Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

BMW saatettu myyntiin useita kuukausia sitten menestyksekkään kolmannen sukupolven kompakti SUV, BMW X1. Yksi tämän uuden mallin tärkeimmistä uutuuksista, ulko- ja sisätilojen esteettisten muutosten lisäksi, on ensimmäistä kertaa täysin sähköinen versio. Kutsutaan BMW iX1 ja tämän ensimmäisen sähkömekaniikan kauppanimi on xDrive30.

Sähkökäyttöinen kompakti SUV sisältää viimeisimmän kehityksen BMW eDrive -tekniikkakuten tehokas lataus parannetulla ohjelmistolla ja a tyhjä akku 64,7 kWh kapasiteetti ja suuri tiheys, mikä antaa sille hyväksytyn autonomian 414-440 kilometriä, varusteista riippuen. Se ei myöskään ole erinomainen hahmo, totta puhuen.

BMW iX1 sisällä

Ennen kuin puhumme siitä, mitä saksalainen merkki pyytää tältä uudesta iX1:stä, on muistettava, että tämä ensimmäinen sähköversio xDrive30 on neliveto, asentamalla sähkömoottori jokaiselle akselille. Suurin teho on 313 hv, mukaan lukien Boost-tila, kun taas vääntömomentti nousee 494 Nm:iin. Kuten monissa tietyn tehon sähköautoissa, kiihtyvyys on erittäin hyvä. BMW iX1 xDrive30 tarvitsee vain 5,6 sekuntia kiihtyy 0-100 km/h.

Tämä on kaikki erittäin hyvin, mutta entä sen hinta? No, se on luultavasti yksi suurimmista haitoista, vaikka on myös totta, että tällä hetkellä ei ole autoa kohtuulliseen hintaan. BMW pyytää meiltä 56 400 euroa tästä BMW iX1 xDrive30:stä. Se on «normaali» sähköautolle, premium-merkkiselle ja kooltaan lähes 4,5 metriä.

BMW iX1 xDrive30 hinta