Saltar al contenido

älykäs taajuuskorjain fortwo

16 de agosto de 2021
alykas taajuuskorjain fortwo

Älykäs EQ ForTwo on pieni ja kaksipaikkainen sähköinen kaupunkipalvelu. Ajoneuvo, joka erottuu ennen kaikkea pienistä mitoistaan, jotka mahdollistavat erinomaisen ohjattavuuden ja jotka löytävät myös pysäköintimahdollisuuden paikoissa, joihin käytännössä mikään muu ajoneuvo ei voi pysäköidä.

Älykäs logo

Smart EQ fortwo -ominaisuudet

päällirakenteetUrban
ovet3
aukioita2
runko260 l
tehoa82 hv
kulutus l / 100 km
hinta 12 609 €
arviointi

The älykäs taajuuskorjain ForTwo se on pieni on kaksipaikkainen sähköinen kaupunkiajoneuvo. Ajoneuvo, joka erottuu ennen kaikkea sen ominaisuuksista erittäin pienet mitat, jotka mahdollistavat erinomaisen ohjattavuudenja etsi myös pysäköintipaikkoja paikoista, joihin käytännössä mikään muu ajoneuvo ei voi pysäköidä. Sen valmistaa älykäs valmistaja, yritys, joka on vuodesta 2019 lähtien ollut 50% Daimlerin ja Geelyn omistuksessa. Ne valmistetaan Ranskassa Hambachin tehtaalla.

Se on luultavasti kaupungin paras apuohjelma, ketterin ja helpoin ohjata. Ongelmana on, että sen pienempi koko ei tarkoita, että se olisi halpa auto, koska sen premium -tavoitteet saavuttavat päinvastaisen, joten on olemassa hyötyajoneuvoja, joilla on parempi asumiskyky ja sähköinen itsenäisyys, jotka ovat paljon halvempia kuin älykäs EQ ForTwo. Katso smart fortwon videotesti.

Smart Eq Fortwo 2020 012043

Älykäs taajuuskorjain ForTwo -ulkoasu

The fiksu Sitä markkinoidaan kolmella korilla. Älykkään EQ ForTwon lisäksi on myös älykäs taajuuskorjain ForTwo cabrio, jossa on sisäänvedettävä kangaskatto, ja on myös nelipaikkainen älykäs taajuuskorjain ForFour, joka jakaa alustan Renault Twingon kanssa, vaikka sen ulkonäkö on hieman erilainen kuin mitä löysimme ranskalaisesta apuohjelmasta.

Smart Eq Fortwo 2020 0120127

Älykkään taajuuskorjaimen ForTwo pituus on vain 2,69 metriä, ja se on erittäin matala, joten se tarjoaa vain vähän tilaa. Kolmannessa sukupolvessa markkinoitu viimeinen uudelleensuunnittelu on vuodelta 2019, jolloin se sai uuden LED -optiikka edessä ja takana, iso etugrilli ja uudet puskurit. Pohjimmiltaan ForTwo -muotoilu etsii mukavaa ja silmiinpistävää kuvaa ja voi lisätä urheilullisia yksityiskohtia suuren Brabus -valmistajan tarjoaman lisävarustevalikoiman ansiosta.

Smart Eq Fortwo 2020 0120 005

Älykäs taajuuskorjain kahdelle moottorille

Syyskuussa 2019 esitellyn älykkään taajuuskorjaimen ForTwo viimeisimmän version myötä Smart luopui kokonaan polttomoottoreiden käytöstä. Siitä lähtien, kun se lanseerattiin älykkäästi vuonna 1998, oli mahdollista käyttää bensiinimoottoreita ja jopa dieselmoottoreita smart on nyt 100% sähkövalmistaja.

Näin ollen ainoa käytettävissä oleva käyttövoimarakenne on a 82 hv ja 160 Nm: n sähkömoottori, joka vastaa takapyörien liikuttamisesta, mikä tekee ForTwosta moottorikäyttöisen auton ja tarjoaa paljon hauskaa käyttäytymistä (katso ajon vaikutelmia). Akut perustuvat 16,7 kWh: n litiumionipakkaukseen, joka kykenee homologisoimaan 133 km: n WLTP -alueen. Akkujen lataamiseksi siinä on sisäinen 4,6 kW: n laturi tai vaihtoehtoisesti 22 kW: n laturi, jonka lataaminen kestää 40 minuuttia 80%: n latauksen saavuttamiseksi.

Smart Eq Fortwo 2020 0120778

Älykkään EQ ForTwon sisustus

Älykkään EQ ForTwon sisustus on pysynyt suurelta osin ennallaan kolmannen sukupolven lanseerauksen jälkeen vuonna 2014. Puhumme mökki, joka on todella tilava 2 hengelle, joka mahdollistaa suurten korkeuksien asettamisen ulkoisen koon sisällöstä huolimatta. Se on kaksipaikkainen sisustus, rento muotoilu ja erittäin silmiinpistävä muodoissaan ja väreissään. Huolimatta jyrkästä hintalappusta ja tietyistä premium -toiveista, Älykkään EQ ForTwon sisätilan laatu on normaali, ja se on valmistettu pääosin kovasta muovista, vaikka se sopii hyvin.

Smart Eq Fortwo 2020 012018

Infotainmentin kannalta mielenkiintoisin kohta on se, että tavallinen multimediajärjestelmä 7 tuuman näytöllä, älykäs taajuuskorjain ForTwo mahdollistaa vaihtoehtoisesti 8 tuuman LCD -näytön asentamisen paljon parempi resoluutio ja vaste, yhteensopiva myös Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa. Jos katsomme sen taka -aluetta, löydämme 190 litran tavaratila Siinä on myös ovi, joka voidaan avata kahdessa osassa, mikä helpottaa pääsyä.

Smart EQ fortwo -video

1629110411 242 alykas taajuuskorjain fortwo

Oliko tästä viestistä apua?