Saltar al contenido

Toyota C-HR

17 de agosto de 2021
Toyota C HR

Toyota C-HR on kompakti, C-segmentin crossover, jonka on valmistanut japanilainen autonvalmistaja Toyota. Toyota C-HR: lle on ominaista 122 hv: n hybridimoottori ja kiistanalainen muotoilu.

Toyota -logo

Toyota C-HR: n ominaisuudet

päällirakenteetPieni katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko358 l
tehoa122-184 hv
kulutus3.8 – 4 l / 100 km
hinta 24 800 euroa
arviointi

The Toyota C-HR Se on kompakti crossover, segmentti C, jonka on valmistanut japanilainen autonvalmistaja Toyota. Toyota C-HR: lle on ominaista 122 hv: n hybridimoottori ja kiistanalainen muotoilu. NimiC-HRtulee brändin mukaan useista englanninkielisistä lyhenteistä:Cool Hybrid Revoluutio. Sitä valmistetaan Toyotan tehtaalla vuonna Sakarya, Turkki, yksinomaan kaikille.

Sen tärkeimmät kilpailijat ovat uraauurtavan näköinen Nissan Juke ja KIA Niro, joka Toyota C-HR: n tavoin on sitoutunut mekaniikansa hybridisaatioon. Älä missaa osto-oppaamme, jossa on markkinoiden parhaat hybridimaasturit, jotta saat kaiken tiedon C-HR: stä ja sen kilpailijoista.

toyota-c-hr-test-37

Toyota C-HR -suunnittelu

The Toyota C-HR -suunnittelu se on erittäin huomiota herättävä, ja vaikka se on erittäin urheilullinen, se on suunniteltu aerodynaamista suorituskykyä ajatellen. Etupuolelta hämmästymme sen repeytyneestä optiikasta ja pienestä muoviristikosta. sen sivuprofiili on paljon kiistanalaisempi. Kierteinen sivulinja johtaa valtavaan spoileriin, joka sijaitsee erittäin anteliaalla katolla.

Takaovessa on kahva melkein katon korkeudessa, mikä korostaa myös maalaamattomien muovisten listojen esiintymistä rungon pituudella ja leveydellä sen alaosassa. Toyota C-HR on 4,36 metriä pitkä, 1,80 metriä leveä ja 1,56 metriä korkea. Siksi se on korkeampi kuin vastaava kompakti.

toyota-c-hr-test-47

Toyota C-HR -moottorit

The Toyota C-HR Se on myynnissä Espanjassa yhdellä hybridimoottorilla. The Toyota C-HR Hybrid käyttää Toyota Priuksen voimansiirtoa, 122 hv yhdistetty teho ja hyväksytty keskimääräinen kulutus 3,9 l / 100 km. Se on liuotinmekaanikko ja ennen kaikkea erittäin tehokas, mutta vaikka se ei ole erityisen nopea, se pystyy osoittamaan erittäin alhaisen kulutuksen erityisesti kaupunkiympäristöissä.

toyota-c-hr-test-mdm-01

Tämä mekaanikko kokoaa yhteen Toyotan hybridiajoneuvojen osaamisen. Se ei ole plug-in (ei Toyota), mutta siinä on erittäin hyvin viritetty energianhallintaohjelma, jonka avulla se voi kiertää suurimman osan ajasta sähkötilassa. Muilla markkinoilla sitä myydään myös 116 hv 1,2 turbomoottori.

Toyota C-HR sisustus

The Toyota C-HR: n sisustus on erittäin teknologinen, a 8 tuuman kosketusnäyttö epäsymmetrisen kojelaudan puheenjohtajana. Sen mittaristo on analoginen, ja sen versiossa on potentiometri, jossa on hybridimoottori. Siniset yksityiskohdat koristavat sisätiloja, joissa on urheilulliset istuimet ja sininen ympäristön valaistusjärjestelmä.

toyota-c-hr-images-8

Sen rakenne tarjoaa kuitenkin erittäin hyvää laatua On totta, että ne eivät ole sen vahvuus tietyissä asioissa, kuten asumiskyvyssä ja näkyvyydessä.. Sen varustus on erittäin täydellinen, koska se voi varustaa nahkaverhoilun, lämmitetyt istuimet, JBL -äänijärjestelmän, navigaattorin, ajovalot täydellä LED -tekniikalla tai Ennaltaehkäisevä Toyota Safety Sense -turvajärjestelmä.

Toyota C-HR: n dynamiikka

The Toyota C-HR on rakennettu TNGA maailmanlaajuinen modulaarinen alusta, lyhenne sanalle «Toyota uusi globaali arkkitehtuuri». Se on sama alusta, jota käyttävät mallit, kuten Toyota Corolla, Toyota RAV-4 tai jopa Toyotan ylelliset allekirjoitusmallit, kuten Lexus UX250h.

toyota-c-hr-test-56

Kanssa klassinen jousitusarkkitehtuuri, jossa McPherson-akseli edessä ja monivarsimalli takana ja etuveto ilman neliveto-mahdollisuutta, Toyota C-HR se on selvästi keskittynyt tarjoamaan hyvän kompromissin mukavuuden ja dynaamisuuden välillä. Se osoittaa epäilemättä, että runko pystyy käsittelemään paljon enemmän tehoa kuin sen hybridijärjestelmä tarjoaa.

Joka tapauksessa, Toyota C-HR Se merkitsee käännekohtaa brändille, koska se tarjoaa ylivertaisen ajonautinnon aiemmille Toyota -hybridimalleille, jotka «kärsivät», kun kuljettaja päätti vaatia lisäpistettä ajon dynaamisuudesta.

toyota-c-hr-test-31

Toyota C-HR Highlight Video

1629233558 391 Toyota C HR

Oliko tästä viestistä apua?