Saltar al contenido

Ajotekniikat: hätäpysäytys

29 de julio de 2021
Ajotekniikat hatapysaytys

KYLLÄ kävele kaksi pyörää Yhä aggressiivisemman liikenteen joukossa näyttää siltä, ​​että sinulla on tietty riski, on paljon riskialttiimpi tilanne: kun sen sijaan, että kiertäisit sen, mikä pysäytetään, pysäytetään, keskellä tuota myrskyä. On useita syitä, miksi voimme pysyä paikallaan, eli miksi meidän on pakko pakollinen pysäytys, koska se, mikä ei todellakaan ole hyvä idea, on lopettaa vapaaehtoisesti (esimerkiksi puhua puhelimella) paitsi sille valmistetuilla alueilla, hyvin leveillä hartioilla ja niin edelleen. Lävistykset ja kaasun loppuminen ovat yleisimpiä syitä, jotka voivat pakottaa meidät lopettamaan. Toisessa tapauksessa pienet talletukset, joita ei pitäisi koskaan kiirehtiä juuri tästä syystä, ja epävakaus ensimmäisessä (litteä auto voi edelleen liikkua suhteellisen hyvin alhaisella nopeudella, moottoripyörä ei) ovat syyt tähän. . On myös (vähemmän) mahdollista, että kärsimme rikkoutumisesta (hyvin huollettu moottoripyörä välttää nämä yllätykset) tai että olemme kokeneet pienen putoamisen tai vahingossa osuman toiseen ajoneuvoon.
Mikä tahansa pakottaa sinut pysähtymään, muista aina, että pysäyttäminen on erittäin vaarallista, koska toinen ajoneuvo voi viedä sinut eteenpäin. Katsotaan mitä tehdä.

Ei koskaan lähtenyt

Ellet kärsi «villistä» kohtauksesta, joka heittää sinut tien vasemmalle puolelle, älä koskaan pysähdy tiellä kova olkapää vasemmalta nopealta kaistalta. Pidätys ei ole pelkästään vaarallinen, koska se on nopeampien ajoneuvojen liikkeessä, ja he odottavat vähiten löytävänsä jotain tai jonkun pysähtyneen siellä, mutta kun ongelma on ratkaistu tai yrittää siirtyä etsimään apua, sinulla on paljon enemmän vaikeuksia liikkua: melkein aina sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ylittää kaikki kaistat… Ja tee se uudelleen, kun olet saanut apua. Itse asiassa poliisi voi ja sen pitäisi sakottaa sinua, koska olet vaarantanut sinun ja muiden turvallisuuden. Jotkut ihmiset jättävät autonsa tai moottoripyöränsä sinne, missä se heille parhaiten sopii, «koska se pysähtyi siellä», mutta (melkein) on aina mahdollista kävellä vielä muutama metri ja jättää se oikealle. Tee se.

Ennen ei jälkeen

Kun pysähdyt oikealla olkapäällä, se ei ehkä toimi missään: parempi olla lähellä risteyksiä tai uloskäyntejä, koska ne ovat alueita, joilla ajoneuvoja voi liikkua odottamattomasti. Jos muuta vaihtoehtoa ei ole, parasta on juuri ennen sisäänkäyntiä tai uloskäyntiä: jos joku aikoo ohittaa sen tai tekee jotain, mitä ei pitäisi tehdä, kun hän nousee, et ole keskellä hänen polkua, sinä tulee olemaan turvassa. Näiden alueiden pysähtymisen etu, jos voit valita, on se, että ne ovat yleensä suurempia ja helpommin löydettävissä, jos esimerkiksi tarvitset hinausauton tai jonkun (bensiinikaverin …) auttamaan: ei vain pystyt ilmoittamaan tarkasti missä olet, mutta he pääsevät helposti paikkaan.

Katettu

Jokainen kaupungin katu tarjoaa erilaisia ​​mahdollisuuksia, jos joudut pysähtymään siellä, joten meidän on erittäin vaikeaa yleistää. Mutta sinun on noudatettava antamiamme yleisiä sääntöjä: sinun tulee aina olla «suojan alla», poissa muun liikenteen tieltä. Yleinen tilanne on, että olet napauttanut toista autoa takaa (jos menit liian lähelle, tiedät, että sinun ei pitäisi, mutta …) ja sinun on täytettävä vastaava osa: älä jätä moottoripyörää taakse, aseta se auton eteen ja astu eteenpäin. sinä myös edessäsi antamaan sinulle tiedot. Älä myöskään koskaan jää «sokeille» alueille ylityksen tai liikennevalojen jälkeen tai estämällä jalankulkusiltaa, ja ole varovainen kaduilla, jotka ovat «nopeita», koska vaikka ne olisivatkin kaupunkialueita, käytännössä sanottu on pätee esikaupunkien teillä tai ohituksella.

Nopeasti

Kun «jotain tapahtuu», joko mekaaninen rikkoutuminen tai putoa tai osu henkilövahinkoon, reaktionopeus on elintärkeä: ennen, yritä välttää se; myöhemmin, jotta seuraukset eivät ole vakavampia. Näillä sivuilla käsitellään joka kuukausi tapa estää riskitilanne päättymästä huonosti, ja jos olet unohtanut jonkin, näet sen verkkosivustollamme. Jos jokin rikkoutuu moottoripyörässäsi, pysy rauhallisena, jotta et menetä vakautta, ilmoita liikkeistäsi ja pysähdy. Jos sinulla on ollut a isku, tai joku läheisesi on saanut sen ja tarvitsee apua, järjestä ensin liikenne välttääksesi lisää vahinkoja, pyydä apua (112) ja nyt näet, mitä vahinkoa on. Rauhallisuus on välttämätöntä, katso loukkaantunutta silmiin ja rauhoita häntä päättäväisesti (vaikka olisit hermostuneempi) ja anna ensiapua tuntevien ryhtyä toimiin.

Temppu

Se on muodissa joidenkin käyttäjien keskuudessa skootteri Aja aina heijastinliivin kanssa, jotta näkyvyys muilta ajoneuvoilta paranee. Kun ajat moottoriteillä, yöllä ja «hitaalla» moottoripyörällä tai skootterilla (125 tai vähemmän), se ei ehkä ole huono idea, mutta yleensä en usko, että on aina hyvä käyttää heijastavaa liiviä: se voi saada ihmiset tottunut näkemään ne ja
alkaa jäädä huomaamatta. Siitä tulee kuitenkin jotain Todella hyödyllinen vian sattuessa tai jos joudut pysähtymään tiellä, jotta he näkevät sinut eivätkä ajaa yliVoi olla jopa hyödyllistä kantaa kaksi, yksi itsellesi ja toinen «pelata»
kolmio », joka varoittaa muutama metri ennen läsnäoloasi. Useimmat väärinkäytökset, lukuun ottamatta lapsia ja vanhuksia, tapahtuvat ihmisille, jotka olivat pysäyttäneet ajoneuvonsa … ja näitä liivejä annetaan jopa joissakin myymälöissä, ja taitettuna ne sopivat mihin tahansa moottoripyörän tai skootterin reikään.

Älä unohda …

  • Pysähtyminen kaduilla tai moottoriteillä on vaarallista. Tapahtui mitä tahansa, tilanne voi pahentua, jos emme ryhdy toimiin välttääksemme lisää riskejä.

  • Ilma. Yksi syy moottoripyörän «jäämiseen» on puhkeaminen, ja useimmat puhkeamiset johtuvat virheellisestä huollosta: liiallinen kuluminen tai ennen kaikkea väärät paineet. Huonosti hallitut paineet voivat myös helposti aiheuttaa putoamisen vakauden menetyksen vuoksi, myös alhaisella nopeudella.

  • Bensiini. Pistosten jälkeen «keiton loppuminen» on valitettavasti yleistä. Skoottereissa ja moottoripyörissä on pieniä kerrostumia, älä kiirehdi niitä viimeiseen pisaraan, koska pienin asia on työntäminen, huono asia on, jos pysyt kuivana vaarantuneessa paikassa (nopeusrata).

  • Vältä aina pysymistä muiden tiellä: ennemmin tai myöhemmin joku saapuu tietämättäsi eikä voi välttää sinua ajoissa.

  • Älä koskaan pysähdy nopean kaistan vasemmalle olkapäälle, vaikka rengas olisi tyhjä tai ilman kaasua, moottoripyöräsi tai skootterisi voi liikkua tarpeeksi metrejä oikealle. Joka tulee takaa, sen on pakko

  • Pysähdy, muista se, mutta näytä itsesi ja ilmoita tekeväsi.

  • Ole varovainen oikean olkapään kanssa alueilla, jotka ovat lähellä moottoriteiden kulkua tai uloskäyntiä.

1627544140 807 Ajotekniikat hatapysaytys

Oliko tästä viestistä apua?