suzuki Ibérica esittelee uuden version yhdestä legendaarisimmista autoistaan, Suzuki Swiftistä. Ignis Red & Whiten menestyksen jälkeen he ovat päättäneet esitellä tämän version Suzuki Swift sininen ja valkoinen kaupunkimallissa segmentille B. Se on rajoitettu vain 70 yksikköön, mikä perustuu GLX-viimeistelyyn.

Swift Blue & White erottuu edukseen, kuten näet jo näissä linjoissa olevista kuvista, sen ulkoinen estetiikka. Siinä yhdistyy helmenvalkoinen väri pohjaksi, johon jotkut siniset aksentit luovat kontrastin, joka on hyvin sopusoinnussa auton urbaanin luonteen kanssa.

Tämä sininen sävy näkyy pääsäleikkössä edessä, ulkopeilien suojuksissa ja sileässä kattospoilerissa, joka erottuu nyt enemmän kuin koskaan. Takaluukun vasemmalla puolella puolestaan ​​näet Sinivalkoinen kirjoitusviittaa tähän rajoitettuun Suzuki Swiftin painokseen.

Suzuki Swift Blue & White takana

Jos ihmettelet häntä turvallisuus varusteetTässä versiossa on kuusi turvatyynyä, ennakoiva jarrutushallinta, kaistavahti, väsymystunnistin, automaattiset kaukovalot, liikennemerkkien tunnistus, kuolleen kulman tunnistin ja takaliikennevaroitin. vau, mitä tuleman pitää hyvin täydellinen olla segmentin B auto.

Samaan aikaan, moottori on mikrohybridijoten hyödyt DGT-ympäristömerkki ja kaikki sen tuomat edut. Puhumme 1,2-bensiinistä 83 hevosvoimalla. Se on tehokas mekaanikko, jonka hyväksytty sekakulutus on vain 4,7 litraa 100 kilometriä kohden.

Kuten monet teistä jo tietävät, nämä kevyet hybridimoottorit (Suzukin SHVS-niminen järjestelmä) muuttavat hidastuksen aikana syntyneen kineettisen energian sähköenergiaksi, joka ladataan akkuun ja jota ISG-sähkömoottori/generaattori käyttää auttamaan palamista kiihdytetyssä tilassa. Siksi, parantaa mekaniikan tehokkuutta ja reagointikykyä.

Lähde – Suzuki