Saltar al contenido

Bugatti divo

28 de julio de 2021
Bugatti divo

Bugatti Divo on hyperauto, josta Bugatti valmistaa vain erittäin eksklusiivisen, 40 kappaleen (kaikki myyty ennen esittelyä) kappaleen yli 5 miljoonan euron hintaan. Bugatti Divo on rakennettu Bugatti Chironin pohjalta, mutta sillä on erilainen runko erittäin radikaalin suunnittelun saavuttamiseksi.

Bugatti -logo

Bugatti Divon ominaisuudet

Bugatti divo on hyperauto, josta Bugatti valmistaa vain erittäin eksklusiivisen erän, joka on rajoitettu 40 yksikköön (kaikki myyty ennen esittelyä) hinta yli 5 miljoonaa euroa. Bugatti Divo on rakennettu Bugatti Chironin pohjalta, mutta sillä on erilainen runko erittäin radikaalin suunnittelun saavuttamiseksi. Siinä on sama 8,0 W16 Quad-Turbo -moottori, 1500 hv Bugatti Chironista, mutta se pyrkii olemaan radikaalimpi ja tehokkaampi kaarreajossa.

Nimellään se kunnioittaa ranskalaista kuljettajaa Albert Divoa, joka voitti 1920 -luvun lopulla kahdesti Targa Floriossa Sisilian mutkaisilla teillä.

Bugatti Divo: 5 miljoonan euron superauto

Bugatti haluaa toistaa menestystä korkealla lentävillä ja erittäin eksklusiivisilla urheiluautoilla, joita on viime vuosina markkinoitu esimerkiksi Ferrari, Lamborghini ja McLaren.

Bugatti Divo 0818 028

Eksoottisten autojen keräilijöiden keskuudessa on tietty kiinnostus Bugatti Divon ehdottamaan yhtä eksklusiivisiin kappaleisiin, jopa 5 miljoonan euron hinnalla.

Bugatti Divo on radikaalin Bugatti tähän mennessä

Bugatti Divo perustuu Chironiin, vaikka erot niiden välillä ovat huomattavia. Bugatti Divossa on a hyvin erilainen kori virtuaalisella Bugatti Vision Gran Turismo -prototyypillä kehitetyillä ratkaisuilla.

Bugatti Divo 0818 014

Bugatti Divo saa nyt Suurin 456 kg: n paine, 90 kg enemmän kuin Chironissa, ja parantaa jarrujen, renkaiden ja mekaniikan jäähdytystä. Vaikka malli on selvästi suunnattu rullaamaan, Divo on hyväksytty ajamaan kaduilla niille käyttäjille, jotka eivät voi vastustaa kiusausta pysäköidä se Monacon kasinon eteen.

Bugatti Divon kokonaismassa istuu aivan Chironin ja Chiron Sportin välissä, ja lisävoima kantaa suurin sivuvoima jopa 1,6 g vastineeksi maksiminopeuden rajoittamisesta 380 km / h.

Bugatti Divo -moottori ja suorituskyky

Bugatti Divo käyttää samaa moottoria 8.0 W16 Quad-Turbo, 1500 hv suurin teho. Neliveto sisältää mm momenttivektorin ohjausjärjestelmä se jakaa Chiron Sportin kanssa, samoin kuin sama 7-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto.

Bugatti Divo 0818 031

Rajoitetusta huippunopeudesta huolimatta Bugatti Divo lupaa olla radalla paljon nopeampi kuin Chiron, ja hieman nopeammin kuin Chiron Sport.

Divon tuotanto tapahtuu samassa tehtaassa, josta Chiron tulee, ja Bugatti vahvisti sen 40 yksiköllä oli jo omistaja ennen tuotannon aloittamista.

Bugatti Divo 0818 017

Oliko tästä viestistä apua?