Saltar al contenido

Moottoripyörällä ajaminen kaupungissa liikenneruuhkan sattuessa

15 de agosto de 2021
article circular moto ciudad atasco

Moottoripyörällä ajaminen suurkaupungin läpi, joka on täynnä autoja, ei ole erityisen helppo tehtävä, vaikka muutamien temppujen tunteminen ja erittäin tarkkaavaisuus helpottaa asioita. Tärkeintä on etsi aina vapaita paikkoja ja erotettava mahdollisimman paljon autoista ja vielä enemmän raskaista ajoneuvoista, kuten linja -autoista tai kuorma -autoista. Jos ei suositella liikkumista kahden auton välillä, paljon vähemmän se on tehtävä kahden linja -auton välillä.

Toinen tärkeä vinkki on ei estä muiden ajoneuvojen kulkua Että he voivat liikkua nopeammin kuin me, kun ajamme moottoripyörää. Kun on «tieliikennettä» ja jos mahdollista, hänen on pidettävä nopeus hieman keskimääräistä suurempana ja yritettävä olla tietoisempi siitä, mitä on edessä, mitä takaapäin voi tulla. Joka tapauksessa sinun on aina oltava erittäin kiinnitä huomiota taustapeileihin ja katsoa ne usein läpi, jotta emme tule liian hyppyiksi. Meidän on myös käytettävä niitä joka kerta, kun aiomme tehdä minkä tahansa liikkeen ja samalla tottua ilmoita siitä aina suuntavalojen avulla. Vaikka uskomme kiertävämme yksin, heidän asiansa on, että ilmoitamme aina asianmukaisesti aikomuksistamme. On myös tärkeää katsoa peileihin ennen hidastamista tai pysähtymistä jonnekin.

Toinen tiedettävä asia on, että liikennevaloissa pysähtyessä ei ole suositeltavaa tehdä sitä edestä ja takaa tulevan auton välillä. Hänen asiansa on yrittää hiipiä aukkojen läpi ja päästä mahdollisimman pitkälle eteenpäin. Jos saavut ensin, ei myöskään ole hyvä pysähtyä keskellä. Se on suositeltavaa päästä lähelle tietä ja jätä vapaata tilaa, jos takaapäin tulevan ajoneuvon kuljettaja ei ole huomannut liikennevalon punaiseksi. Sinun on myös oltava erittäin valpas aloittaaksesi mahdollisimman pian, kun se muuttuu vihreäksi, ja päästä siten jalat pois asfaltilta mahdollisimman pian.

Vaikka monesti se on väistämätöntä, sinun on pakko yritä astua vähän katumaalille ja etenkin joidenkin seepra -alueiden. On myös suositeltavaa lisätä varovaisuutta, kun asfaltti on märkä ja vielä enemmän, kun ensimmäiset sadepisarat alkavat sataa.

Ja tietysti aina pitää aja moottoripyörän erityisvarusteillaAinakin kypärällä, takilla, käsineillä ja tukevilla jalkineilla, ilman että vartijasi heikkenee lämpiminä kuukausina. Avoimia tai suihkukoneita ei suositella.

Se saattaa kiinnostaa sinua:

Kuinka asettaa moottoripyörä alas

Mistä tietää, onko moottoripyörä rajoitettu?

Mikä on moottoripyörän matkustajan alaikäraja

Oliko tästä viestistä apua?