Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The autoteollisuuden sähköistämiseenVaikka se on erittäin edistynyt, se on silti suuri haaste. Eikä vain automerkit, vaan koko yhteiskunta. Syitä tähän on monia ja erilaisia, kuten kuormitus tai autonomia, mutta messut, kuten MOGY, haluavat auttaa vastaamaan kysymyksiin. Tärkeintä on tuoda tämä uusi paradigma lähemmäs kaikkia niitä, jotka haluavat sen lisäksi, että eivät pelkää murtaa esteitä…

Tänä vuonna 2023 järjestetään Neljännet liikkuvuuden ja kestävän kehityksen messut vakiinnuttuaan vertailukohtana. He kuitenkin jatkavat itsensä uudelleenkeksimistä jatkaakseen keihäänkärkenä, ja voimme nähdä tämän motto «Tule, kokeile ja löydä». Sen kautta pääset tutustumaan uusimpiin sähköiseen liikkuvuuteen ja säästämään energiaa kotonasi. Kaikki tämä idean alla rakentaa kestävämpi planeetta. Haluatko tietää missä ja milloin se on…?

Mikä on MOGY…?

MOGY - Las Rozas

Mutta ennen kuin kerromme sinulle, mikä MOGY on, kerromme, mitä sen nimi tarkoittaa, koska siinä on taikuutta. Se on noin lyhenne sanasta Movilli, Sjompikumpikestävyys, Hogar ja Citja joten sen olemus ei koostu pelkästään sähköajoneuvoista. Itse asiassa tämä tapahtuma koostuu neljästä hyvin eritellystä osasta, mutta samalla se on erittäin vaikuttunut.

  • Liikkuvuus. Tämä alue esittelee uusimmat innovaatiot ekologisissa autoissa, joissa on Eco- ja 0 Emissions -merkit. Lisäksi ne sisältävät myös ehdotuksia, kuten nelipyörät, moottoripyörät, skootterit ja sähköpyörät.
  • Kestävyys. Siinä esitellään instituutioiden ja yritysten (julkisten ja yksityisten) hankkeita etsimässä puhtaampaa ja kestävämpää maailmaa.
  • Koti. Tulevaisuuden talojen on oltava kestävämpiä ja energiatehokkaampia, joten ne näyttävät, miten ne voivat kehittyä sähkö- ja ladattavien hybridiautojen latauslaitteiden lisäksi.
  • älykäs kaupunki. Tämä tila osoittaa, kuinka kaupunki käyttää uusia teknologioita parantaakseen asukkaiden elämänlaatua.

Yhteenvetona, MOGY kutsuu sinut osallistumaan sen 4. messuille tällä väitteellä…