Saltar al contenido

Tiedätkö merivartioston merkkejä?

5 de agosto de 2021
Tiedatko merivartioston merkkeja

Ne näkyvät odottamattomin hetki ja sen pelkkä läsnäolo yleensä aiheuttaa jonkinlaista levottomuutta. Agentit Siviililiikenteen vartija (kuten muut kunnalliset tai alueelliset elimet) ovat vastuussa kuljettajien seurannasta, säilyttää turvallisuus ja säännellä liikennettä, joten kun ne näytetään kuljettajalle, he usein odottavat jonkinlainen tapaus. Näissä tapauksissa autoilijan on pysy erittäin tarkkaavaisena ohjeidesi mukaan, muun muassa siksi voittaa muita merkkejä tai normi.

Olemmeko kuitenkin aina selkeitä mitä haluat ilmaista eleilläsi? Tuolla on normalisointi sama tavoitteena selventää viesti, joten se on erittäin tärkeä tietää sen merkityksen turvallisuuden varmistamiseksi noudata heidän ohjeita ja välttää sekaannuksia. Liikenteen pääosasto selittää, mitä tarkoittavat ne, joita agentit käyttävät useimmin.

Käsi pystyasennossa: edestä korkea

Kaikki ajoneuvot tule suoraan agentin on seiso sen edessä tai ennen pysäkkiä, jos sellainen on. vuonna risteykset, joudut pysähtymään ennen kuin astut sisään, tai jos et, jos edustaja on ilmoittanut. Se on pakollinen paitsi niissä tapauksissa, joissa liike suoritetaan ei voida tehdä turvallisesti (Tästä syystä agentit seisovat kaksisuuntaisilla teillä vastaavan kaistan hartioilla).

DGT

Yksi käsi nostettuna ja toinen ojennettuna: korkea edestä ja takaa

Kuten edellisessä tapauksessa, nostettu varsi pakottaa niiden vangitseminen, jotka näkevät sen päähän, kun taas vaakasuora jatke ilmoittaa pysähdyksestä ajoneuvoille lähestyä takaa ihmisiltä. Sillä ei ole vaikutusta niihin tapaaviin sivuttain.

1628177802 200 Tiedatko merivartioston merkkeja

Käden liike eteenpäin taskulampulla: jatka kävelyä

Kun agentti liikuta kättäsiKuljettajan tulisi taskulampun avulla edestä taaksepäin jatka marssia tarvittavalla varovaisuudella.

1628177802 830 Tiedatko merivartioston merkkeja

Merkinanto käsivarresta: poistu kaistalta

Arm ylöspäin ja vinosti, osoittaen etusormi, tarkoittaa, että sinun on Jätä liikennekaistaa varten päästä seuraavaan oveen, yleensä välttääkseen tapahtumia, joita se käsittelee tuolloin. Jos lisäksi agentti laske käsivartesi kuljettajan on oltava samassa paikassa osoitetussa paikassa pysähdy siihen tarkkaan tilaan.

1628177802 166 Tiedatko merivartioston merkkeja

Valon kääntäminen: osoittimen pysäyttäminen

Heiluu pystysuoraan, ylös ja alas, taskulamppu pakottaa sinut pysähtymään vain ajoneuvoille tai jalankulkijoille, joihin se osoittaa agentti, joka ravistaa valoa.

1628177802 634 Tiedatko merivartioston merkkeja

Käsi ojennettu liikkuessaan pystysuunnassa: hidasta

Liike yksi käsi ylös ja alas edustaja osoittaa velvollisuutensa vähennä nopeutta lähestyviin ajoneuvoihin sekä edessä että takana, osoittavalle puolelle käsivarsi.

1628177803 234 Tiedatko merivartioston merkkeja

Varsi ojennettuna pystysuoraan taskulampulla: pysähdy eteen

Se on a pidätyksen muunnelma edessä pystysuuntaisten varren merkkien avulla taskulampun kirkkaus ja jotka voivat olla erityisen arvokkaita olosuhteissa heikko näkyvyys.

1628177803 811 Tiedatko merivartioston merkkeja

Oliko tästä viestistä apua?