Kun Toyota ilmoitti, että sillä on jälleen intohimoisia malleja valikoimassaan nautimme. Tällä tavalla hän lakkaisi olemasta «tylsää» tullakseen siistiksi. Ennen kaikkea siksi, että viime vuosikymmeninä olemme nähneet, kuinka japanilaisesta valmistajasta on tullut vertailukohta esimerkiksi hybridisaatiossa, mutta siitä on tullut jokseenkin tylsä. Emmekä sano sitä yksin, vaan monet heidän asiakkaistaan ​​jäivät julkaisuistaan ​​paitsi jotain mausteista…

Olipa miten tahansa, urheiludivisioona GAZOO Racing on osunut naulan päähän GR Yaris -mallin kehityksellä. Eikä vain sitä, vaan uuden kanssa GR Corolla Se on jättänyt useamman kuin yhden ojipláticon. Se, että se on syntynyt viisiovisena korirakenteena, ei kuitenkaan ole miellyttänyt kaikkein puristeja. Tästä syystä graafiset tekijät ovat alkaneet muotoilla renderöinnit, joiden avulla voit kuvitella uusia iteraatioita. Mitä mieltä olet tästä Toyota GR Corolla Sedanista? viileä?

On mahdotonta, että X-Tomi Designin luoma Toyota GR Corolla Sedan pääsee markkinoille…

X-Tomi Designin Toyota GR Corolla Sedan etupuolen renderöinti

Alusta alkaen tietämättä, mitä sen takana on, idean voi ostaa enemmän kuin yksi. Kuitenkin sinun on Tee hyvin selväksi, että sen mahdollisuus nähdä valo on nolla. Niin monta kuin Toyota lanseeraa GR Corollan dieselmoottorilla. Siksi aiomme puhua siitä, kuinka X-Tomi Design on hahmotellut tämän version ulkoasun. Jos olet katsonut kunnolla koko etuosan ja jopa «C»-pilarin, se on identtinen markkinoille tulevan version kanssa ja tiedämme.

Muutokset tulevat sieltä, koska on selvää, että kohtaamme a kolmiosainen sedan-versio. Ensinnäkin siksi, että siinä on tavaratila ja toiseksi, koska se lisää spoilerin, jolla ei ole mitään tekemistä viistoperäversioon asennetun spoilerin kanssa. todellakin sen luoja ei tarjoa valokuvaa, joka osoittaisi, miltä sen optiikka näyttäisi, tavaratilan luukku tai puskuri. Sen lisäksi sinun on kuviteltava, että se säilyttää kolme pakoaukkoa.

Tämän mallin muotoilun esteettinen perusta tulee suoraan Yhdysvalloista. Kyllä, koska vaikka Euroopassa on Corolla Sedan GR Sport yhden ja toisen lähestymistavalla ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Lisäksi, jos kiirehdit meitä, voimme sanoa, että tämä renderöinti näyttää kunnioittavan Subaru WRX:ää, jota niin monet fanit ovat ja että ennemmin tai myöhemmin he lakkaavat nauttimasta siitä. Koska unelmoiminen on ilmaista, hänen tehtävänsä on olla koskaan lopettamatta sitä…

Fontti – Facebookin X-Tomi Design