineos Automotive ilmoitti, että Grenadierilla olisi pikkuveli. Itse asiassa, kun hän esitteli virallisesti uudestisyntyneen «Defenderin», hän julkaisi sarjan virallisia kuvia, joissa saatoimme nähdä sen valmiina. Ja vaikka me kaikki olimme enemmän tai vähemmän selviä siitä hänen linjansa seuraisi alkuperäisen Grenadierin ohjeita, tiesimme myös, että muutoksia tulee olemaan monia. Varsinkin takana…

No, nyt Ineoksesta vastaavat julkaisevat virallisen lehdistötiedotteen, johon liittyy teaser. Tässä kuvassa voimme nähdä uuden Ineos Grenadier Quartermasterin takaosan paljon «pimeyden» ympäröimänä. Suunnittelussa on vain muutama yksityiskohta, jotka näytetään häpeämättä. Ensinnäkin meillä on Täysi LED-optiikka jotka menevät päihin lastausallas ja niissä on pyöreä muoto. Lisäksi kylpyammeen ovi hänen nimellään.