Saltar al contenido

Toyota Corolla

17 de agosto de 2021
Toyota Corolla

Toyota Corolla on japanilaisen valmistajan Toyotan C-segmentin kompakti, jonka 5-ovinen runko on 4,37 metriä pitkä. Se on yksi Japanin tärkeimmistä Toyota -malleista, joka on suunniteltu vastaamaan yhä globalisoituvien markkinoiden tarpeisiin.

Toyota -logo

Toyota Corollan ominaisuudet

päällirakenteetKompakti
ovet5
aukioita5
runko313 l
tehoa122-180 hv
kulutus3.3 – 3.9 l / 100 km
hinta 20 590 €
arviointi

The Toyota Corolla Se on japanilaisen valmistajan Toyotan C-segmentin kompakti, jonka 5-ovinen runko on 4,37 metriä pitkä. Se on yksi tärkeimmistä Toyota -malleista, tehty Japanissaja suunniteltu vastaamaan yhä globalisoituvien markkinoiden tarpeisiin. Corolla on sen kauppanimi Toyota on käyttänyt pienikokoista malliaan maailmanlaajuisesti yli 50 vuoden ajan.

The Toyota Corolla Se kilpailee yhdellä markkinoiden vaikeimmista segmenteistä, kompakteista (älä missaa osto -oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat tiivisteet). Taistele Volkswagen Golfin, SEAT Leónin, Peugeot 308: n tai Mazda 3: n kokoisten mallien kanssa, vaikka se on ainoa, jolla on tällä hetkellä hybridiversio.

Toyota Corolla Sport Dm 7

Toyota Corollan suunnittelu

Toyota Corollan suunnittelulle on aina ominaista sen raittius, talon tavaramerkki. Toyota Corollan uusin sukupolvi panostaa kuitenkin silmiinpistävämpään muotoiluun. Pituus 4,37 metriä 5-ovisessa versiossa, linjat ovat selkeämpiä kuin koskaan ja dynamiikka on vieläkin läsnä.

Toyota Corolla Sport Dm 23

Terävät ajovalot, selkeä vyötärö, suuret kevytmetallivanteet … ilmeisesti led -tekniikka sekä etu- että takaoptiikassa kaikissa versioissa, mikä parantaa brändille erittäin tärkeän mallin teknistä puolta.

Toyota Corollan mekaniikka

Toyota Corolla on saatavana vain kahdella hybridimekaniikalla, jolloin perinteiset vaihtoehdot sekä dieselissä että bensiinissä hylätään. Ensimmäinen variantti kiinnittää potkurin, joka on jo tunnettu muista tuotemerkin malleista, kuten Toyota Prius tai Toyota C-HR: yhdistämällä 1,8 -moottorin sähköiseen voimansiirtoon 122 hv: n yhdistelmäksi.

Toyota Corolla Sport Dm 25

Toinen versio, jota ei ole vielä julkaistu, Varustaa 2,0-litraisen bensiinimoottorin sähkömoottorilla, joka tarjoaa 180 hv tehokkaammassa versiossa, urheilullisempi lähestymistapa, joka on tarkoitettu taistelemaan muiden puolisporttisten leikkausmallien kanssa. Kaikissa versioissa on etuveto ja CVT-automaattivaihteisto.

Toyota Corollan sisätilat

Sisustus Toyota Corolla vedot samanlaisesta suunnittelusta kuin Toyota C-HR, vaikka keskitytäänkin enemmän asiakkaaseen, joka arvostaa suorituskyvyn laatua ja käytännöllisyyttä. Digitaaliset instrumentit, huippuluokan infotainment-järjestelmä, panoraamakattoluukku, älykäs kaksivyöhykkeinen …

Toyota Corolla Touring Sports 3

Toyota Corollan sisustus väittää olevansa yksi tilavimmista segmentissä, sekä tilaa matkustajille että kuormalle, tavallisella ja kykenevällä tavaratilalla, joka tarjoaa myös hyvän näkyvyyden.

Toyota Corolla Dynamics

Toyota Corolla on rakennettu modulaariseen Toyota TNGA -alustaan, jota muut mallit, kuten Toyota C-HR, jo käyttävät. Nelipyöräisellä riippumattomalla jousituksella ja yhdellä segmentin leveimmistä akseliväleistä Toyota Corolla on reaktioissaan jäykkä ja suoraviivainen. yrittää kilpailla sellaisten mallien kanssa, jotka ovat perinteisesti erottautuneet reaktioissaan, kuten Mazda 3 tai SEAT León.

Toyota Corolla Hybrid 0818 01

Ei ole puutetta järjestelmistä, kuten ajotiloista tai mukautuvasta jousituksesta, joissa on erilaisia ​​toimintatiloja, jotka muuttavat niiden käyttäytymistä. 180 CV: n mekaniikan ansiosta Toyota Corolla tarjoaa joitain etuja, jotka voidaan kuvata ainakin «nopeiksi».

Toyota Corolla Touring Sports – Wagon -versio

Toyota Corolla Touring Sports 2

Toyota Corolla on saatavana myös viisiovisena farmariautona, joka on kopioitu nimellä Toyota Corolla Touring Sports. Se jakaa alustan kompaktin Toyota Corollan kanssa, vaikka akseliväli on suurempi, jotta matkustamoon tulee enemmän tilaa. Mekaanisesti Toyota Corolla Touring Sports varustaa kaksi 122 ja 180 hv: n hybridiversiota.

Esittelyvideo Toyota Corolla

1629237713 730 Toyota Corolla

Oliko tästä viestistä apua?