Saltar al contenido

10 kirjaa, joita ei voi puuttua moottoripyöräkirjastostasi (osa 2)

12 de agosto de 2021
10 kirjaa joita ei voi puuttua moottoripyorakirjastostasi osa 2

Koska kirjapäivä oli lähellä, toimme eilen valikoiman kymmenen olennaista moottoripyöräkirjaa kokoelmastasi. Luettelo nimikkeistä, jotka saivat suuren vastaanoton, mutta jotka auttoivat meitä myös kuuntelemaan suosituksiasi joistakin valmisteilla olleista.

Siksi teemme tämän toisen osan kymmenen muuta kirjaa, jotka ilahduttavat jokaista pyöräilijää ja toivomme, että ne auttavat sinua päättämään, mitä lukea tai mitä antaa.

KOMPRESSORI

Osta se täältä

Hinta: 14,11 € Kirjailija: Timothy Carl. Pääkirjoitus: Macadan -kirjat

Adolf Hitlerin vallan ja suuruuden halu saavutti kahden pyörän maailman ja erityisesti erikoisuuden suuren koetuksen: Tourist Trophy of Mansaari. Brittien voittaminen kotona oli osa hänen sotaansa: todistaa että saksalainen moottoripyörä Kompressor oli ylivoimainen; johon hän rekrytoi kaksi saksalaista lentäjää, joiden on saavutettava voitto hinnalla millä hyvänsä vuonna 1939. Loogisesti ajatellen kyse on paljon enemmän kuin moottoripyöräkilpailusta. Olennainen historiallinen fiktiivinen romaani jokaiselle pyöräilijälle.

PADDOCK SANKARIT

1628786421 491 10 kirjaa joita ei voi puuttua moottoripyorakirjastostasi osa 2

Osta se täältä

Hinta: 20 € Kirjailija: Juan Pedro de la Torre. Pääkirjoitus: Punainen ympyrä

Suosittu espanjalainen toimittaja Juan Pedro de la Torre (kirjoittanut Historiat Paddockista, Muutoksen aika tai Ellan Vanninin haaste) kertoo 21 luvussa 21 elämän tarinaa historian tunnetuimmista lentäjistä moottoripyöräilystä. Kattava katsaus suurten palkintojen suurista myytteistä joidenkin maantiekilpailijoiden kanssa, mukana pieniä autenttisen ylellisyyden hahmoja. Tarinoita, jotka sukeltavat tuulettimen muistiin pelastaakseen kadonneita tarinoita, lisäämällä joitain tuntemattomia suurelle osalle.

JUPITERIN MATKAT

1628786421 732 10 kirjaa joita ei voi puuttua moottoripyorakirjastostasi osa 2

Osta se täältä

Hinta: 25,92 € Kirjailija: Ted Simon. Pääkirjoitus: Interfolio

Triumph Tiger 500cc. Neljä vuotta (1973-1977). 45 maata. 126 000 kilometriä. Ne ovat kylmiä tietoja mestariteoksesta, josta on tullut kulttikirja moottoripyörä- ja matkustuksen ystäville. Simon Ted kertoo terävällä tyylillä kaikki mahdolliset ja mahdottomat tapahtumat viidellä mantereella; ja sen mukana valikoima valokuvia, joista tulee korvaamattomia graafisia asiakirjoja reitilläsi.

KAMERA DAKARISSA

1628786421 152 10 kirjaa joita ei voi puuttua moottoripyorakirjastostasi osa 2

Hinta: 16,15 € Kirjailija: Ashley Pla. Pääkirjoitus: Punainen ympyrä

Ashley Pla Capó on Televisión Españolan kuvaaja, ja hänen tehtävänään hänen oli kattaa maailman kuuluisimman rallihyökkäyksen, Dakarin, vuoden 2012 painos. Vaikka otsikko saattaa ehdottaa yhteenvedon tilannekuvista, löydämme tarinan suuren seikkailun piilotetusta puolelta, joka liittyy matkustamiseen kyseisessä kokeessa – joka kierteli tuona vuonna Argentiinaa, Chileä ja Perua; mukana sankareita, jotka taistelevat vain testin loppuun saattamiseksi, mikä osoittaa, että kysyntä on julmaa myös niille, jotka kameran sijasta kantavat sitä.

360 astetta

1628786421 183 10 kirjaa joita ei voi puuttua moottoripyorakirjastostasi osa 2

Osta se täältä

Hinta: 18 € Kirjailija: Alicia Sornosa. Pääkirjoitus: Bandaapart

Nainen, moottoripyörä ja maailma. Toimittaja Alicia Sornosa omistaa elämänsä maailmanmatkoille – hän on ensimmäinen espanjankielinen nainen, joka on matkustanut ympäri maailmaa moottoripyörällä – auttaen kansalaisjärjestöjä, jotka ovat omistautuneet sosiaalisen syrjäytymisen vaarassa oleville naisille ja lapsille. Siksi on loogista, että hänen romaanissaan «360 astetta» esiintyy alter ego (Sofía), joka yrittää murtautua miesten maailman läpi kiertämällä maapallon ympäri ornitologin Pedron kanssa, joka aikoo dokumentoida muuttoliikkeen. lintureitti.

OIKEUTEEN KOHTEENI

1628786421 811 10 kirjaa joita ei voi puuttua moottoripyorakirjastostasi osa 2

Osta se täältä

Hinta: 15,26 € Tekijät: Isidre Esteve, Manuel Franco. Pääkirjoitus: Ara Llibres

Se ei ehkä ole moottoripyöräkirja sinänsä, mutta vaikka Isidre Esteven pyörätuoliin laittamasta onnettomuudesta on kulunut paljon ja hän on jo tehnyt debyyttinsä Dakarilla autolla, on väistämätöntä muistaa, että ensimmäisessä elämässään , hänet kutsuttiin voittamaan tämä testi moottoripyörällä. As -toimittajan Manuel Francon hienosti kirjoittama omaelämäkerta, joka syöksee meidät Afrikan Dakarin dyynille yhtä helposti kuin tunkeutuu päähenkilön ihon ja mielen kerrosten alle.

79 PÄIVÄSSÄ

1628786421 596 10 kirjaa joita ei voi puuttua moottoripyorakirjastostasi osa 2

Osta se täältä

Hinta: 18 € Tekijät: Santiago Guillén, Antonio Veciana. Pääkirjoitus: Dossat 2000

Hänen lempinimensä kertoo kaiken: «Maailman ympäri Vespa». Vuonna 1962 Ranska oli lähtökohtana, kun Santiago Guillén ja Antonio Veciana rikkoivat yhden päivän Jules Vernen Phileas Foggin (tunnetaan myös nimellä Willy Fog) ennätyksen. Ja he tekivät sen Vespalla, joka sai nimen Dulcinea – La Manchan maan kunniaksi, missä Santiago ja Antonio olivat tavanneet – ja maalannut Eugenio Salvador Dalí, joka myös koristi kirjan vartijat, jotka ovat omien ansioidensa mukaan , historia Espanjasta.

300 TUNNISSA

1628786421 587 10 kirjaa joita ei voi puuttua moottoripyorakirjastostasi osa 2

Osta se täältä

Hinta: 17,10 € Tekijät: Damià Aguilar, Pere Flores. Pääkirjoitus: Wien

Katsaus katalonialaisen moottoripyöräilyn kolmesta kultaisesta vuosikymmenestä. Näin kollegani Chechu Lázaro arvioi sitä viimeisimmässä Motorcycling -numerossa: «Kollegamme Catalunya Ràdiosta, Damià Aguilarista ja Pere Floresista tarkastelevat tämän aseman 30 vuoden kattavuutta MM -kisoissa. Kirja on jaettu kahteen ajanjaksoon, jotka sen kirjoittajat ovat käsitelleet: Katalonialaisen moottoripyöräilyn syntymästä Sito Ponsin ja Joan Garrigan kaksintaistelujen kanssa nykyiseen kultakauteen, joka on sama kuin 7 MotoGP: n katalaanilaisen ratsastajan läsnäolo.”.

Helvetin enkelit

1628786421 17 10 kirjaa joita ei voi puuttua moottoripyorakirjastostasi osa 2

Osta se täältä

Hinta: 18 € Kirjailija: Metsästäjä S. Thompson. Pääkirjoitus: Anagram

«Outo ja kauhea saaga», lukee alaotsikon, joka viittaa jo siihen, että «Sons of Anarchy» on lapsileikki verrattuna siihen, mitä Hunter S. Thompson joutui elämään, kun hänen toimittajansa sai hänet asumaan pyöräilijäheimon kanssa vuoden kuuluisimman historian , joitakin laittomia laittomia Herleyssä, joiden joukkoon hän sekaantui niin, että hän epäili, tutkiko hän heitä vai imevätkö he hänet. Vuoden huumeiden, alkoholin, lukemattomien tappeluiden ja jopa raiskausten jälkeen kaikki päättyi lyöntiin, kun he huomasivat kirjoittavansa kokemuksistaan.

UVES JA PURKU MOTOGPISTA

1628786422 222 10 kirjaa joita ei voi puuttua moottoripyorakirjastostasi osa 2

Osta se täältä

Hinta: 15,21 € Kirjailija: Mela keskiviikkona. Pääkirjoitus: Kulma

Valentino Rossin prologi ja Marc Márquezin epilogi ovat jo tarpeeksi argumentteja, jotta hyllyssä olisi suosittu espanjalaisen toimittajan Mela Chlesian ensimmäinen ooppera, joka esitteli vuonna 2013 tämän kokoelman tarinoita joistakin tärkeimmistä hetkistä sen jälkeen, kun hän oli paddock, jossa keskitytään erityisesti Álex Crivillén merkittävimpiin espanjalaisiin ratsastajiin, ja säästetään myös pari lukua kadonneiden Shoya Tomizawan ja Marco Simoncellin muistoksi.

Oliko tästä viestistä apua?